Uusi luonnonkosmetiikkaa, hyvinvointituotteita ja superfoodeja myyvä House of Organic aukesi viikolla, minkä kunniaksi päätämme tämän synttäriviikkomme yhteisellä juhlahumulla. Minulla oli mahdollisuus tutustua House of Organicin valikoimista löytyviin uutuuksiin, minkä lisäksi House of Organic tarjoaa teille vielä viikon viimeisen synttäriarvonnan. Kannattaa siis lukea postaus loppuun asti!

House of Organicin tarjonnasta löytyy etenkin luonnonkosmetiikan puolelta monen monta laadukasta merkkiä, joitain omia suosikkejanikin, sekä paljon mielenkiintoista lisää, mikä varmasti kiinnostaa meitä luonnollisuudesta ja hyvinvoinnista intoilevia. Luonnonkosmetiikan joukosta löytyy mm. huippuhyviä Algamariksen aurinkosuojatuotteita, heittämällä parhaita luonnonkosmetiikan huulirasvoja Hurrawilta, mineraalimeikkien suosikkia Everyday Mineralsia, kovassa hypessä olevia luomulaatuisia otsonoituja öljyjä sekä meidänkin blogissamme monesti esillä olleita Dabban tuotteita, joiden joukkoon on tulossa äärimmäisen mielenkiintoisia uutuuksia. Osa Dabban uutuuksista löytyykin jo House of Organicin sivuilta, esim. ruusunmarja- ja vadelmaeliksiirit sekä tulevat hiustuotteet saavat silmäni kiilumaan!

Monista muista luonnonkosmetiikkaa myyvistä verkkokaupoista poiketen House of Organicista löytyy kuitenkin myös paljon erilaisia superfoodeja ja lisäravinteita, sekä herkkuja kuten raakasuklaita ja smoothiepatukoita.

Yksi suurimmista katseenkiinnittäjistä House of Organicin sivuilla on varmasti monille vuosien takaa tuttu Evolve, jonka pakkaukset ovat kokeneet täydellisen muodonmuutoksen ja palanneet Suomen markkinoille. Viimeisen päälle minimalistinen ja tyylikäs ulkoasu antaa ammattimaisen, mutta ehkä jopa vaatimattoman mielikuvan siihen nähden, millaisia herkkuja Evolven tuotteiden seasta löytyy. Tuotekuvauksia lukiessa on olo kuin lapsella karkkikaupassa; etenkin kasvotuotteet ovat hurjan kiehtovia.

Evolven kasvotuotteiden joukosta löytyy kaikille ihotyypeille sopivia tuotteita, mutta etenkin meitä kuivaihoisia sekä ikääntyviä hemmotellaan. Itselleni käyttöön tulivat mm. hellävarainen puhdistusbalsami, joka muuttuu paksusta geelimäisestä koostumuksesta veden seassa maitomaiseksi, puhdistaen hyvin kuivattamatta ihoa, sekä niin uskomattoman herkullisen tuoksuinen, kuoriva ja kirkastava raakakaakaokasvonaamio, että sitä tekisi suorastaan mieli lusikoida suuhun!

Yksi Evolven hittituotteiksi povaamani tuote on myös ehdottomasti hyaluronihapposeerumi (löytyy  muuten avajaistarjouksessa - vink vink!), joka sisältää hyaluronihapon lisäksi ruusuvettä, aloe veraa ja granaattiomenauutetta. Hyaluronihapposeerumi kosteuttaa, pehmentää ja suojaa ihoa, sekä tasoittaa juonteita. Vastaavia hyaluronihapposeerumeita ei löydy kovin montaa luonnonkosmetiikan puolelta ja tuossa näyttäisi olevan varsin kohtuullinen hinta vieläpä.
Evolven tuotteissa on huumaavan ihania, aisteja hiveleviä ja jopa mausteisia tuoksuja, jotka tekevät ihonhoidosta täysin omanlaisensa kokemuksen. Tuoksut eivät pöllähdä purkista nenään ja saa haukkaamaan henkeä, vaan ovat hienovaraisia ja monitasoisia. Tuoksuvien tuotteiden seasta nostaisin ihanan raakakaakoanaamion lisäksi esille käsi- ja vartalopesuaineet (löytyy kahta tuoksua), jotka vievät täysin mennessään. Nämä tuotteet ovat siis ehdottomasti sinulle, joka kaipaa kosmetiikkatuotteiltaan myös elämyksen tuoksujen osalta.
 
Käsipesuaineista on myös sanottava sen verran, että vihdoinkin luonnonkosmetiikan joukosta löytyy pumppupullollinen käsisaippua, jonka tällaisen minimalistisen tulevan muotoilijan sisustusilmäkin hyväksyy pidettäväksi esillä. Muutamat ystävätkin ovat jo hurmoksessa ihastelleet saippuoitamme ja yllättyneet kertoessani, että näinkin moderneilla ja tyylikkäillä ulkoasuilla varustettuja tuotteita löytyy luonnollisella sisällöllä.


Toinen itselleni uusi tuttavuus, mutta monille ennestään tuttu merkki, on edullista kosmetiikkaa edustava ranskalainen Avril, jonka tuotteet hämmästyttävät hinta-laatusuhteellaan. Harvalla on varaa sijoittaa suurta summaa jokaiseen käyttämäänsä kosmetiikkatuotteeseen, jolloin on helpottava huomata myös edullisten vaihtoehtojen olevan varsin päteviä.

Avrililta löytyy ihanan tuoksuisia ihon- ja hiustenhoitotuotteita (kuten tuo mangohiusnaamio - voihan karkki!), mutta suurimmat yllätykset koinkin yllättäen luonnonkosmetiikan haastavimpien meikkituotteiden osalta. Avrilin meikkivoide levittyy nimittäin paremmin kuin moni muu moninkertaisesti kalliimpi meikkivoide, ripsivärillä sai kauniit ja kaarevat räpsyripset ja löytyipä valikoimista myös monen kaipaamat voidemainen peitevoide hyvällä peittävyydellä ja ah kyllä, nude-luomiväripaletti! Avrililta löytyy myös paljon erilaisia meikkitarvikkeita kuten 100% luomu puuvillakuidusta valmistettuja vanulappuja.
Kuten alussa lupasin, löytyy postauksesta vielä synttäriviikon viimeinen arvonta. Yhdellä teistä olisi nimittäin mahdollisuus päästä kokeilemaan joitain House of Oragnicin uutuuksia tai tuttuja luottotuotteita, valinta tulee varmasti olemaan vaikea! Klikkaa siis itsesi House of Organicin sivuille ja vilkaise mitä kaikkea sieltä löytyykään, ja kommentoi sen jälkeen kommenttiboksiin mitä tuotetta sinä haluaisit kokeilla. Arvonnan voittaja saa valita House of Organicilta 50 eurolla haluamiaan tuotteita. Arvonta-aika päättyy perjantaina 21.10. kello 23:00. Onnea arvontaan!


Muistatteko te vielä Evolven? Entä löytyykö Avrililta
jotain teidän lemppareita, joita kannattaisi kokeilla?


Ann-ChristinePostaus toteutettu yhteistyössä House of Organicin kanssa.
Postauksen tuotteet saatu.