Meidän kevät on ollut yksi jännittävimmistä ikinä. Kuukausiin on mahtunut lukemattomia muutoksia ja päätöksiä, ihania sellaisia. Muutimme isompaan asuntoon, valmistuin vihdoinkin ja sain aloittaa huikeat työt. Se, josta olen kuitenkin ollut kaikista onnellisin ja eniten innoissani, on alkuvuodesta tapahtunut kosinta, sekä tietenkin sitä seuraavat häät. Tähän nyt pitkä rivi niitä sydänsimmuja!

Siitä huolimatta, että olin osannut odottaa kosintaa, onnistui tuo jörkäle yllättämään minut ja koko kevät on ollut yhtä rakkauskuplaa ja häähuumaa. Aika ihanaa, miten vaaleanpunaisessa huumassa sitä osaakaan olla, siitä huolimatta, että olemme olleet tiivis osa toistemme elämiä jo yli kymmenen vuotta. Enkä ole voinut kuin nauttia tunteesta. Tuossa tuo on ja pysyy.

Ja tiedättekö mitä? Me vietämme häitä jo tänä kesänä!

Arvanettekin mihin olemme tulossa... Vaikka Luonnonkaunis-blogista ei ole tulossa hääblogia, enkä tule jaksamaan kanssanne kaikkia häiden paloja innostani huolimatta, aion tietenkin olla luonnonkaunis morsian. Luonnonkosmetiikka ja luonnonmukainen kauneudenhoito on valintani myös hääpäivääni ja näitä ihania, hääaiheisia kauneusjuttuja tulen takuulla tykittämään blogiin kutsujen, koristeluiden ja muiden yksityiskohtienkin edestä.

Miltä näyttää häämeikkini? Mitä häämeikin teossa kannattaa ottaa huomioon? Miten pidän huolta ihon hyvinvoinnista häitä edeltävänä aikana? Mistä löydän itselleni kestävät räpsyripset ilman herkistäviä ripsiliimoja? Millaisen kampauksen ekokampaajani Ekomaman Noora minulle loihtii? Millainen on lopullinen hääpäivän look? Mitkä ehostustuotteet sujautan häälaukkuuni? Kaikkeen tähän ja moneen muuhun saatte kurkistaa kesän aikana! Ihanaa, jos tulette jakamaan hääonneani kanssani ♥Onko linjoilla muita morsiammia?
Aiotteko kääntyä luonnonkosmetiikan puoleen?