Mikä Luonnonkaunis-blogi on?

Luonnonkaunis-blogi perustettiin lokakuussa 2015, intohimosta luonnonkosmetiikkaa kohtaan. Vaikka pohjalla piilikin ajatus ja huoli kosmetiikan vaikutuksista käyttäjään ja ympäristöön, on tavoite alusta asti ollut luonnonkosmetiikan ihanuuden esilletuominen; kosmetiikan käyttö voi olla hauskaa, inspiroivaa ja käyttäjänsä näköistä, ekologisuudesta riippumatta. Uskon, että rikkomalla luonnonkosmetiikkaan kohdistuvia ennakkoluuloja ja keskittymällä luonnonkosmetiikan etuihin, voi parhaalla mahdollisella tavalla edistää luonnonkosmetiikan asemaa. Mistään ei ole pakko luopua, päinvastoin, luonnonkosmetiikka tuo mukanaan aivan uusia mahdollisuuksia.

Uskon holistiseen kauneuteen; kaunis ihminen voi hyvin sekä fyysisesti että psyykkisesti. Mikään kosmetiikka ei korvaa hyvinvoivan ihmisen säteilyä, minkä vuoksi Luonnonkaunis-blogissa käsitellään suuressa osassa myös hyvinvoinnin eri ulottuvuuksia, stressinhallintaan, rauhoittumiseen ja tietoiseen läsnäoloon painottuen.


Blogin arvot ja yhteistyöperiaatteet

Suurimpia arvojani blogin kirjoittamisessa on kestävyys ja luotettavuus. Haluan tuottaa laadukasta sisältöä, jonka takana voin seistä täysin. Siksi suosittelen Luonnonkaunis-blogissa  tuotteita vain, jos olen aidosti sitä mieltä, että ne ovat ansainneet paikkansa blogissa. Tiedostan myös, että itselleni sopimaton tuote voi olla jollekin toiselle toimiva, minkä vuoksi et juurikaan löydä postauksia huonoksi koetuista tuotteista. Keskitän mieluummin energiani niihin tuotteisiin, joista on ilo kirjoittaa ja vie sekä minua että sinua lähemmäs toimivan kosmetiikkakokonaisuuden kasaamista. Jos pohdit sellaisen tuotteen ostoa, jota ei blogista löydy, kannattaa kokemuksiani kysyä asiasta erikseen - vastaan mielelläni!

Tuotesuositusten kanssa samaa linjaa seuraa myös yritysten kanssa solmitut yhteistyöt. Pidän lujasti kiinni periaatteesta, etten nosta blogiin yhteistyön merkeissä tuotteita tai sarjoja, joiden takana en voi seisoa, oli syy tuotteen toimivuudessa tai yrityksen eettisyydessä. Jokainen blogissa esitelty tuote on huolella testattu, jotta näen niiden todellisen vaikutuksen ihoon. Tästä syystä uutuudet saavat harvoin tilaa blogissa välittömästi julkaisun jälkeen; testijakso jää tällöin helposti liian lyhyeksi.

Harkitsen tarkkaan jokaista yhteistyöehdotusta, jotta te voisitte luottaa sanaani jatkossakin. Blogin tärkein tarkoitus on auttaa, tukea ja inspiroida. Samalla yritysten kanssa tehdyt yhteistyöt ja tuotenäytteet ovat avainasemassa siinä, että minulla on mahdollisuus kokeilla laajasti markkinoilla olevia tuotteita ja poimia esille niistä parhaat muidenkin tietoisuuteen. Niitä tarvitaan, jotta kenenkään meistä ei tarvitse kuluttaa pientä omaisuutta hyvien kosmetiikkatuotteiden löytämiseen. Uskon läpinäkyvään bloggaamiseen ja yhteistöihin - siksi mainoslinkeistä, saaduista tuotteista ja yhteistöistä mainitaan aina, eikä lopputulosta ohjaa mahdollinen palkka.


Kuka blogia pyörittää?

Luonnonkaunis-blogista löydät kirjoituksia useamman naisen näppäimistöltä. Syksystä 2017 eteenpäin blogia olen pyörittänyt yksinomaan minä, Ann-Christine, yksi Luonnonkaunis-blogin perustajajäsenistä, loputon kosmetiikkaintoilija. Luonnonkaunis-blogissa yhdistyy ihanasti muotoilijan ammattini, kosmetiikkaintohimoni ja uteliaisuuteni ihmisen hyvinvointiin ja merkitykselliseen elämään, sekä tarpeeni yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen.

Ihanaa, että olet täällä, toivottavasti viihdyt! Löydät Luonnonkaunis-blogin myös Instagramista ja Facebookista.


Ann-Christine