Myönnetään, myönnetään. Olen aina pitänyt meikinpohjustusvoiteita hifistelytuotteina, joita ilmankin pärjää. Olen ajatellut hankkivani pohjustusvoiteen vain tilanteessa, jossa haluan meikin pysyvän priimana todella pitkän ajan, kuten vaikkapa häihin. Kiinnostukseni meikinpohjustusaineisiin heräsi kuitenkin kuultuani, että niitä on olemassa myös hieman merkillisen värisinä, taittamaan ihon epätoivottuja sävyä. Kuten vaikkapa mintunvärinen niille, joiden kasvot tuppaavat punoittamaan. Jo saatiin tämäkin tyttö kuuntelemaan!

Olenkin kertonut muutamaan otteeseen, että omat kasvoni punottavat herkästi, etenkin tuosta nenän seuduilta. Ei sinänsä mikään ongelma enää, kun pahin punoitus häipyi luonnonkosmetiikkaan siirtymisen myötä, mutta tietyissä tilanteissa sitä toivoo ihon näyttävän mahdollisimman virheettömältä. Paksu meikkivoidekerros ei näytä kovin hyvältä, luonnollisesta puhumattakaan. Mineraalimeikeillä olen saanut aika hyvää jälkeä, mutta tuntuuhan se hieman hölmöltä levittää peiteainetta kolmasosaan kasvoista.

Kun sain mahdollisuuden tutustua kehutun Zuiin meikkeihin, olin välittömästi toivomassa vilkuilemaani mintunväristä CC-voidetta, joka taittaa iholta nimenomaan punaisuutta.
Zuiin meikkeihin aion palata vielä myöhemmin, kun taas tämä postaus on pyhitetty puhtaasti CC-voiteelle, joka nousi saamistani tuotteista suosikiksi, ja josta haluan siksi vinkata heti. Olen käyttänyt tätä nyt noin viikon ja taidan olla vähän koukussa. On hämmentävää vilkuilla levityksen jälkeen peilistä niin luonnollista ja meikkaamattoman näköistä naamaa, josta puuttuu punoitus kokonaan! Tätähän voisi käyttää ihan pelkästäänkin, mutta on loistava pohjustus meikkivoiteelle. Peittävyyttä tällä ei kuitenkaan saa, joten jos sitä kaipaa, on päälle lisättävä jotain.

CC-voide levittyy moitteitta, vaikka onkin ensivilkaisulla paksuhkoa. Tuoksu on hurmaava - sisältäähän Zuiin meikit ihan oikeasti kukkia. Se tosiaan taittaa ihon punaisuutta erinomaisesti, ilman peittävyysfaktoria, toimien kuin kasvojen neutraloijana, joka valmistelee ihon meikkaamista varten. Vie nollatilaan ennen varsinaista meikkiä. Lämmin suositus!

Jos mielenkiinto heräsi, löydätte muut Zuiin CC-voiteet täältä.


Ann-Christine

Kukista kiitos Kukka Fiorille!
Postaus sisältää mainoslinkkejä.