Kaupallisessa yhteistyössä House of Organic
Julkaisussa käytetty mainoslinkkejä.


Nyt olisi taas aika käydä läpi omia kaappeja ja pussukoita, ja miettiä tulevan talven kosmetiikkatarpeita, sillä House of Organicin Luonnonkosmetiikkapäivät ovat taas pyörähtäneet käyntiin. Olemme saaneet esimakua tempauksesta jo kahdesti, enkä liene ainoa, joka on ollut todella positiivisesti yllättynyt; alennusprosentit ovat kerrankin merkittäviä, jopa jäääätäviä ja lisäksi katalogiin valitut tuotteet ovat viimeisen päälle parasta laatua.

Erityistä Luonnonkosmetiikkapäivissä onkin se, että alennukseen laitetut tuotteet ovat pääosin vaikuttajien valitsemia, heidän omia suosikkeja. Alennuksessa ei siis nähdä lähinnä haukottelua aikaan saavaa varastojen pakollisia tyhjennyksiä tai läjäpäin tuotteita, jotka eivät tunnu houkuttelevan kuin suurella aleprosentilla. Ei, Luonnonkosmetiikkapäivillä nähdään vain House of Organicin valikoiman kermaa. Siksi väittäisinkin, että Luonnonkosmetiikkapäivät on paras mahdollinen tilaisuus ostaa jemmaan tarvitsemaansa laadukasta ja monipuolista luonnonkosmetiikkaa.

Tapani mukaan, valitsin omaan osuuteeni pääosin kotimaista luonnonkosmetiikkaa, johon suhtaudun suurella intohimolla. Kaukaa Suomeen tuotu alunperin ekologinen tuote saattaa nimittäin menettää koko ekologisen arvonsa muihin vaihtoehtoihin verrattuna, suhteessa moninkertaiseksi nousseen hiilijalanjäljen myötä. Siksi suosin euroopan sisällä tuotettuja ja mahdollisimman vähän eksoottisia ainesosia sisältäviä tuotteita, jossa on hyödynnetty mahdollisimman paljon kierrätettyjä materiaaleja tai jopa muiden alojen ylijäämästä poimittuja raaka-aineita hyötykäyttöön. Samaan kehotan myös sinua ja siksi olen poiminut juuri nämä kriteerit täyttäviä tuotteita kaikista Luonnonkosmetiikkapäivien tarjouksista, jotta voit hieman hullaantuakin hyvällä omatunnolla.

Huomaa, että voit yhdistää useamman päivän paketit samaan tilaukseen, kirjoittamalla alekoodi-kenttään YHDISTÄ, joka poistaa samalla lähetyksen toimituskulut. Näin House of Organicinhenkilökunta tietää jättää pakettisi odottamaan seuraavien päivien lisäyksiä ja valmiit lähetykset pakataan vasta luonnonkosmetiikkapäivien päätyttyä.

K E S K I V I I K K O

BYBI Blueberry Booster 17€ (alennus 32%)

BYBIn uusin boosteri on puhdasta mustikansiemenöljyä, joka on puristettu mehuteollisuuden ohella muodostuvista ylijäämäsiemenistä - huikeaa! Tästä onkin tullut yksi suosikkiboostereistani (kaikkia kokeilleena). Mustikansiemenöljyllä on huikea kyky suodattaa ihoa rasittavaa sinivaloa, jolle ihomme altistuu niin erilaisten laittaiden äärelle kuin ulkona päivänvalossa, minkä lisäksi se on tietysti pullollaan antioksidantteja ja hyviä rasvahappoja. Tästä huolimatta öljy on kevyt ja imeytyy ihoon hetkessä, sopien jopa aamukäyttöön. Ja tuoksu... se tuo mieleen mustikkametsän.


Ilona Luonkos öljypuhdistuskakut 22€ (alennus 26%)

Varsinaisen kakkubuumin aiheuttaneet Ilona Luonkosin öljypuhdistuskakut ovat öljypuhdistus kiinteässä ja muovittomassa muodossa, jolla lähtee sitkeinkin vedenkestävä meikki. Valitse omasi kolmesta vaihtoehdosta ja yhdistä ihotyypin mukaan joko hellävaraiseen puhdistusgeeliin tai -maitoon osana kaksoispuhdistusta.Rainforest Rescue seerumi on Evolven hyaluronihapposeerumin vastine epäpuhtaan ihon hoitoon, jonka avainsana on ihon tasapainoittaminen ja tulehduksen hillitseminen, runsaan kosteutustehon ohella. Seerumi sisältää myös pajunkuoriuutetta, joka on luonnollinen ihoa kuorivan salisyylihapon lähde ja ehkäisee tukkeutumien muodostumista. Epäpuhtaudet saavat silminnähden kyytiä, kuivattamatta ihoa! Saatavilla lauantaina tarjouksessa myös matkakoossa, jos haluat ensin testata pienemmällä tuotteella.Kotimaisen Senjan runsas hoitoneste on yksi harvoista, joka ei jätä ihoa kovin tahmaiseksi. Senjan nektarin pohjana on veden sijaan suurimpana ainesosana koivunmahla, joka stimuloi ihon solujen uudistumista ja kosteuttaa ihoa runsaasti yhdessä glyceriinin kanssa. Sarjassa hyödynnetään ihailtavissa määrin monipuolisesti marjoja Suomen luonnosta ja niin myös hoitonesteessä on tehty. Antioksidantteja pullollaan olevien mustikan, puolukan ja variksenmarjan lisäksi hoitonesteestä löytyy rauhoittavaa nokkosta ja suovillaa.


Murumuru C-vitamiiniseerumi 18€ (alennus 27%)

Kirkastava, kotimainen C-vitamiiniseerumi tuoksuu herkullisen makealta ja heleyttää kevään samentamat kasvot. Se vaalentaa pigmenttiläiskiä, korjaa aurinkovaurioita, mutta tehostaa myös ihon omaa kollageenintuotantoa, tehden ihosta kimmoisemman. Kimmoisuutta ihoon tuo myös hyaluronihappo, joka imeytyy syvälle ihoon ja sitoo samalla itseensä ja ihoon runsaasti kosteutta. Seerumin kaurauute ja magnesium rauhoittaa herkkää ihoa, prebioottien tuetessa ihon luontaista toimintaa. Annostele maltillisesti ja käytä kesäaikaan vain iltaisin.


Lily Lolo Big Lash ripsiväri 13€ (alennus 31%)

Monen suosikiksi nousseella ja minultakin 4/5 pistettä ripsivärivertailussa saaneella Lily Lolon viime vuoden uutuusripsarilla saa nimensa mukaisesti todellakin aikaan näyttävää jälkeä. Mitä tulee vautsivau-efektiin, on tämä yksi parhaista Avrilin Volumen seuraajista ja vienyt monen sen koostumusmuutokseen pettyneen sydämen siinä määrin, että tätä myytiin viime vuonna jatkuvasti loppuun. Lue oma arvosteluni täältä.


Mossa Skin Solutions Anti-Blemish Toner 10€ (alennus 28%)

Kesän jäljiltä tukossa olevan ihon näpäyttää kuntoon Mossan AHA- ja BHA-happoja sisältävä kasvovesi, joka kuorii ihoa kevyesti ja auttaa pitämään ihon pinnan "läpikulun" kunnossa, sekä ennaltaehkäisee tukkeutumien syntymistä ihohuokosten sisällä. Kasvoveden ruusuvesi rauhoittaa ihoa, glyseriinin ja sodium PCA;n kosteuttaessa ihoa.Kotimaisen Rimitan deodorantti on ensimmäinen ja todennäköisesti ainoa roll-on deodorantti ikinä, joka pitää minulla hien hajun poissa, ja jota jopa mieheni on alkanut käyttää pitkäjänteisesti. Se on tietenkin alumiiniton, mutta myös soodaton ja alkoholiton, eikä tahraa vaatteita. Aivan lois-ta-va!


Joik Organic kirkastava ja heleyttävä AHA kasvovesi 30€ (alennus 32%)

Joik meni ja uudistui totaalisesti, niin pakkausten, tuotteiden sisällön kuin valikoiman osalta, jonka yötä yksi mielenkiintoisimmista uutuuksista on Joikin AHA-kasvovesi. Kasvoveden hapot kuorivat  hellävaraisesti kuollutta ihosollukkoa ihon pinnalta; iho kirkastuu, heleytyy ja sen kosteustasapaino pysyy parempana. Normaalihintaisena kasvoveden hinta on varsin suolainen (43,90€), joten jos tätä on kokeillakseen, kannattaa tarttua tilaisuuteen!


Dabba kukkaisvedet 10€ (alennus 39%)

Dabban kukkaisvedet ovat täyttä tavaraa ja lisäksi meidän pohjoisen kasveista uutettuja. Omia pitkäaikaisia suosikkejani on ehdottomasti ongelmaihon pelastaja Siankärsämö kukkaisvesi, väsynyttä ihoa virkistävä Piparminttu kukkaisvesi (josta myös mieheni pitää), sekä kukkaisvesistä suurin suosikkini ja kesäihoa parhaiten rauhoittava Mesiangervo kukkaisvesi.Viime viikolla kurkattiin minun mieheni peilikaapin puolelle ja hänen suosikkituotteisiin mitä tulee kosmetiikkaan, joiden joukossa komeili useampi Bad Weatherin tuote. Siispä, kun aika koittaa, on sarjan roll-on-muotoinen silmänympärysgeeli ehdottomasti se tuote, jota lähtisin tarjoamaan miehelleni, kun hän alkaa ilmaista kiinnostusta silmänympärysihon hoitoon. Ohut koostumus viilentää, virkistää, rauhoittaa ja kosteuttaa.


Unique shampoot 10€ (alennus 37%)

Uniquen shampoot on luonnonkosmetiikan parhaimmistoa, etenkin jos hiuspohja on herkkä. Ennen hoitoainemetodiin siirtymistä Uniquen kosteuttava shampoo oli ainoa, jota pystyin käyttämään pitkiä jaksoja, ilman että hiuspohjan valtasi vallaton kuivahilse. Lämmin suositus, jos shampoo-puoli tuntuu haastavalta!Hampaiden kirkastaminen onnistuu luonnollisin menetelmin aktiivihiilellä. Kokeile aktiivihiilen levittämistä hampaille valitsemasi vaikutusajaksi hampaiden harjaamisen sijaan, mikäli aktiivihiilen hankausarvo huolestuttaa.Lily Lolon suuri, kuohkea ja kestävä puuterisivellin on ollut käytössäni jo vuosikaudet, eikä ole mennyt miksikään. Käytän tätä yhdessä sävyttömien kiinnityspuuterien kanssa, jolloin saan sipastua puuteria kevyesti kasvoille. Jos oma puuterisiveltimesi kaipaa päivitystä - valitse tämä!Katso kaikki keskiviikon aletuotteet täältä.

T O R S T A I

Laponie of Scandinavia puhdistusmaito 15€ (alennus 17%)

Tämä kotimainen ja ihanan täyteläinen puhdistusmaito takaa hellävaraisen ihon puhdistuksen. Koostumus on hypoallergeeninen, ainesosiltaan pelkistetty ja sopii loistavasti hajusteherkille ja herkkäihoisille. Tehosta tarvittaessa puhdistusta musliiniliinalla tai konjac-sienellä (huom. molempia tarjolla luonnonkosmetiikkapäivillä!) tai yhdistä kaksoipuhdistukseen toiseksi osaksi.

BYBI Smooth & Sooth (Prime Time) kuorinta 12€ (alennus 40%)

Myös BYBI:n Prime Time on tuote, joka pomppaa esille Luonnonkaunissa uudestaan, uudestaan ja uudestaan. Se vaan on niin hyvä ja syötävän hyvän tuoksuinen! Nimensä hyvin kuvaavasti Smooth & Soothiksi vaihtanut kuorinta on hedelmähappokuorintoja hellävaraisempi entsyymikuorinta, joka sisältää lisäksi pieniä mekaanisesti kuorivia jojobarakeita. Ihon pintakuivuus pysyy hyvin kurissa, kun tätä käyttää viikottain.


Ben & Anna soodattomat deodorantit 10€ (alennus 31%)

Näitä on odotettu!! Ekologisiin pahvihylsyihin pakatuista Ben & Annan deodoranteista on nyt olemassa myös kolme soodatonta versiota: Lemon & Lime, Highland Breeze ja Japanese Cherry Blossom. Näissä yhdistyy siis kaikki, ekologisuus, hellävaraisuus sekä miellyttävät tuoksut. Yes please!

Lily Lolo poskipunasivellin 9€ (alennus 30%)

Kuten puuterisiveltimen (ja okei kaikkien Lily Lolo siveltimienkanssa) on poskipunasivellinkin laadukas ja hyvin muotoiltu. Viistopäisellä poskipunasiveltimellä on helpompi myötäillä posken luustoa ja muotoa, jolloin poskipunakin asettuu kauniisti.


BYBI Strawberry Booster 14€ (alennus 22%)

Mustikkaboosterin tavoin, on myös BYBIn mansikkaboosteri valmistettu mehuteollisuuden ohella muodostuvasta ylijäämämassasta. Pelkkää puhdasta mansikansiemenöljyä sisältävä boosteri on loistava valinta herkälle ja kuivalle iholle, jota mansikansiemenöljy pehmentää, ravitsee ja rauhoittaa. Mansikansiemenöljy on kevyehköä, mutta pidän itse tämän lisäämisestä iholle iltaisin, jolloin se pääsee parhaiten oikeuksiinsa. Suloinen mansikan tuoksu tuo myös hajusteettomiin tuotteisiin miellyttävän tuoksumaailman, ilman herkistävää vaikutusta.Klassikko! Maitomaiseksi iholla emulgoituva puhdistusbalmi on ihon hydrolipidikalvolle hellävarainen puhdistaja, joka saa viimeisetkin meikin rippeet sulamaan kasvoilta öljypohjallaan. Loistava ensikosketus balmimaisiin tai öljymäisiin puhdistustuotteisiin, joka sopii myös tuoksuherkille.Tämäkin Bad Weatherin miesten tuote löytyi mieheni suosikkien joukosta, ollen yksi niistä harvoista tuotteista, joita hän päästää uusintakierrokselle. Kamomillan, kanervan ja omenan kukkaisvesipohjainen voide on kevyt, hyvin imeytyvä ja ihoa rauhoittava kasvovoide, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti lukuisilla kosteutta sitovilla ainesosilla kuten xylitolilla, hyaluronihapolla ja sodium PCA:lla.


Katso kaikki torstain aletuotteet täältä.


P E R J A N T A I


Bad Weather All Round kasvoseerumi miehille 24€ (alennus 27%)

Tämä on yksi mieheni ihonhoitosuosikeista: tehokkaasti kosteuttava ja virkistävä miesten seerumi, joka perustuu kasviuutteisiin, kukkaisvesiin ja hyaluronihappoon. Tästä tulossa lisää blogiin, kun mieheni pääsee esittelemään omaa kosmetiikkapuoltaan.Cattier Paris savinaamiot  7€ (alennus 26%)

Cattierin savinaamiot ovat edullisen luonnonkosmetiikan tähtiä - täyttä tavaraa lyömättömän edulliseen hintaan (jo normaalihintaisinakin). Rasvoittuvan ihon naamio perustuu vihreään saveen, joka puhdistaa ja ravitsee ihoa mineraaleilla. Suihkuta käytön aikana kukkaisvedellä, jotta naamio ei kuivu kasvoille ja kuivata ihoa. Cattierin herkän ihon savinaamio vaaleanpunaisella savella on vastaavassa tarjouksessa sunnuntaina!


Cattierin rasvoittuvan ihon savinaamion tavoin, on myös herkän ihon versio vaaleanpunaisella savella täyttä tavaraa, lyömättömän edulliseen hintaan (jo normaalihintaisenakin). Vaaleanpunainen savi kirkastaa, ravitsee ja puhdistaa ihoa hellävaraisesti. Suihkuta kasvoja vaikutusajan aikana kukkaisvedellä, jotta savinaamio ei kuivu kasvoille ja kuivata herkkää ihoa.


Flow kosmetiikka hamppu vartalovoi 10€ (alennus 50%)

Sheavoi pohjainen vartalovoi on höystetty kehäkukkauutteella, vanhan kansan ihmeaineella, joka rauhoittaa ja hoitaa ärtynyttä ihoa. Sopii erityisen hyvin iholle, jota vaivaa erilaiset ihottumat.


Lily Lolo Mineraalimeikkipuuterit 15€ (alennus 25%)

Lily Lolon mineraalimeikit ovat mineraalimeikkejä käyttävien ikisuosikki sekä mineraalimeikkipohjien edullisemmasta päästä. Mineraalimeikkipohja on ehdottomasti helpoin ja anteeksiantavaisin mahdollinen meikkipohja, jos omat meikkaustaidot tuntuvat huteralta. Siksi ne sopivatkin mahdollisimman helpon meikin pohjatuotteeksi.


Lily Lolo Eyeliner & Smudge -sivellin 8€ (alennus 27%)

PARAS! Paras, paras, paras sivellin vahamaisten kulmatuotteiden käyttöön! Ohut viistopäinen sivellin on alkujaan suunniteltu silmänrajausten tekoon, mutta samat speksit tekevät siitä äärimmäisen tarkan siveltimen kurvakarvojen muotoiluun. Jopa yksittäisen kulmakarvojen piirtäminen onnistuu helposti. Minä piirrän omat olemattomat kulmani tällä tavalla.


Mossa Youth Defence Radiance Toner 9€ (alennus 24%)

Mossan äärimmäisen huokean hintainen kasvovesi hämmästyttää ainesosaluettelollaan, jossa nähdään monista muista edullisista kasvovesistä poiketen muutakin kuin vettä, kasviuutteita ja säilöntäaineita, kuten ihoa haittatekijöiltä suojaavia ja korjaavia antioksidantteja, sekä ihoa kirkastavaa ja kollageenisynteesiä tehostavaa C-vitamiinia pullollaan olevia marjauutteita ja kosteutta ihoon sitovia ainesosia sodium PCA:ta, xylitolia ja hyaluronihappoa. Todella hyvä vaihtoehto pienen budjetin kosmetiikan käyttäjälle ja hellävaraisempi vaihtoehto keskiviikkona tarjouksessa olevalle Mossan Clarifying Tonerille.


Flow kosmetiikka Mustikka puhdistusbalmi 24€ (alennus 27%)

Kotimainen vaihtoehto muille markkinoiden emulgoituville puhdistusbalmeille, joka on LOISTAVA. Kuiville kasvoille hierottu öljypohjainen putsari syväpuhdistaa ihon ja huuhtoutuu leikiten iholta tullessaan kosketuksiin veden kanssa. En ymmärrä, miten olin onnistunut unohtamaan tämän olemassaolon - tämä korjautuu välittömästi!


Ben & Anna valkaiseva hiilihammastahna 6€ (alennus 33%)

Jos aktiivihiilijauheiden käyttäminen hampaiden kirkastamiseen tuntuu sotkuiselta hommalta, on aktiivihiilihammastahna ratkaisu tähän. Ben & Annan aktiivihiilihammastahna on täysin kierrätettävässä pakkauksessa.


Avril peitevoiteet 8€ (alennus 33%)

Totaalisen junkkinen Avrilin peiteaine on paksua ja pigmenttistä tavaraa, tehden siitä äärihyvän finnien peittäjän. Käytän itse vaihdellen sävyjä Porcelain sekä Ivoire, ja töpöttelen niitä kevyesti siveltimellä suoraan peitettävän kohdan päälle, jolloin finni muuttuu huomaamattomaksi. Täydellinen yhdistelmä etenkin öljypohjaisten meikkipohjien kuten Korennon meikkivoiteen tai Madaran City CC:n kanssa (tarjouksessa lauantaina ja sunnuntaina).


Katso kaikki perjantain aletuotteet täältä.
L A U A N T A I


Korento voidemainen meikkipohja 29€ (alennus 27%)

Meidän suomalaisen luonnonkosmetiikan ylpeyden aihe, ensimmäinen ja kerralla onnistunut Korennon voidemainen meikkipohja on ollut talviaikaan luottomeikkipohjani. Ensinnäkin hyvin pigmenttinen, mutta kaiken lisäksi vertaamattoman hoitava koostumus hoitaa ja suojaa ihoa koko päivän. Saatavissa todella onnistuneissa sävyissä, niin viileänä kuin lämpimänä, monta tummuusastetta. Lue lisää tästä postauksesta.


Korento mineraalimeikkipohja 25€ (alennus 30%)

Kotimaisen Korennon mineraalimeikit ansaitsevat mielestäni erityisen paljon kehuja helposti ymmärrettävästä sävyvalikoimasta, joka jakautuu kylmiin ja lämpimiin ryhmiin, sekä helposti ymmärrettäviin tummuusastetta ilmaiseviin lukuihin 1-5. Ihotuntuma on miellyttävä ja koostumus kohtuu peittävä, jolloin kerroksiakaan ei tarvitse kovin montaa. Itselleni sopii sävy Cool 02, jonka päälle suihkaisen kosteutta sitovia ainesosia sisältävää kasvosuihketta, kuten kotimaista RimitaTriple Toneria.
Rainforest Rescue seerumi on Evolven hyaluronihapposeerumin vastine epäpuhtaan ihon hoitoon, jonka avainsana on ihon tasapainoittaminen ja tulehduksen hillitseminen. Riittoisan seerumin matkakoko antaa hyvää esimakua seerumin soveltuvuudesta ja tehosta omalle iholle - pikkuruinen pullo kestää käytössä viikkoja tai jopa kuukausia. Täysikokoinen Rainforest Rescue seerumi on tarjouksessa lauantaina.


Ben & Anna deodorantit 9€ (alennus 30%)

Soodattomat Ben & Annat nähtiinkin tarjousten joukossa jo torstaina, mutta lauantaina alennukseen kilahtavat kaikki Ben & Annan deodorantit. Kaikkia tuoksuja pitäisi löytyä niin pahvi- kuin muovihylsyssä; suosi siis ekologisia pahvihylsyjä! Ben & Annan Pink Grapefruit on yksi kaikkien aikojen suosikkideodoranteistani.Puhdistusgeelit ja -vaahdot ovat yleisesti ottaen liian kuivattavia yksinään käytettäväksi, mutta Laponien puhdistusgeeli on kaivattu poikkeus sääntöön. Tätä pystyn käyttämään jopa minä, jonka atooppinen iho alkaa yleensä kiristelemään kaikista pesevämmistä putsareista. Siksi pidän tätä heittämällä parhaana tuotteena kaksoispuhdistuksen kakkososaan tai jopa yksinään käytettäväksi, jos geelit ovat sinun juttusi. Sopii iholle kuin iholle ja etenkin heille, jotka haluavat selvitä mahdollisimman helpolla.


Avril ripsivärit 8€ (alennus 30%)

Avrilin tavisripsari on luonnonkosmetiikan parhaimmistoa, rökittäen lähes kaikki muut kalliimmatkin kilpailijat. Helposti lähestyttävä harjapäivää, työstettävä massa ja loistava pysyvyys ovat tämän ripsivärin suurimpia etuja. Saatavilla niin mustana kuin intensiivisenä ruskeana, joista jälkimmäinen on allekirjoittaneen lemppari!


Flow kosmetiikka kehäkukka vartalovoide 10€ (alennus 50%)

Toinen Flown sheavoipohjainen vartalovoide, joka on puolestaan yhdistetty hamppuöljyyn. Hamppuöljy on rasvahappokoostumukseltaan ihanteellinen erityisesti ärtyneelle tai atooppiselle iholle. Sopii käytettäväksi jopa kasvoille.


Bad Weather Wake Up kasvosuihke 11€ (alennus 31%)

Hyvin paljon Dabban Piparminttu-kasvosuihketta muistuttava, mutta siitä ns. next levelille nostettu miesten kasvosuihke kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Pohjana toimii Dabbasta tuttu piparmintun kukkaisvesi, jota täydentää metsähaapa, sekä lukuisat kosteutta sitovat ainesosat xylitoli, sodium pca ja hyaluronihappo.


Murumuru luonnollinen hiuslakka 11€ (alennus 26%)

The luonnonkosmetiikan hiuslakka tyttömäisen karkkisista tuoksuista pitävälle. Tästä tulee joka kerta kikattavan hyvälle tuulelle! Pito on hyvä, suihke hienojakoinen ja kotimaista tarjontaa.


Katso kaikki lauantain aletuotteet täältä.
S U N N U N T A I

Laponie of Scandinavia kasvovoide 27€ (alennus 16%)

Laponien herkkää ihoa kosteuttava, rauhoittava ja suojaava kosteusemulsio sopii hyvin käytettäväksi aamuin illoin, joko itsessään tai yhdessä kasvoöljyn kanssa. Erinomainen vaihtoehto herkkäihoisille tai tuoksuherkille! Lue lisää kotimaista kosmetiikkaa käsittelevästä jutustä täältä.


Madara Anti-Pollution City CC voiteet 23€ (alennus 23%)

Madaran City CC on lyömätön kesämeikkipohja etenkin kaupunkilaiselle. Koostumus on tehty ulkoisilta ihon kuormittajilta, kuten ilmansaasteilta ja auringolta suojaavaksi, ja levittyy kuin unelma. Sävyvaihtoehtoja on kaksi, light ja medium, joista light on itselleni täydellinen kesäsävy. Harmittelin aiemmin, ettei vaaleampikaan sävy taivu itselleni talvikäyttöön, mutta niin vain keksin tavan jolla pystyn käyttämään tätä myös talvisin sävyä vaalentamalla! Lue aiempi postaukseni City CC:stä täältä.

Tämä yksi heittämällä parhaista uudistavista kasvoöljyistä on suosikkini illalla käytettävistä kasvoöljyistä ja se onkin putkahdellut esiin blogissa lukemattomia kertoja. Jos kasvoöljyjä vertailtaisiin hinta-laatusuhteeltaan, ponkaisisi kotimainen Flown Ruusunmarjaöljy välittömästi palkintopalleille. Laadukas ja hellävarainen CO2-uuttamismenetelmä säilyttää öljyn arvokkaat ominaisuudet ja luo vitamiineista ja hyvistä rasvahapoista rikkaan kokonaisuuden yhdessä mustaherukansiemenöljyn ja rosmariiniuutteen kanssa. Käytän tälläkin hetkellä iltaisin ja huomaan miten paljon nopeammin esimerkiksi hormonaaliset finnit ja niiden jättämät jäljet paranevat nopeammin.


Avril kynsilakat 3€ (alennus 39%)

En niinkään välitä kynsien lakkaamisesta väreillä, mutta nostoon on ehdottomasti poimittava Avrilin tajunnanräjäyttävän tahokas kynnenvahvistaja. Näillä minunkin muuten liuskottuvat kynnet pysyvät kasassa, kasvaen vahvoina pitkiksi. Oma suosikkini on vahvistava Nude-lakka, joka tasoittaa myös kynnen sävyn heleäksi.


Neal's Yard Remedies Daily Rose kasvovoide 26€ (alennus 28%)

Kestosuosikki tämäkin! Siinä missä hinta saattaa ensivilkaisulla säpsäyttää, osoittautuukin se tarkemman tarkastelun myötä yhdeksi edullisimmista kasvovoiteista tämän laatutason tuotteiden joukosta - pakkauskoko on moninkertainen muihin verrattuna! Kevyt koostumus imeytyy ihoon nopeasti, kosteuttaa ja rauhoittaa herkkää ihoa. Sopii käytettäväksi niin aamuisin kuin iltaisin.Evolven hyaluronihapposeerumi tekee kaiken sen, mitä hyaluronihapposeerumilta voi toivoa. Se sitoo ihoon omaan painoonsa nähden valtavat määrät kosteutta ja ylläpitää siten tehokkaasti ihon kosteustasapainoa etenkin meillä, joiden ihosta tuntuu haihtuvan normaalia enemmän kosteutta. Kuivaihoiselle korvaamaton yhdistelmä on hyvä kasvovesi & hyaluronihapposeerumi. Hyvin kosteutettu iho tuntuu ja näyttää virkeämmältä ja terveemmältä, ja kuivuuden syventämät pintarypyt siloittuvat ja madaltuvat.Luomupuuvillaiset musliiniliinat ovat pitkäikäisimpiä hellävaraisen puhdistuksen tehostajia, jotka auttavat miedoimpiakin puhdistusmaitoja irroittamaan meikin ja lian kasvoilta, sekä kuorivat ihoa hellävaraisesti. Pyörittele puhdistusainetta iholle kevyin ottein musliiniliinan avulla, huuhtele käytön jälkeen huolella ja pese muutaman päivän välein (lue: pidä jemmassa useampaa musliiniliinaa, jotta voit pestä ne kerralla lakanapyykin seassa). Lue lisää musliiniliinoista tästä postauksesta.En itse värjää hiuksiani, mutta jos värjäisin, käyttäisin ylivoimaisesti kehutuinta Cultivatorsia, jotka soveltuvat niin hiusten kasvivärjäämiseen kuin hiusten "sävyhuuhteluun" hennon sävyn aikaansaamiseksi hiusten pesun yhteydessä.Katso kaikki sunnuntain aletuotteet täältä.
A R V O N T A !

House of Organic tarjoaa jälleen arvottavaksi kaksi 50 euron lahjakorttia House of Organicin verkkokauppaan. Arvonnat löydät Luonnonkauniin some-kanavilta Luonnonkauniin Facebook-sivuilla sekä Instagram-tilillä. Osallistumalla molempiin arvontoihin tuplaat voittomahdollisuutesi.Hauskaa luonnonkosmetiikan täyteistä viikkoa!
Mitä täyttöä sinun peilikaappisi kaipailee?SEURAA LUONNONKAUNISTA
FACEBOOK-SIVU