Eilen potkaisimme käyntiin kilpailun instagramin puolella, jonka ajatuksena on jakaa kaikista lemppareista lempparein luonnonkosmetiikan tuote. Vaikea valinta takuulla, ja mekin kamppailimme jo eilen pelkkien ihonhoitotuotteiden top ykkösten valinnassa. Tänään vuorossa ovat meidän valintamme meikkien osalta - löytyyköhän sinun suosikkisi meidän listalta?

Ann-Christinen valinta:Meikkisuosikkeja minulla tuntuu riittävän vaikka millä mitalla, mutta suurimmat hykertelyt ja löytämisen mielihyvän herätti ehdottomasti Laveran sävyttävä kulmageeli. Hypetin tätä hetki sitten kulmakarvojen muotoilutuotteita käsittelevässä vertailupostauksessa, ja annoinkin sille arvosanaksi 5/5. Se päihittää mennen tullen synteettisen kosmetiikan puolelta löytyvän monien naisten luottotuotteen, vastaavan sävyttävän kulmageelin Lumenelta. Laveran kulmageeliä löytyy myös kirkkaana, mikäli tarvetta on vain pidolle.

Miksi tämä sitten vei jalat alta? Pelkästään kynällä tai vahalla piirretyt kulmat jäävät auttamatta piirretyn näköisiksi, lättäniksi. Kun kulmat ovat yhtä vaaleat kuin esimerkiksi minulla, tekee sävytetty geeli taikojaan keräten jokaisen hennonkin karvan, antaen niille puuttuvaa tummempaa sävyä. Näin kulmat näyttävät moniulotteisemmilta, tuuheammilta ja luonnollisemmalta. Geeli auttaa myös muotoilussa ja pitää kulmakarvat muodossaan. Lämmin suositus!

Jonnan valinta:

UNE Beauty Volume Liner Mascara (valmistus lopetettu)


Tämä valinta on ihan itsestäänselvyys. Hyviä meikkituotteita on kyllä monia ja jos suosikkeja saisi valita usemman, tähän tulisi melkoinen lista Everyday Mineralsin tuotteita. Ehdottomasti eniten tunteita kaikista meikeistä kuitenkin herättää tämä UNEn ripsiväri. Sen täydellisen luonnonkosmetiikan ripsivärin löytäminen kun on tuottanut kaikkein eniten päänvaivaa, erityisesti koska silmäni ovat melko herkät ja monet ripsivärit saavat ne kirvelemään pahasti. Muutama muukin hyvä ripsari on kyllä löytynyt, mutta kaikissa niissä on ollut joku pieni puute. 

UNE Beayty Volume Liner -ripsväri on lähes puutteeton, aavistuksen sekin kirvelee, jos saan päivän aikana kyyneleitä silmiini, mutta ei ollenkaan pahasti, ja onneksi olen keksinyt keinon, jolla vältyn siltä kokonaan. Ripsari tuuheuttaa, kuten lupaakin, mutta lisäksi myös pidentää ripsiä. Ripsarin luvataan tekevän myös rajausefekti ja tosiaan tyvi jää sillä pikkuisen tummemmaksi kuin muilla ripsiväreillä, mutta kyllä minä silti yleensä rajauksetkin laitan. Ripsistä saa Volume Linerilla sen verran näyttävät, että työkaverini kysyi minulta, onko minulla ripsienpidennykset. Väriä tulee ripsiin kivasti jo ensimmäisellä kerroksella niin, että melkein voisin olla arkena pelkästään yhdellä kerroksella. Tämä on ihan loistavaa, sillä en arkisin jaksaisi kovin montaa kertaa rispväriä sutia, kuten olen joidenkin luonnonkosmetiikan ripsivärien kanssa joutunut tekemään. Ripsivärin kaareva kumimainen harja on yksi kaikkien aikojen suosikeistani ja väri pysyy hyvin koko päivän, jopa pyöräilymatkat töihin. Ihana on ollut muuten kuulla, että moni lukija on tykästynyt tähän ripsariin vinkistäni. On tämä vain huippu!
Jeninan valinta:

FLOW - mineraalimeikkipuuteri


Tämä tuote taisi olla ihka ensimmäinen tietoinen kosketukseni luonnonkosmetiikkaan kolmisen vuotta sitten - ja koukkuun jäätiin. Sekaihoisena on ollut vuosien aikana yhtä taistelua löytää sopiva tuote meikkipohjalle. Milloin iholle jää rasvainen kerros joka vain jatkaa rasvoittumistaan päivän aikana, milloin pintakuiva kerros joka saa ihon näyttämään suorastaan hilseilevältä, milloin molempia, enkä edes lähde kertomaan kaikista niistä värimokista joita olen kalpeana ja punertavaihoisena onnistunut tekemään. Suorastaan siis aika tuskan ja työn takana löytää sopiva tuote! 

Mutta Flow:n mineraalimeikkipuuteri, se on täydellinen paketti. Ei ihmeellisiä värieroja, ei rasvoittumista, ei pintakuivuutta - vain pehmeä iho. Tietty jos oikein kunnon peittävyyttä toivon, käytän myös pohjustusvoidetta sekä peiteainetta, mutta mineraalimeikkipuuterissakin on itsessään jo se etu, että lisäämällä kerroksia saa lisää peittoa. Eli jos olet kuin minä - puuteria ei voi käyttää koska iho hilseilee, mutta ilmankaan ei voi olla kun iho rasvoittuu - tämä on sulle. Ja muillekin, uskaltaisinkohan väittää että tätä voi käyttää kuka vain!
Meikki-intomme jakava Biodelly tarjoaa juhlan kunniaksi verkkokaupastaan kaikista meikeistä -20% koodilla "luonnonkaunissynttärit" maanantaihin 17.10. asti. Valikoimista löytyy monen monia suosikkejamme, aina edullisesta Benecosista ammattimeikkisarja Zuiihin ja kaikkeen siltä väliltä. Lisäksi Biodelly tarjoaa yhdelle mahdollisuuden shoppailla 100e arvosta Biodellyn verkkokaupassa - arvonta on käynnissä facebook-sivuillamme täällä!Mitä meikkilemppareita teiltä löytyy?

Ann-Christine, Jonna & Jenina


Postaus sisältää mainoslinkkejä.