Olemme Jonnan kanssa välillä kuvailleet tuotteita niin herkullisen tuoksuisiksi, että niitä tekisi mieli lusikoida suuhun. Tai oikeastaan kauhoa. Antaumuksella. Hyviä tuoksuja löytyy laidasta laitaan myös synteettisen kosmetiikan puolelta, mutta en ole niiden joukossa koskaan törmännyt niin autenttisiin ja herkullisiin tuoksuihin kuin mihin luonnonkosmetiikalla päästään. Ihmekkös tuo sinänsä, onhan moni näistä herkullisen tuoksuisista tuotteista valmistettu juuri niistä aineksista, kuin tuoksuja vastaavat herkutkin olisi tehty.

Herkuttelu ja hemmottelu kuuluu viikonloppuun kuin voisilmä puuroon, joten viikonlopun kunniaksi kasasin teille tuoksujen perusteella tämän hetken kosmetiikkalempparini, jotka saavat minut huokailemaan ja taivastelemaan niiden ihanuutta kerta toisensa jälkeen, sekä viipymään tuoksuvan vesihöyryn täyttämässä suihkussa vielä hetken, samalla, kun tuotteet tuntuvat kuiskivan "Eat me!".

Organic Shop - Organic Cinnamon & Honey Body Scrub

No kyllä, Organic Shop ihanine ja edullisine tuotteineen on kotiutunut minunkin kylpyhuoneeseeni, mutta varsinaisen vaikutuksen minuun teki sarjan vartalokuorinnat. Tuoksuvalikoima on hurjan laaja, sisältäen tuoksuja laidasta laitaan. Perinteisen hedelmäisten ja marjaisten tuoksujen rinnalta edukseen erottui tämä kuvauksen perusteella kanelin ja hunajan tuoksuinen kuorinta, mutta kuvaus ei mielestäni sovi tuoksuun lainkaan. Sen sijaan tuoksu heittää minut sekunneissa lapsuuden karkkipäivän ja lempikarkkipussini (Bonbonin Kaatissäkki, voi että) ääreen, täyttäen mieleni yhden lempikarkkieni mausta (klik - toinen vasemmalta). Samaan aikaan kermainen ja salmiakkinen karkki on maultaan täysin omanlaisensa, enkä voi uskoa että minulla on nyt käsissäni tuoksultaan identtinen kuorinta käsissäni.


Organic Shop - Organic Raspberry & Sugar Body Scrub

Tuoreet vadelmat ovat itsessään jo mitä mainioin karkin korvike, mutta tuoreista vadelmista valmistettu sorbetti, siinä pyörii sukatkin jalassa. Tällaista vadelmaista nautintoa hipoo Organic Shopin vadelmakuorinta, joka pursuaa suloisuutta niin väriltään kuin tuoksultaan. Tämä on yksi niistä tuotteista, jonka piilottamiseen lapsilta saa oikeasti nähdä vaivaa, ellei halua hetkeä myöhemmin yllättää lapsia tyhjän purkin kanssa.

Tämä suurenmoinen kuorinnan ja naamion yhdistävä brownietaikina vaatii käyttäjältään keskittymiskykyä, jotta "taikinaiset" sormet eivä vahingossa lipsahda suuhun. Kasvonaamio nimellä myytävän tuotteen kookoksenkuorijauhe toimii mekaanisena kuorintana tuotetta kasvoille pyörittäessä, jolloin hyvät öljyt ja uutteet pääsevät vaikuttamaan ihoon paremmin. Ihan parasta viikonloppurentoutumista. (Iso koko näyttäisi olevan loppu vähän kaikkialta, mutta täältä pääsee vilkaisemaan matkakokoa.)Tiedättekö sen hetken, kun iltaa kohti iskee suurtakin suurempi mieliteko hyvään kahviin, mutta kahvia ei uskalla enää keittää yöunien menettämisen pelossa? Tuollaisina hetkinä pakenen kahvikuorintani kanssa kylpyhuoneseen. Body Blendzin kahvikuorinnat ovat kahvi-ihmisen mieleen, etenkin Coconut Delightissa* on huumaavan aromikas kahvin ja kookoksen tuoksu. Sen loputtua käyttöön porrasvaloihin nousi saman sarjan Oats Oats Baby -kuorinta, jossa kookoksen tilalla komeilee lempeä kaura. Kahvihimon taltuttamisen (tai pahentamisen) lisäksi näillä saa us-ko-mat-to-man samettisen ihon.
Ilmiantakaa teidän mielestänne parhaan tuoksuiset tuotteet alle!

Ann-ChristinePostaus sisältää affiliate-linkkejä.
Tähdellä (*) merkityt tuotteet saatu testiin blogin kautta.