Huikean hyvät Naturativin tuotteet jäivät käyttööni syksyisen kokeilun jälkeen ja olen edelleen aivan yhtä innoissani ja vakuuttunut testaamistani ihonhoitotuotteista kuin tuolloin ensimmäisen Naturativ-postaukseni julkaistuani. Samat tuotteet ovat putkahdelleet esille blogin puolella koko talven ajan eri yhteyksissä, esimerkiksi lempeän ihonhoidon suosikkituotteitani luetellessa. Samaan aikaan Naturativin kasvotuotteisiin tutustuessani sain kuitenkin myös muutaman tuotteen Naturativin Cuddling-sarjasta, joka saa tänään vihdoinkin ansaitsemansa palan valokeilaa.

Naturativin vartalonhoitotuotteita (joita löytyy monta eri sarjaa) olen nähnyt esimerkiksi Jonnalla, joka hehkutti taannoin Naturativin karpalon ja sitruunan tuoksuista Revitalizing-sarjan käsivoidetta herkullisen tuoksunsa vuoksi. Kuiva- ja herkkäihoisena oma valintani oli luonnollisesti Cuddling-sarja, joka ei ole jättänyt kylmäksi sekään. Karamellin, sitruunan ja vaniljan tuoksuiset tuotteet suorastaan huokuvat lempeyttä!

Käytössäni on nyt jonkin aikaa ollut Cuddling Body Balm*, Cuddling Hand Balm*, Cuddling Body Oil ja Cuddling Washing Gel (näyte)*, joiden lisäksi sarjasta löytyy niin jalkavoidetta, body butteria kuin sokerikuorintaakin. Tuoksu näissä on aivan valloittavan ihana ja selkeästi tuoksuva levittäessä, mutta hyvin pian iholla miedoksi muuttuva. Karamellista, sitruunasta ja vaniljasta selkeiten esiin nousee sitruuna, jota vanilja ja karamelli pyöristävät.

Talven ehdoton suosikkini vartalotuotteiden osalta on ollut sarjan käsivoide. Sen kevyen ja hyvin imeytyvän koostumuksen ansiosta käsivoidetta on voinut huoletta käyttää kesken työpävänkin, mikä on yhdessä laadukkaiden ainesosien kanssa ollut avainasemassa hyväkuntoisiin käsiin. Olen pienten lasten äitinä kova pesemään käsiä ja se näkyy yleensä talviaikaan pahimmillaan hilseilevinä, halkeilevina ja koppuraisina käsinä (kunnes mättään ne täyteen jotain supertuhtia rasvaa). Tänä vuonna tilanne ei ole kehittynyt missään vaiheessa niin pahaksi, vaan pieni ajoittainen karheus on muistuttanut rasvaamisen tarpeesta.

Käsivoiteen auringonkukkaöljy, avokadoöljy, oliiviöljy ja karpalouute kosteuttaa, siloittaa, ravitsee ja suojaa ihoa, kun taas voiteen sisältämä sitruunauute desinfioi ja kirkastaa ihoa. Suurin sisältöero moniin muihin testaamiini käsivoiteisiin on ehkä kuitenkin hyaluronihappo, joka sitoo ihoon tehokkaasti kosteutta - suuri valtti pelkkiin kasviöljyihin ja -rasvoihin perustuviin tuotteisiin. Uskon tämän olleen juurikin se tekijä, jonka ansiosta oma kosteutta janoava ihoni on ollut tänä talvena paremmassa kunnossa.

Cuddling-sarjan käsivoide myydään riittoisassa 100ml pumppupullossa (Revitalizing-sarjan käsivoidetta myydään myös 40ml tuubissa). Ei ehkä näppärin mukana kannettava ensiajatuksella, mutta tämä on itseasiassa ollut ihan nerokas ratkaisu, tuubien korkit kun tapaavat kerätä itseensä laukun pohjalla siellä pyörivät roskat ja rähmät. Pumppupullo on pysynyt heittämällä siistimpänä kaikista mukana kantamistani käsivoiteista.


Yläpuolella ohuempi käsivoide, alla paksumpi vartalobalmi.


Naturativin vartalobalmi on ihanan täyteläinen kosteusvoide vartalolle, joka sisältää mm. antioksidanttista vihreän teen uutetta, kosteuttavaa ja ihoa pehmentävää sheavoita, kosteuttavaa ja ihon elastisuutta lisäävää babassuöljyä, rauhoittavaa ja suojaavaa kaakaovoita ja kosteutta sitovaa hyaluronihappoa. Voide on tosiaan koostumukseltaan perus kosteusvoidetta paksumpaa, mutta imeytyy siitä huolimatta ihailtavan nopeasti. Jälleen kerran on kehuttava luonnonkosmetiikan vartalotuotetta, johon on lisätty myös hyaluronihappoa. Pelkillä öljyillä ja rasvoilla ja hennosti kosteuttavilla ainesosilla jäisi teho hieman vajaaksi, kun taas tällä pienellä lisällä huomaa eron välittömästi.
Rehellisyyden nimissä olen todella laiska rasvaamaan ihoani, mutta talvisin selän kuivuutta kutiava iho muistuttaa tarttumaan rasvatuubiin. Iho ehtii siis kuivahtaa aika pahasti, ennen kuin muistan tehdä asialle jotain. Vartalobalmi on läpäissyt seulani heittämällä ja poistanut kutinan heti, yhdelläkin levityskerralla. Erityisen pitkään vartalobalmi on kosteuttanut ihoa yhdessä sarjan vartaloöljyn kanssa. Itseasiassa vartalobalmi on ollut sen verran vakuuttava, että olen alkanut muistaa vartalonkin rasvaamisen säännöllisemmin. Kivan näköisä pumppupulloa pitääkin mielellään esillä, rasvauksesta muistuttamassa.
Naturativin Cuddling vartaloöljyn ostin Biodellystä nyt alkuvuodesta Cuddling-ihastuksissani, kun olin varma siitä, että olin oppinut edes hieman säännöllisemmäksi vartalotuotekäyttäjäksi. Vartaloöljyssä ihoa pehmentää ja hoitaa viinirypäleensiemenöljy, oliiviöljy, babassuöljy ja seesamöljy, kun taas ihanan kirpsakka sitruunan tuoksu virkistää mieltä. Se sopii käytettäväksi sellaisenaan iholla suihkun jälkeen, mutta erinomaisesti myös lisäbuustina vartalobalmin tai käsivoiteen seassa, sekä tietenkin hierontaöljynä.

Muodon vuoksi otin postauksen kuviin mukaan myös suloisen näytekoon suihkugeelin, Cuddling Washing Gelin, vaikken varsinaisesti suihkugeeli-ihminen olekaan. Samaa ihanaa tuoksumaailmaa seuraava suihkugeeli tekee minkä lupaa ja pesee ihon hellästi. Jos olet ahkera suihkugeelien käyttäjä, kannattaa tätä varmasti vilkaista tarkemmin. Jos taas olet enemmän vartalokuorintoja fiilistelevää tyyppiä kuten minä, ihastut varmasti sarjan sokerikuorintaan.

Nyt yhdellä teistä olisi mahdollisuus päästä tutustumaan Naturativin Cuddling-sarjaan, sillä saamme arpoa teille Cuddling käsivoiteen ja jalkavoiteen piristämään ja hellimään lopputalven ajaksi. Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tämän postauksen kommenttiosioon sähköpostin kera, mikä osa vartaloa tai vartalonhoitoa sinulla jää vaille kaipaamaansa huomiota tai jos sinulla on jokin ihana hemmottelurituaali, jonka haluat jakaa. Arvonta päättyy 14.2. kello 18.00


Onnea arvontaan!

Ann-Christine

 
Postaus sisältää mainoslinkkejä.
Tähdellä (*) merkityt tuotteet saatu blogin kautta.