Luonnonkaunis-blogi perustettiin lokakuussa 2015, intohimosta luonnonkosmetiikkaa kohtaan. Vaikka pohjalla piileekin ajatus ja huoli kosmetiikan vaikutuksista käyttäjään ja ympäristöön, on tavoitteenamme tuoda esille luonnonkosmetiikan ihanuus; kosmetiikan käyttö voi olla hauskaa, inspiroivaa ja käyttäjänsä näköistä, ekologisuudesta riippumatta. Haluamme rikkoa luonnonkosmetiikkaa kohtaan vallitsevia ennakkoluuloja, sekä rohkaista kokeilemaan luonnonkosmetiikkaa, vaikka kestävä kehitys ei olisikaan jokaiselle suurin syy muutokseen. Mistään ei ole pakko luopua, päinvastoin, luonnonkosmetiikka tuo mukanaan aivan uusia mahdollisuuksia.

Pyrimme mahdollisimman kattavasti ottamaan huomioon lukijoidemme toiveet ja tarpeet, oli kyseessä sitten kosmetiikasta ja kauneudesta innostunut sekakäyttäjä*, synteettisen kosmetiikan luonnonkosmetiikalla korvaava lukija tai mahdollisimman ekologisesti ja säästeliäästi elävä, vain pakollisille kosmetiikkatuotteille vaihtoehtoja hakeva henkilö. Luonnonkaunis-blogista löydät kunnon kauneushömpötystä, mutta myös raaka-aineiden ja sertifikaattien syynäystä, DIY-kosmetiikkaa ja hyvinvointiin liittyviä tekstejä.

Haluamme tuottaa laadukasta sisältöä, jonka takana voimme seistä täysin. Siksi suosittelemme blogissamme tuotteita vain, jos olemme aidosti sitä mieltä, että ne ovat ansainneet paikkansa blogissamme. Tiedostamme myös, että itselle sopimaton tuote voi olla jollekin toiselle toimiva, minkä vuoksi blogistamme ei juurikaan löydy postauksia huonoksi koetuista tuotteista, vaan keskitämme mieluummin energiamme niihin tuotteisiin, joista on ilo kirjoittaa. Jos pohdit sellaisen tuotteen ostoa, jota ei blogistamme löydy, kannattaa kokemuksiamme kysyä asiasta erikseen - vastaamme mielellämme.

Tuotesuositusten kanssa samaa linjaa seuraa myös yritysten kanssa solmitut yhteistyöt. Olemme pitäneet lujasti kiinni periaatteesta, ettemme nosta blogiin yhteistyön merkeissä tuotteita tai sarjoja, joiden takana emme voi seisoa. Jokainen tuote on huolella testattu, jotta näemme niiden todellisen vaikutuksen ihoon. Tästä syystä uutuudet saavat harvoin tilaa blogissamme välittömästi julkaisun jälkeen - testijakso jää tällöin helposti liian lyhyeksi. Harkitsemme tarkkaan jokaista yhteistyöehdotusta, jotta te voisitte luottaa sanaamme jatkossakin. Teidän vuoksi me tätä teemme. Auttaaksemme, neuvoaksemme ja inspiroidaksemme. Samalla yritysten kanssa tehdyt yhteistyöt ja tuotenäytteet ovat avainasemassa siinä, että meillä on mahdollisuus kokeilla laajasti markkinoilla olevia tuotteita ja poimia esille niistä parhaat muidenkin tietoisuuteen. Näin kenenkään meistä, tai teistä, ei tarvitse kuluttaa pientä omaisuutta hyvien kosmetiikkatuotteiden löytämiseen. Uskomme läpinäkyvään bloggaamiseen ja yhteistyöhön - siksi mainoslinkeistä, saaduista tuotteista ja yhteistöistä mainitaan aina, emmekä anna palkan ohjata lopputulosta.


Ann-Christine ja Jonna


* Sekä luonnonkosmetiikkaa että synteettistä kosmetiikkaa käyttävä henkilö.