Tässä me olemme! Vasemmalla Jonna ja oikealla Ann-Christine.


Moikka ja tervetuloa uuteen Luonnonkaunis-blogiin! Blogin takaa löytyy kaksi luonnollisempaan kosmetiikkaan hurahtanutta iloista naista - Pastellipisaroita-blogia kirjoittava Ann-Christine, sekä Kaaosta ja Kukkamekkoja -blogista tuttu Jonna. Olemme kummatkin täpinöissämme uudesta yhteisestä blogistamme, sekä siitä, että pääsemme esittelemään aikaansaannoksemme teille. Mahtavaa, että olette täällä!

Mikä Luonnonkaunis-blogi sitten on? Se on teitä lukijoita, kosmetiikasta pitäviä ja/tai luonnollisuutta arvostavia varten perustettu sivusto, josta pääsette lukemaan kokemuksiamme luonnonkosmetiikasta ja mineraalimeikeistä, tuotearvosteluja, meikkivinkkejä, sekä kaikkea muuta kauneuden ja hyvinvoinnin tavoitteluun liittyvää. Aitoa naisten hömppää, vaikka pyrimmekin jakamaan teille myös valtavasti asiaa. Yläpalkista löydät suurimmat kategoriat postauksille: kasvot, meikit, vartalo ja hiukset. Loput postauskategoriat löydät sivupalkista avattuasi tekstin.

Jotta blogi ei olisi aivan tyhjä aloitusvaiheessa, olemme siirtäneet pohjalle muutamia kummankin aiempia luonnonkosmetiikkaa käsitteleviä postauksia. Miten Jonnan iho koki muutoksen luonnonkosmetiikkaan siirtymisen jälkeen? Miten Ann-Christine sekoittaa itse mielestään maailman parhaan hopeashampoon? Mikä ihme on kukkaisvesi ja miten toimii paletista löytyvä mineraali-kulmaväri? Nämä ja monta muuta postausta odotta tutustumista.

Luonnonkaunis-blogia voit seurata bloggerin lisäksi, bloglovinin kautta ja facebookissa, jossa käynnistyy näillä näppäimillä myös ihana arvonta. Aivan lähipäivinä on myös tulossa postauksia esim. meikeistä, luonnollisista hajuvesistä, sävyttävästä päivävoiteesta, sekä tietenkin esittelyt meistä kirjoittajista. Seurata kannattaa siis ehdottomasti!


Toivottavasti viihdytte!

- Jonna & Ann-Christine -