Se on taas se aika vuodesta, kun hiusten ja vaatteiden sähköisyys alkaa kiristää hermoja. Aamulla kotona lähtiessä kaikki saattaa vielä olla hyvin, mutta jossain kohtaa päivää sitä huomaa, että hiukset leijailevat miten sattuu tai liimautuvat kasvoihin. Niin ei kuitenkaan tarvitse olla ja kyllä, aion jakaa teille nyt parhaat vinkkini sähköisiltä hiuksilta säästymiseen!

Ensinnäkin kannattaa välttää keinokuituisia tekstiilejä pukeutumisessa. Etenkiin akryyliset neuleet ovat jotain hirvittävimmästä päästä, mitä tiedän. Hyvä etteivät kipinät lennä, kun tällaisen neuleen tai huivin vetää pään yli. Suosi siis luonnonmateriaaleja pukeutumisessa (tämä päätee tietenkin muutenkin, mutta on avainasemassa tässä yhteydessä).

Toiseksi, vaikkeivät hiuksesi muuten muotoilua kaipaa, voi ja kannattaa hiukset käydä läpi jollain hyvällä viimeistelyvoiteella. Esimerkiksi Rahuan viimeistelyvoide on kultaa, siitä voit lukea kattavan kuvauksen ja kehut täältä.

Mutta mitä teet, kun huomaat hiusten sähköistyvän koulussa/töissä/kylässä tai missä tahansa, missä sinulla ei ole juuri sillä hetkellä loistavaa hiustuotetta saatavilla, eikä hätänutturakaan ole vaihtoehto? Tässä tulee ultimaattinen ja lukuisat kerrat minut pinteestä pelastanut vinkki:

Jos mukanasi on käsirasva, rasvaa kätesi, ja kun kätesi ovat vielä aavistuksen rasvaisen tuntuiset, käy sähköiset latvat läpi kuin normaalilla hiustuotteella muotoillessa. Toista tarvittaessa.

Toimii!


Ann-Christine