Yhteistyössä Messukeskus.

Alin kuva: Pro Luonnonkosmetiikka ry


Tänä viikonloppuna päästään vihdoinkin nauttimaan I love me -messujen huumasta. Ihan superia, ja ainakin allekirjoittanut odottaa jo kovasti tuota kosmetiikan täyteistä breikkiä opinnäytetyön kirjoittamisesta, oikein kunnon irtiottoa. Kolme päivää meikkejä, ihonhoitotuotteita ja luonnollista hyvinvoinnin tukemista - yes please! Muistattehan, että minuakin saa mielellään tulla moikkaamaan perjantaina ja sunnuntaina House of Organicin osastolle ja tietenkin kysymään apua tuotevalinnoissa, sekä nykimään hihasta ja kertomaan parhaat messutärppinne, jos näette minut kiertämässä lauantaina.

Nyt vielä ennen ylihuomista starttia halusin vinkata teille ihanasta Luonnonkaunis-hoitolasta, joka tulee sijaitsemaan Luonnollisesti-alueella. Pro Luonnonkosmetiikka ry tuo nimittäin paikalle neljä luonnollisia kasvohoitoja tekevää hoitolaa, jotka taikovat messukävijöille puolentunnin pikakasvohoitoja pikkurahalla. Voitteko kuvitella, että kasvohoito maksaa 15e? Viisitoista euroa! Olen kerrankin sanaton, niin mielettömän mahdollisuuden ovat meille heittäneet. Nyt kellä tahansa on mahdollisuus päästä hemmoteltavaksi ♥

Pikakasvohoidot ovat paitsi ihanaa hemmottelua ja rentoutumista, myös mitä parhain mahdollisuus päästä tutustumaan hoitolatason luonnonkosmetiikkasarjoihin ja -hoitoloihin, sekä saada opastusta omalle iholle sopiviin tuotteisiin Dr. Hauschkalta, kotimaiselta Ekopharmalta ja Esseltä. Oman ajan voi varata paikan päältä Pro Luonnonkosmetiikka ry:n osastola ja valittavana on neljä ammattitaitoista edustajaa ja tyyliä:Täällä hoito toteutetaan Dr. Hauschkan tuotteilla ja lymfastimulaatiolla, eli stimuloidaan imusuoniston nestevirtauksia sivelevin liikkein, jolloin ihosta ja kehosta poistuu nesteitä ja kuona-aineita, hapen ja ravintoaineiden päästessä täyttämään niiden tilan. Hoito viimeistellään Dr. Hauschkan hoitoampulleilla ja hoitovoiteilla.

Esse Probiotic Skincare ja Natural Wellness

Äärimmäisen tunnelmallisen Natural Wellness hoitolan kosmetologi tarjoaa Essen probioottisilla ja huippulaadukkailla ihonhoitotuotteilla tehty demohoito, jossa iho puhdistetaan ja kuoritaan, hierotaan ja viimeistellään ihotyypille sopivin hoitotuottein.


Esse Probiotic Skincare ja Natural Goods Company

Esseä tarjoaa myös ihanat kauneushoitolankin perustaneet Natural Goods Companylaiset, jotka lupaavat kirkastaa ihosi rentoutushetken aikana Essen demohoidolla (sisältö sama kuin yllä).


Ekopharma Helsinki ja Kauneuskeskus Kristalli

Kauneuskeskus Kristalli toteuttaa messuilla erikoiskasvohoitoja, jossa naamio sekoitetaan asiakkaan ihon tarpeiden mukaan - upeaa! Sarjana täällä on käytössä Ekopharma, jolta löytyy monipuolisesti tuotteita iholle kuin iholle.

Olen varma, että Luonnonkaunis-hoitolassa tulee riittämään vilskettä läpi viikonlopun, joten jos oman ajan haluaa ehtiä napata, kannattaa sitä varmasti käydä kyselemässä heti messualueelle tultuaan. Aikaansa odotellessa riittää kyllä ihmeteltävää ja ihasteltavaa (muut messuvinkkini löydät täältä!). Aika täydellisen rentoutumispäivän saa aikaan aloittamalla päivän mielenkiintoisilla luennoilla, jatkamalla I love jooga -osaston ilmaisilla jooga- ja rentoutustunneilla, ja kruunamalla kaiken täydellisesti rauhoittavalla pikakasvohoidolla. Uumoilen, että Messukeskuksesta kotiutuu aika monta tyytyväistä ja hehkuvaa messuilijaa.


Ihanaa messuviikonloppua kaikille messuilijoille! Toivottavasti nähdään!

Ann-ChristineYhteistyössä Messukeskus - olen yksi vuoden yhteistyöbloggaajista.