Moni teistä on laillani ihastunut UNE Volume Liner -ripsiväriin. Siihen, jota käyttäessä minulta on useampikin kysellyt, olenko ottanut ripsenpidennykset. Siihen ainoaan luonnonkosmetiikan ripsiväriin, jonka kanssa kaikki natsasi täydellisesti.

Nyt minun on surukseni kerrottava, ettei tuota ripsiväriä saa. Ei tuota ripsiväriä, eikä mitään muitakaan UNE Beautyn tuotteita, sillä saamieni tietojen mukaan merkki lopettaa kokonaan. Katselin kaikki tietämäni UNE Beautya myyneet suomalaiset nettikaupat läpi, mutten Volume Lineria enää mistään löytänyt eli varastot taitaa olla jo loppu.

Edessä olisi siis seuraajan etsintä tälle täydelliselle ripsivärille. Epätoivoiselta tuntuu, sillä niin moni on jo testattu ja todettu sopimattomaksi. Onneksi sentään juuri ehdin tilata yhden Volume Linerin ennen tätä uutista, joten ihan paniikki ei seuraajan löytämisen kanssa vielä ole, mutta pian se on edessä. Ei auta kuin toivoa, että jossain vielä odottaa se uusi rakkaus.

Suruterveisin,

Jonna

Ps. Jos tämä suru-uutinen kolahti sinuunkin ja seuraajan etsintä on edessä, kannattaa aloittaa lukaisemalla Ann-Christinen Riprivärivertailu - kierros 1 sekä Ripsivärivertailu - kierros 2.