Yhteistyössä House of Organic.
Nyt eletään mielenkiintoista aikaa ripsiväririntamalla, sillä useampi luonnonkosmetiikan ripsivärien suosikeista on syystä tai toisesta tipahtanut kärkisijoiltaan käyttäjien keskuudessa. Koostumukset ovat heitelleet ja Jonnankin suosikki UNE lopettaa valmistuksen kokonaan. Samalla markkinoille on ilmestynyt uusia ripsareita ja tuotekehystä suoritetaan jatkuvasti. Varsinainen ripsivärien murrosaika on selvästi meneillään.

Jonnan murheellisen UNE:n lopettamista koskevan julkaisun jälkeen moni kertoi olevansa Jonnan tavoin taas lähtöruudussa hyvän luonnonkosmetiikan ripsivärin etsinnässä. Siispä haluan omistaa kokonaisen postauksen omalle suosikilleni, joka ihastuttaa minua jo toisella putilollaan. Avril nimittäin kiilasi ripsivärillään edellisessä vertailussa vailla epäilyistä kärkeen ja on sinnikkäästi pitänyt ykköspaikastaan kiinni.

Syy siihen miksi juuri Avril nousi ykköseksi oli juuri sopiva koostumus, joka takaa taivutuksen pysyvyyden, mahdollistaa kerrostamisen siististi ja tuo ripsiin juuri niin paljon näyttävyyttä kuin käyttäjä toivoo. Tässä perinteisesti muotoillussa (ei siis Avrilin volume-ripsiväri), hieman kookkaampi kuituharja on minun mieleeni, sillä sen kapenevan kärjen ansiosta silmän sisäkulmaankin yltää vaivatta (ja sotkutta). Ja vaikka kuituharjat eivät olekaan kaikkien mieleen, on Avrilin ripsiväri onnistunut käännyttämään kuituharjoja inhoaviakin - se kertoo mielestäni paljon.

Toinen pääasiallinen syy sille, miksi halusin nostaa Avrilin ripsivärin esille toistamiseen, on laajempi esittely siitä miltä tuo väri näyttää ripsissä. Vertailupostauksessa kerroinkin ripsivärin vetävän viimeisiään, ja vaikka jälki olikin hämmästyttävän hyvää vielä viime metreille asti, on tuore ripsiväri aina tuore ripsiväri ja tietenkin enemmän edukseen. Vanhasta hylsystä uuteen siirtyessä huomasin selkeämmin koostumuseron, johon aion pureutua tällä kertaa tarkemmin.


 Avrilin ripsiväri loppusuoralla - katso alempaa lisää kuvia.


Avrilin ripsiväri on juuri korkattuna hieman ohuehkoa, mutta itseasiassa juuri sen verran, että reagoidessaan ilman kanssa ensimmäisinä käyttökertoina, paksunee koostumus tismalleen sopivaan notkeuteen. Käytännössä tämän huomaa käytössä siten, että ensimmäisinä päivinä ripsiväri saattaa vetää ohuet ripsien kärjet hieman mutkalle, jos ripsiväriä levittää yhtä runsaasti kuin allekirjoittanut. Muutaman päivän päästä eron huomaa jo ja ripsivärin ns. "priimakausi" alkaa, ulottuen muutaman kuukauden päähän. Ripsivärin kannattaa siis ehdottomasti antaa tekeytyä muutaman päivän, jotta se saavuttaa optimaalisen koostumuksensa. Loppusuoralla koostumus muuttuu paksummaksi, mutta ei kuitenkaan onnettoman kuivaksi. Sen sijaan loppumisen huomaa siitä, ettei ripsiväriä tule määrällisesti yhtä paljon kerralla kuin ennen.

Yksi suurimmista valttikorteista Avrilin ripsivärin suhteen on ehdottomasti hyvin onnistuva kerrostaminen. Hennolla kerroksella ripsiin saa kauniisti erotellut tummat ripset, kun taas useammalla kerroksella ripsiin saa reilusti volyymia. Itse olen näyttävien ripsien nainen, jolle liruripsarit eivät kelpaa ja joka vaatii ripsiväriltään todella paljon. Koska kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, löytyy alta nyt kuvat ripsistä ennen taivutusta ja ripsiväriä, sekä yhdellä, kahdella ja kolmella kerroksella Avrilin ripsiväriä.


Ripset ennen taivutusta ja ripsiväriä

Yksi kerros ripsiväriä - luonnollinen lopputulos

Kaksi kerrosta ripsiväriä - tyylikkään näyttävät ripset

Kolme kerrosta ripsiväriä - pitkälle erottuvat ja tuuheat ripset
Avril on tällä hetkellä kovassa nousuhuumassa ja yhä useampi löytää merkin pariin, eikä syyttä. Erityisesti meikkituotteissa Avrilin hinta-laatusuhde on erittäin kova ja vegaanituotteitakin löytyy lukuisia. Jälleenmyyjiä alkaa löytyä jo monia, mutta kattavin valikoima löytyy ehdottomasti House of Organicilta täältä.

Toistan itseäni vertailupostauksesta, mutta olen edelleen samaa mieltä; ellet ole vielä löytänyt suosikkia luonnonkosmetiikan ripsivärien joukosta (tai panikoit viime aikojen ripsiväritakapakkien jälkeen), kannattaa tälle antaa mahdollisuus.Miltä Avrilin ripsiväri vaikuttaa teidän mielestä? Oletteko kokeilleet?

Ann-Christine


Yhteistyössä House of Organic.
Postaus sisältää mainoslinkkejä.