Yhteistyössä Messukeskus.

Kaksi mielettömän ihanaa messupäivää takana ja vielä yksi edessä. Kiitos ihan jokaiselle, jotka kävitte pyörähtämässä meillä House of Organicin osastolla eilen. Aivan ihania autettavia olette jokainen ja teitte päivästä huipun! Messutunnelma on tänä vuonna ollut muutenkin erityisen ilokas; niin näytteilleasettajien kuin kävijöidenkin kasvoilla ovat loistaneet hymyt. Tarjonta on aivan älyttömän laaja, myös meille ekoilijoille, kun kiinnostavia näytteilleasettaja löytyy niin kosmetiikan, ruoan, terveyden kuin muodinkin alalta. Onneksi messupäiviä on jäljellä vielä yksi!

Tänään sain itsekin pyörähtää messuilla muutaman tunnin ajan ihan vierailijan roolissa. Kotimatkalla olimme messuseuralaiseni kanssa yhtä mieltä siitä, että päivä oli todella onnistunut ja hauskaa oli. Olisipa vain ollut mahdollista jäädä vielä pitemmäksi aikaa tai käydä useampana päivänä - nyt aika loppui auttamatta kesken, kun haluaisi jäädä joka paikkaan hypistelemään ja juttelemaan.

Messuilla käyminen on näin kuluttajan näkökulmasta todella ainutlaatuista. Parhautta on saada uppoutua täysin niin tuttuihin kuin tuntemattomiinkin tuotteisiin, vertailla materiaaleja, koostumuksia ja sävyjä, sekä oppia uutta. Vai missä muualla olisi mahdollista päästä kosketuksiin tuhansien tuotteiden kanssa saman katon alla, kuunnella alan ammattilaisia ja herkutellakin vielä? Luonnonkosmetiikkapuolen tarjonta on itselleni jo töiden puolesta aika tuttua, mutta siitä huolimatta löytyy aina jotain uutta ihmeteltävää. Tänä vuonna yritin kuitenkin panostaa entistä enemmän ruoka- ja ekomuotiosastoihin, sillä viime aikoina olen kovasti yrittänyt laajentaa tätä ekoiluani entistä enemmän myös näille osa-alueille, entistä kokonaisvaltaisemmaksi tiedostavaksi ja kestäväksi. Saatatte siis lähitulevaisuudessa saada pilkahduksen tätäkin puolta.Jos sinulla on vielä mahdollisuus käydä messuilla huomenna, niin suosittelen lämpimästi! Aikaa messuille kannattaa varatan paljon, jotta päivästä saa mahdollisimman paljon irti, ehtii jonotella, syödä rauhassa, sekä välillä lepuutella jalkoja ja nauttia seurasta. Nauttia. Luonnonkaunis-hoitolasta saattaa hyvällä tuurilla napata itselleen vielä ajan ja jos jotain hieman erikoisempaa haluaa päästä testaamaan, kannattaa suunnata Cocovin osastolle miksaamaan Luonkosin avustuksella kasvonaamiota mukaan kotiin vietäväksi.

Huomenna olen jälleen itsekin paikan päällä työntekijän roolissa, kun palaan auttelemaan teitä House of Organicin osastolle 11-17. Tulkaa rohkeasti pyytämään jeesiä - sitä varten olemme paikalla! Ja hei vink vink, messuhinnat on aikast superit nekin.Ihanaa viikonloppua, messuhuumalla tai ilman!

Ann-Christine
Yhteistyössä Messukeskus - olen yksi vuoden yhteistyöbloggaajista.