Yhteistyössä House of Organic.
Tuoksufiilistelijöille ilouutisia! Saimme juuri tarjolle Organic Shopin mitä i-ha-nim-pia uutuuksia, niin hyvän tuoksuisina, että oksat pois! Hedelmäisten ja kukkaisten tuoksujen seassa meinaa mennä pää pyörälle, mutta yritän vielä kasata ajatukseni ja kertoa teille, mitkä tuotteet uutuuksista veivät huomioni.

Organic Shop on, kuten moni teistä jo tietääkin, edullista luonnonkosmetiikkaa valmistava virolainen merkki, jonka vahvuutena on etenkin erilaiset pesevät tuotteet ja rouheat kuorinnat. Meidän blogissamme on uhattu syödä niin Organic Shopin vadelma- kuin kaneli-hunajakuorintaakin, sekä suorastaan juhlittu lapsiperheessä jättimäisiä, mutta huokean hintaisia käsisaippuoita. Hinnat lähtevät 3,90 eurosta ylöspäin noin kymmeneen euroon - siis pikkurahoja kosmetiikkamaailmassa.

Uutuuksia ilmestyi viime viikon loppupuolella House of Organicin verkkokauppaan varsinainen litania, mutta niistä kaikista ensimmäisenä huomioni vei makea Sugar Lotus jalkakuorinta ja täyteläinen Afrikan Balm jalkavoide. Uumoilin näiden tuovan meille ihan uutta motivaatiota kotispan jalkahoitoihin ja ihan oikeassa olin; viikonloppuna istuimme jo koko perhe pienessä rivissä jalat vadeissa! Tuoksut ovat näissä makeahkoja, mutta todella miellyttäviä, ja lapsetkin vaatimalla vaativat itselleen pienet nokareet.

Sugar Lotus on nimensä mukaisesti tanakka sokerikuorinta, jossa kuorintatehoa riittää. Vaikka periaatteessa jalkoihin voisi käyttää mitä tahansa Organic Shopin kuorintavoidetta, on pakkaukseen präntätty foot scrub hyvä muistutus ja motivaattori hoitaa myös aika usein varjoon jäävää jalkojen ihoa. African Balm jalkavoide sisältää 7 erilaista ravitsevaa öljyä ja kruunaa jalkahoidon. Muista vielä pukea jalkaan puuvillasukat, ja pehmeät jalat on taattu! Tämä kombo on myös mitä mahtavin pieni muistaminen lahjana. Jo aiemmat vartalokuorintaihastukseni saivat nyt jatkoa kahdesta mielettömän hedelmäisestä sokerikuorinnasta, jotka heittävät sekunnissa keskelle trooppista sademetsää. Etenkin appelsiinin tuoksuinen Sicilian Orange kuorinta vei sydämeni kuten arvelinkin, sitrushedelmien tuoksussa kun on jotain minua erityisesti puoleensa vetävää. Myös papaijan tuoksuinen Juicy Papaya sokerikuorinta on herkullinen.

Vartaloa kosteuttamaan valitsin Organic Shopin Ylang-ylang & Neroli body moussen, lähestyvää syksyä ja pimeneviä iltoja ajatellen. Kukkaisen ja naisellisen tuoksuisilla ylang-ylangilla ja nerolilla on mielialaa kohottavia ja rentouttavia vaikutuksia, ja niiden kerrotaan olevan myös esimerkiksi antidepressiivisiä, eli vaikuttavan positiivisesti niin masennukseen, ahdistuneisuuteen kuin stressiinkin. Minun ei tarvinnut kuin lukea body moussen nimi ja tiesin, että tämän haluan hyötykäyttöön syksyn ja talven opinnäytetyörupeamaan - aromaterapia on tervetullutta kaikissa muodoissa!
Muita ihania uutuuksia on esimerkiksi tuuheuttava jasmiini & jojoba hiusnaamio, herkkusuita hemmotteleva valkosuklaavartalovoi, hiustenhoitotuotteet esimerkiksi värjätyille hiuksille ja jopa kylpyvaahtoja. Minä tein ilmeisesti huomaamattani valintani värikoodaten (katso kuva yllä, ha!), mutta muut lukuisat uutukaiset ja tietenkin vanhemmatkin luottotuotteet kannattaa käydä vilkaisemassa House of Organicilta täältä.


Onko teillä Organic Shop -lemppareita?

Ann-ChristineYhteistyössä House of Organic.
Tuotteet saatu blogin kautta.