Ann-Christine

Kuivan ihon ja janoisten hiusten lisäksi Ann-Christine tasapainoilee myös kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja rauhoittumisen kanssa. Tätä nykyä hän ei enää raahaa meikkipussiaan mukanaan minne kulkeekaan, mutta peilikaappi ja kylppärin laatikostot pursuavat mitä ihanimpaa, kosteuttavaa ja huumaavan tuoksuista kosmetiikkaa, sekä meikkejä niin arkisempaan kuin räväkkäämpäänkin juhlameikkiin. Ann-Christinen kautta pääset lukemaan myös miesten ja herkkäihoisten lasten kosmetiikasta.

Emilia (uusi kirjoittaja!)

Emilia hurahti kerralla niin luonnonkosmetiikkaan kuin ekologisiin elämäntapoihin. Erikoisaloina hänellä ovat vegaaninen luonnonkosmetiikka, hiusten kasvivärjäys ja kamppailu atooppista ihoa vastaan. Viime aikoina Emilia on ymmärtänyt kauneudenhoidon rutiinien tärkeyden ja alkanut panostamaan enemmän itseensä ja hyvinvointiinsa. Emilia pitää luonnollisuudesta ja yksinkertaisuudesta, rakastaa listoja ja haaveilee usein kahvikupin ääressä milloin mistäkin. Isossa osassa hänen elämäänsä ovat veganismi ja kokonaisvaltainen hyvinvointi.


Jonna

Luonnonkosmetiikka on ollut osa Jonnan arkea jo vuosikymmenen ajan. Tämän luonnonkosmetiikan konkarin sydän sykkii mm. eteeristen öljyjen vaikutuksille sekä DIY-kosmetiikalle, joiden ohjeita Jonna jakaa bloginkin puolella. Kun etsit luonnollista vaihtoehtoa ongelmaan kuin ongelmaan tai keinoja pintakuivan sekaihon tasapainoittamiseen, osaa Jonna takuulla neuvoa.