Mikä Luonnonkaunis on?

Luonnonkaunis on lokakuussa 2015 perustettu luonnollista kauneutta, tiedostavaa kuluttamista, sekä hyvinvointia käsittelevä hyvän mielen sivusto. Täältä löydät paljon tietoa kokonaisvaltaisen kauneuden ja hyvinvoinnin tukemisesta kestävästi, ympäristöä ja itseäsi kunnioittaen. Pysähtymällä Luonnonkauniin ääreen ja makustelemalla sen tarjoamaa sisältöä, löydät takuulla itsellesi sopivat keinot voidaksesi hyvin, tunteaksesi iloa sekä toimiaksesi vastuullisesti matkan varrella.

Joskus kestävämpiin valintoihin siirtyminen voi tuntua ylivoimaisen vaikealta ja juuri siksi Luonnonkaunis perustettiin. Sinun avuksesi. Omakohtainen luonnonkosmetiikkaan siirtyminen ja omalle syvältä kumpuavalle hyvinvoinnille tilan järjestäminen sytytti halun auttaa muita saman matkan äärellä olevia. Näin sinun ei tarvitse pohtia samoja hankalia kysymyksiä yksin.

Luonnonkaunis on jaoteltu tarkkaan monipuolisiin kategorioihin, jotta sinun olisi mahdollisimman helppoa löytää etsimäsi. Hyödynnä esimerkiksi yläpalkin kategorioita kasvojen ihonhoidosta hiustenhoitoon tai hyödynnä esimerkiksi mahdollisuutta selata sisältöä ihotyypeittäin tai tuotemerkeittäin. Voit myös aina hyödyntää sivuston oikean yläkulman haku-mahdollisuutta - ja aina saa pyytää apua!


Ihanaa että olet täällä!

Haluaisitko nyt aloittaa lukemalla
Luonnonkauniin uusimmat julkaisut?PYSY AJANTASALLA JA
SEURAA LUONNONKAUNISTA:
FACEBOOK-SIVU