Postaus sisältää mainoslinkin.Siitä ei ole kovin pitkä aika, kun minulta kysyttiin Instagramin puolella, josko osaisin suositella kotimaista huulirasvaa tuubimuodossa. Yllättävää kyllä, ovat pitkälti kaikki kotimaiset huulirasvat siis pienissä purkeissa. Pieni selvittely paljasti kuitenkin, että jotain herkullista oli tulossa.

Tänään haluan siis vinkata teille aivan järkyttävän suloisesta Luviallysta, pahvihylsyyn pakatusta kotimaisesta huulivoiteesta, joka on siis ta-daa, tuubissa! Ja vielä kierrätettävässä sellaisessa. Luvially huulivoide sopii siis täten myös zero wasteaajalle. Pakkauskoko on todella reilu, 16g, tutun kokoisten huulirasvojen ollessa vain noin 4-5g. Säpsähdin itse alkuun huulivoiteen hintaa, mutta kokoonsa suhteutettuna, on hinta itseasiassa yksi luonnonkosmetiikkahuulivoiteiden edullisimmista.

Luviallyn ensimmäinen huulivoide Cool Mint sisältää mm. luomulaatuista kotimaista mehiläisvahaa, sekä lisäksi useita runsaita ja ravitsevia öljyjä ja voita mantelista, kaakosta, hampusta, avokadosta ja jojobasta. Freesin viilentävän tunteen huulivoiteelle antaa piparmintun eteerinen öljy. Mehiläisvahan ja öljyjen suhde on saatu todella kivasti kohdalleen, sillä voide tuntuu miellyttävän kevyeltä huulilla. Luviallyn esikoinen ei siis mehiläisvahan myötä ole vegaaninen tuote, mutta sellaistakin on lupailtu.

Luviallyn huulivoiteen hinta pyörii noin 13 euron tienoilla ja sitä on saatavilla esimerkiksi Biodellysta ja Twistbeltä. Jos olet etsinyt kotimaista, muovitonta huulirasvaa, on se tässä!Oletko ehtinyt kokeilla Luviallya?