mossa energy boost naamio yövoide vegaaninen luonnonkosmetiikka marjat tyrni vadelma


Olen löytänyt viimeisen kuukauden aikana ihonhoitooni kunnon rutiinit, joiden myötä ihon kunto on parantunut roimasti. En ole koskaan pitänyt rutiineista tai osannut noudattaa niitä viikkoa kauempaa, mutta niin ne asiat vain muuttuvat kun näkee konkreettiset tulokset. Tässä on kannusteena ollut näppyjen katoaminen ja ihon heleytyminen päivä päivältä. Paljon apua ihon pintakuivuuteen ja pieniin näppyihin toi kasvoveden säännöllinen käyttö, joka kosteuttaa ja valmistelee ihoa ottamaan ilon irti kasvovoiteesta. En ihmettele, että tässä kohtaa moni astuu kuoppaan sillä itsekin ajattelin vielä hetki sitten kasvoveden olevan suuri kaupallinen huijaus, vaikka näin ei kuitenkaan ole. Tämän ymmärsin vasta siinä kohtaa, kun löysin oikeasti itselleni sopivan kasvoveden Madaralta. 

Aamuisin olen edelleen käyttänyt Laveran mattavoidetta, joka näin ilmojen viilennyttyä on osoittautunut vielä paremmaksi itselleni kuin kesällä. Syksyn saavuttua iho tarvitsee enemmän kosteutusta ja suojaa ilmojen viilentyessä. Iltaisin käytän kasvoöljyä sekä nyt uutena tuttavuutena testiin saamaani uutta MOSSAN Energy Boost Multi-Use Maskia, joka toimii niin kosteuttavana kasvonaamioma kuin yövoiteenakin. 


mossa energy boost naamio yövoide vegaaninen luonnonkosmetiikka marjat tyrni vadelma


Olen itse monitoimituotteiden ystävä, sillä mitä helpommalla pääsee ihonhoidossa sen parempi. Olen laiska käyttämään kosteuttavia naamioita tai kasvonaamioita ylipäätänsä, muistan ne usein saunan jälkeen tai silloin kun iho on jo kuivunut ja huutaa kosteutusta hädissään. Tämän vuoksi idea kosteuttavasta kasvonaamiosta ja yövoiteesta yhdessä tuntuu ruhtinaalliselle. Sopivaa yövoidetta on ollut vaikea löytää, sillä en pidä ihossa rasvaisesta pinnasta. Pitkään käytin Santen Family sarjan yövoidetta, joka osoittautui hinta-laatu suhteeltaan varsin mainioksi muuten, mutta pinta jäi himpun verran liian rasvaiseksi makuuni. Tuo koko Santen sarja on muuten aivan huippu edullisemmasta luonnonkosmetiikasta ja tuoksu ihan mieletön! Pienellä budjetilla liikkeellä olevien kannattaan nuo tsekata!

Mitä tulee tähän Mossan monikäyttöiseen uutuuteen niin sekin tuoksuu ihanalle, oikeastaan jopa niin ihanalle, että tekisi mieli vähän maistaa tuoksuttelun lisäksi. Tuoksussa yhdistyvät marjat ja vanilja, mieleen tulee kesäinen raikkailla marjoilla kuorrutettu jäätelöannos. Voide on yllättävän paksua, mutta samalla riittoisaa; yövoiteeksi riittää kasvoille pieni määrä ja jos taas haluaa naamioksi niin voi laittaa paksummin ja pyyhkiä parinkymmenen minuutin päästä ylimääräiset pois. Kerran olen naamiona tätä kokeillut, muuten käytän yövoiteena.


mossa energy boost naamio yövoide vegaaninen luonnonkosmetiikka marjat tyrni vadelma


Pelkäsin alussa liian suurta annostelua, sillä rasvainen ihon pinta ei houkutellut laisinkaan, joka helposti tulee jos laittaa liikaa. Voide imeytyy todella nopeasti, joka oli hieman yllättävää paksummalta voiteelta. Jo illalla nukkumaan mennessä iho hehkui ja tuntui todella hyvältä, mutta aamulla sen tuloksen vasta näki kunnolla: iho oli heti kuulaampi, tasainen ja pehmeä, jopa virkeämpi kuin normaalisti.  Tämäkö on vihdoin ja viimein se kohistu plumps-efekti?

Nyt muutaman viikon tätä testanneena on iho selkeästi paremmassa kunnossa, loputkin pienet näpyt ovat hävinneet ja niitä ei tule lainkaan niin helposti kuin aiemmin. Tämä yllätti minut täysin, sillä pelkäsin päivittäisen käytön olevan liikaa ja melkein odotin sitä hetkeä kun otsa olisi taas alkanut kukkimaan. Vaikka rakastankin Madaran SOS naamiota, niin päivittäisessä käytössä ja hinnaltaan vie tämä Mossan naamio voiton.

Mitä tulee tämän sisältöön on jälleen asialla hyvä ystävämme hyaluronihappo, joka ei vieläkään ole minua pettänyt. Sen kaverina voiteesta löytyy kahdeksan eri kasviuutetta (tyrniä, vadelmaa, pihlajaa, kurpitsaa, kvitteniä, valkoherukkaa, lakkaa ja karpaloa) sekä C- ja E-vitamiineja. 


mossa energy boost naamio yövoide vegaaninen luonnonkosmetiikka marjat tyrni vadelma


Tämän naamion tarkoitus on ravita, rauhoittaa, uudistaa ja kosteuttaa ihoa sekä lisäksi tuoda iholle kaunis luonnollinen hehku. Tämän kaiken pystyn kyllä omalla reilun kahden viikon kokeilullani allekirjoittamaan,  myös hinta-laatu suhteeltaan tämä on ihan huippu! Energy Boost- naamiossa on muuten käytetty sekä iso- ja pienmolekyylisiä hyaluronihappoja. Hyaluronihapoista voit käydä lukemassa lisää Ann-Christinen postauksesta.

Naamio sopii vegaaneille, kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille, mutta uskon varsinkin samean ja väsyneen ihon saavan tästä eniten naamiona irti. Tämä nousi nopeasti suosikikseni monipuolisuutensa vuoksi.


mossa energy boost naamio yövoide vegaaninen luonnonkosmetiikka marjat tyrni vadelma


En toki usko, että pelkästään tämä voide on ollut ihon kunnon kohentumisen takana. Kauneudenhoito kuten moni muukin asia on monen tekijän summa. Olen kiinnittänyt rutiinien lisäksi huomiota myös kokonaisuuteen. Ihonhoidon lisäksi olen huolehtinut riittävästä vedenjuonnista ja hyvistä rasvoista ruokavaliossa,  minulla herkuttelu usein näkyy seuraavana aamuna iholla. Ihminenhän on kuitenkin yksi iso kokonaisuus, joka on aina hyvä muistaa.EmiliaMistä ihonhoidontuotteesta sinä et luopuisi?

Mossan Energy Boost Mask on saatu Sugarilta testiin.