Yhteistyössä Messukeskus.


Se on kuulkaa taas lokakuu ja sehän tietää meille luonnollisuudesta ja kosmetiikasta innostuneille ihanaa luonnonkosmetiikan täyteistä viikonloppua I love me -messuilla. Viime vuonna messujen Luonnollisesti-osasto oli jo kaikkien aikojen suurin ja sama linja näyttää jatkuvan - osaston pohjapiirros näyttää nimittäin suorastaan valtavalta! Nyt täytyy heti alkuun sanoa, että olen tällä hetkellä niin täpinöissäni koko tarjonnasta, ettei ajatusten juoksulle tule loppua. Ensihätään pienet sisäiset riemuntanssit tehtyäni ja suurimman innon purettuani, teen parhaani koostaakseni mielestäni parhaat palat teille. Postauksen kuvissa komeilee monet kuluneiden vuoden herkut, joiden merkkien pitäisi löytyä edustettuna myös tämän vuoden I love me -messuilta. Kaikkea ihanaa on luvassa!

Kuten sanoin, on Luonnollisesti-osasto taas ällistyttävän kokoinen. Luonnonkosmetiikan lisäksi osastolta löytyy kuitenkin myös monia muita meitä luonnonmukaisuudesta ja hyvinvoinnista kiinnostuneita houkuttelevia näytteilleasettajia ja tuotteita, kuten superfoodeja ja muita ruokapuolen juttuja, luontaishoitola-alue, sekä minusta erityisen houkuttelevat eko-muoti ja I love jooga -alueet. Näyttää siis siltä, että meille ekoilijoillekin löytyy ihasteltavaa ja hypisteltävää koko viikonlopuksi! Luonnollisesti-osasto löytyy sähköisestä messuesitteestä sivuilta 12-13, jotka kannattaa ehdottomasti selata läpi, mikäli on suuntaamassa messuille.


Luonnonkosmetiikkaa ja luonnollista kauneudenhoitoa messuilla edustaa tänäkin vuonna monen monta tuttua näytteilleasettajaa, joista itse poikkean lauantaina aivan takuulla House of Organicilla, Twistbellä, Ego by YA:lla, Mirazilla, Essellä, Joliella, Naturativilla, Natural Goods Companylla, Flow kosmetiikalla... näitähän riittää. Messujen erikoisuuksia ovat tietenkin meitä kuluttajia ilahduttavat messutarjoukset ja tuoteuutuuksiin tutustuminen, kätevästi yhdellä kertaa, saman katon alla. Tämä syksy on taas ollut luonnonkosmetiikan osalta mieletöntä aikaa ja uusia tuotesarjoja putkahtelee esiin tuon tuosta. Parasta on saada käydä kokeilemassa ja vertailemassa uutuuksia paikan päällä, kun tällainen mahdollisuus on; oma käyttökokemus ja mielipide on kuitenkin kaikista tärkein mittari tuotteesta omalla kohdalla.

Sydäntäni sykähdyttäneen I love jooga -alueen saleissa on mahdollisuus päästä kokeilemaan erilaisia rentoutumisharjoituksia ja joogatunteja veloituksetta. Joogamattoja löytyy paikan päältä, joten ainoa mitä itse tarvitsee muistaa on liikkumisen sallivat vaatteet. On sanottava, että tämä on aivan käsittämättömän hieno mahdollisuus päästä kokeilemaan joogaa, jos kiinnostusta löytyy, mutta ei ole raaskinut ostaa arvokasta jäsenyyttä sokkona. Tarjolla on nyt erilaisia joogasuuntauksia, joista esim. yinjooga on pehmoisemmasta päästä ja sopii mainiosti kokemattomammallekin joogaajalle. Mielenkiintoiselta kuulostaa myös äänimaljajooga ja sointukylpy. Tunteja löytyy eri mittaisia vaihdellen kaikkina kolmena päivänä - ohjelmisto löytyy  esimerkiksi messuesitteen sivulta 13.

Itse tulen olemaan paikalla lauantaina omaan tahtiin kierrellen ja messutunnelmista nautiskellen, sekä teitä auttamassa House of Organicin osastolla perjantaina 10-18 ja sunnuntaina 11-17. House of Organicin osasto oli yksi suosikeistani viime vuonna ja tänä vuonna osastolta löytyy vielä viime vuodenkin tarjontaa enemmän ihania lempparisarjoja kuten Avrilia, Lily Loloa, Everyday Mineralsia, Organic Shopia, Dabbaa, Neal's Yard Remediesiä, Evolvea ym. ym. Kannattaa tulla paikan päälle hypistelemään joko minun tai kavereiden kanssa, tai ihan vaikka vain moikkaamaankin. Hauskaa päästä taas näkemään teitä kasvotusten ja auttamaan tuote- ja sävyvalintojen kanssa!

Näytteilleasettajiin, ohjelmistoon ja osastoihin kokonaisuudessaan voi tutustua tarkemmin messujen nettisivuilla. Sivuilla pystyy myös suunnittelemaan messupäivänsä ennakkoon merkkaamalla kiinnostavat osiot suosikeiksi. Itse merkkasin tuonne talteen jo esimerkiksi ihon kosteusmittauksen, ilmaisen ihonhoitokonsultaation, mindfulness-hetken, joogatunnin sekä "pakko käydä"-messuosastoja. Merkatut suosikit pysyvät näin tallessa itsellään, mutta ne voi näppärästi jakaa myös kavereille. Näin messukokemuksesta saa mahdollisimman paljon irti, eikä mikään odotettu tapahtuma unohdu kesken messuvilskeen.
Niin paljon mitä odottaa! Eikä intoa helpota yhtään näiden vanhojen kuvien selailu; kyllä luonnonkosmetiikka on vain niin ihanaa. Onneksi hypistelyurakkaan on aikaa enää reilut kaksi viikkoa!

Tänä vuonna minulla on ilo olla yksi I love me -messujen yhteistyöbloggaajista, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että sen lisäksi että höpötän teille messuista ja tulen itsekin olemaan paikalla, saan myös arpoa teille kokonaisuudessaan huikeat 30 vapaalippua messuille! Koska messuilu on kaikista parasta yhdessä ystävän kanssa, arvomme teille tämän postauksen kommenttikentässä osallistuneiden kesken 5 vapaalippupakettia kahdella pääsylipulla, siis viidelle henkilölle liput itselleen ja kaverille. Myöhemmin arvomme vielä 10 lippupakettia lisää blogimme facebook-sivuilla, joten sielläkin kannattaa olla kuulolla. Kommentoi siis alle mitä odotat eniten I love me -messuissa tai kenen kanssa lähtisit matkaan, sähköpostiosoitteesi kera, ja olet mukana arvonnassa. Yksi lippu oikeuttaa yhden päivän sisäänpääsyyn. Arvonta-aika päättyy tiistaina 10.10. kello 21.


Onnea arvontaan ja toivottavasti näemme messuilla!

Ann-ChristineYhteistyössä ja arvonnan tarjoaa Messukeskus.
Kuvien tuotteista osa saatu blogin kautta.