Postauksen tuote on saatu näytteenä.
Postaus sisältää mainoslinkkejä.Superhoitava, runsas, siloittava, mutta hiukset kevyeksi jättävä luonnonkosmetiikan hoitoaine, sitä me kaikki olemme tuntuneet etsineen viime vuodet kuitenkaan aivan onnistumatta. Älkää ymmärtäkö väärin, hyviä hoitoaineita löytyy kyllä jo lukuisia, mutta mitään varsinaisesti mullistavaa emme ole tähän saakka kokeneet. Ymmärsin tämän viikko sitten, kun sain käsiini Madaran uuden Grow-tuotelinjan hoitoaineen ja hiuspohjan boosterin. Yhden pesukerran jälkeen totesin, että mikään, ei mikään, luonnonkosmetiikan hoitoaine ole oikeastaan mennyt täysin nappiin. Aiemmin ei vain ole ollut mitään mihin verrata. No nytpä on!

Madaran uudet Grow-tuotteet ovat äärimmäisen mielenkiintoisia. Ensinnäkin, kasvipohjaiset muovipakkaukset on valmistettu 95% sokeriruokosta ja kuusesta, teollisuuden ylijäämistä. Prosessin hiilidioksidipäästöt ovat 40% pienemmät kuin tavanomaisen muovin ja loppumateriaali on kuitenkin yhtälailla kierrätettävää. Juuri tällaiseen biomuoviin on myös sarjan hoitoaine pakattu, eikä eroa tavalliseen muoviin huomaa juuri mitenkään. Tuntuma on aavistuksen karheampi ja mieli paljon parempi.

Toiseksi, Grow-tuotelinjassa on hyödynnetty Madaran havaintoja sienistä hiustenhoidossa. Erityisen mielenkiintoinen tulos oli, että sienen lipidit käyttäytyvät hiuksen pinnalla kuin silikoni, siloittaen hiuksen pinnan tavalla, joka on tähän mennessä ollut mahdotonta luonnonkosmetiikalla. Vaikka sienet ovatkin olleet pitkään suosiossa etenkin korealaisessa kosmetiikassa ja niitä on siksi povattu hittiainesosaksi myös täällä meillä, on kaikista vaihtoehdoista Madaran tuotteisiin ilokseni valittu meidän luonnosta tuttu kantarelli.
Mutta se siitä teknisestä puheesta ja itse asiaan - hoitoaine on nimittäin aivan uskomaton. Madaran hoitoaineet ovat aiemminkin olleet luonnonkosmetiikka-merkkien parhaimmistoa, mutta eivät ole täysin läpäisseet Ecocertin sertifiointikriteereitä. Uusi koostumus on paitsi sertifiointikriteerit täyttävä, myös heittämällä aiempia parempi. Siis heittämällä. Ei minkäänlaista vastusta.

Grow-hoitoaineen massa on yllättävän jämäkkää ja tuhtia, mutta sitä ei kannata säikähtää. Tuoksu on ns. unisex, eikä kovin "luonnonkosmetiikkamainen", ja sopii käytettäväksi niin miehille kuin naisille. Pieni määrä kosteiden käsien kautta hiuksiin levitettynä riittää selvittämään hiusten latvat, mutta varsinainen taika ilmenee vasta pienen vaikutusajan jälkeen. Hiukset tuntuvat huuhteluvaiheessa kuin silkiltä ja saan erehdyttävästi silikonituotteista muistuttavia flashbackeja ajalta ennen luonnonkosmetiikkaa. Tämä oli teini-minän mielestä hiustenpesun paras vaihe ja suorastaan rakastin tuota silkkistä tunnetta, kuin hiukset olisivat hetken yhtä vesivanan kanssa. Olin jo unohtanut miltä tuo tuntuu ja vitsi, miten iloiseksi sitä voikaan pienestä tulla, kertakaikkiaan.

Olen aivan takuuvarma siitä, että tätä hoitoainetta tulen ostamaan kerta toisensa jälkeen.

Madaran Grow-tuotteet putkahtelevat vähitellen Madaran jälleenmyyjille, yksi toisensa perään. Tällä hetkellä hoitoaine löytyy jo JolienRuohonjuurenNatural Goods CompanynSokosen ja Madaran omasta valikoimasta. Hinta liikkuu noin 20 eurossa. Jos se täydellinen hoitoaine on vielä hakusessa, kokeile tätä. Uskallan väittää, että jos ei tällä, niin ei millään.


Kokeile itse ja hämmästy!


SEURAA LUONNONKAUNISTA
FACEBOOK-SIVU