Näin synttäriviikon kunniaksi ajattelimme, että olisi hauska idea listata ykkösvalintamme kolmesta tuotekategoriasta; ihonhoitotuotteista, hiustenhoitotuotteista ja meikeistä. Haluamme myös ehdottomasti tietää minkä tuotteen sinä nostaisit esille kaikkein parhaaksi, joten lue postauksesta meidän valintamme ja vilkaise lopusta, mitä hauskaa olemme keksineet. Sen pitemmittä puheitta suoraan asiaan ja meidän top ykkösiin:
Ann-Christinen valinta:Tämä oli itselleni todella todella vaikea valinta, sillä minusta olen löytänyt niin paljon todella tasaväkisiä ja ihania ihonhoitotuotteita, joilla iho pysyy tasapainossa. Olen todellakin palaamassa näihin myöhemmin. Vielä hetki sitten oli aivan varma, että kyllä tähän ihonhoidon suosikkituotteeksi tulee Madaran ihoöljyt, mutta Naturativ-kokeilujen jälkeen en voi kuin nostaa tähän Naturativin ecoAmpulli 1 -seerumin, sillä se on tehnyt aivan ihmeitä iholleni.

EcoAmpulli 1 on Naturativin kuivalle ja herkälle iholle suunniteltu, kosteutta ihoon sitovaa hyaluronihappoa sisältävä seerumi, joka rauhoittaa ihoa vähentäen punoitusta. Kuten Naturativ-postauksessa suunnitelin tekeväni, pidin seerumista parin päivän tauon sen huikean tehon vuoksi. Eron huomasi toisena päivänä jo selvästi, ja kun taas illalla laitoin ecoAmpullia kasvoille, oli iho aamulla kosteutettu ja hehkuva. Huikea. Olen koukussa!


Jonnan valinta:Ihonhoitotuotteiden suosikki oli kaikkein vaikein valita, sillä ihania tuotteita on löytynyt paljon. Sitten aloin miettiä, mikä on sellainen tuote, jota ostan aina vain uudelleen ja uudelleen. Minähän tunnetusti ostan harvoin samaa kosmetiikkatuotetta uudelleen, vaikka kuinka tykkäisin siitä, koska aina löytyy uusia tuotteita, joita haluan testata. Neal´s Yard Remedies Rejuvenating Frankincense Refining Cleanser on kuitenkin sellainen, jota olen ostanut lisää heti edellisen ollessa vähissä, ja nyt sitä on jo neljäs tuubi menossa.

Puhdistusvoide hipoo koostumukseltaan täydellisyyttä. Se on pehmeä ja hellävarainen, mutta ei jätä ihoa lainkaan tahmaiseksi, kuten monet puhdistusmaidot ainakin oman kokemuksen mukaan tekevät. Onko tämä juuri se ero puhdistusvoiteen ja -maidon välillä? Puhdistusvoide poistaa meikit loistavasti ihan vain sellaisenaan iholle hierottuna ja huuhdeltuna, mutta sen mukana tulee myös musliniliina, jos ihon haluaa kunnolla syväpuhdistaa. Tämä Neal's Yard Remediesin musliniliina on muuten ehdoton suosikkini musliniliinoista, joten kombo on täydellinen. Tietysti puhdistusvoide toimii myös kaksoispuhdistuksen ensimmäisenä vaiheena, ja käytänkin sitä vaihdellen kaikilla kolmella tavalla. Iho tuntuu puhdistuksen jälkeen pehmeältä ja näyttää heleältä. Niin ihanalta, etten aina laita illalla puhdistuken jälkeen mitään muuta kuin muutaman suihkauksen kasvovettä.
Koska olemme uteliaita näkemään mitä te valitsisitte suosikkituotteiksenne pistämmekin nyt synttäriviikon hengessä käyntiin kilpailun Instagramissa. Lisää kuva kaikkien aikojen luonnonkosmetiikan suosikistasi ja merkitse kuva hashtageillä #luonnonkosmetiikka #parhaistaparhain ja merkitse myös meidät (@luonnonkaunis) kuvaan. Toivomme muiden saavan hyviä vinkkejä kilpailun myötä ja lisätä tietoisuutta luonnonkosmetiikan mahtavuudesta. Osallistua voi aina 17.10. kello 23.00 asti. Voittaja saa huikean 100e lahjakortin The Natural Goods Companyyn, josta löytyy lemppareita vaikka millä mitalla.

Jos et ole aktiivinen Instagramissa niin ei hätää, koko synttäriviikko on täynnä huikeita juttuja, joten kukaan ei tule jäämään hauskuudesta paitsi. The Natural Goods Company tarjoaa myös tämän viikon ajan -20% kaikista normaalihintaisista tuotteista (poislukien Esse) koodilla "luonnonkaunis".


Onko sinulla ylivoimaista suosikkia ihonhoitotuotteiden joukossa?

Ann-Christine, Jonna ja Jenina


Postaus sisältää mainoslinkkejä.
* tähdellä merkityt tuotteet saatu blogin kautta.