SLIDER

HEI SINÄ

Tervetuloa Luonnonkaunis-blogiin! Täältä löydät kolmen luonnol-lisempaan kosmetiikkaan hurah-taneen naisen kokemuksia ja ajatuksia luonnonkosmetiikasta ja mineraalimeikeistä, tuotearvos-teluja, sekä asiaa luonnollisemman kauneuden ja hyvinvoinnin tavoittelusta.

Ihanaa, että olet täällä!


I love me 2017 - mitä luvassa? (sis. arvonnan)

Yhteistyössä Messukeskus.Se on kuulkaa taas lokakuu ja sehän tietää meille luonnollisuudesta ja kosmetiikasta innostuneille ihanaa luonnonkosmetiikan täyteistä viikonloppua I love me -messuilla. Viime vuonna messujen Luonnollisesti-osasto oli jo kaikkien aikojen suurin ja sama linja näyttää jatkuvan - osaston pohjapiirros näyttää nimittäin suorastaan valtavalta! Nyt täytyy heti alkuun sanoa, että olen tällä hetkellä niin täpinöissäni koko tarjonnasta, ettei ajatusten juoksulle tule loppua. Ensihätään pienet sisäiset riemuntanssit tehtyäni ja suurimman innon purettuani, teen parhaani koostaakseni mielestäni parhaat palat teille. Postauksen kuvissa komeilee monet kuluneiden vuoden herkut, joiden merkkien pitäisi löytyä edustettuna myös tämän vuoden I love me -messuilta. Kaikkea ihanaa on luvassa!

Kuten sanoin, on Luonnollisesti-osasto taas ällistyttävän kokoinen. Luonnonkosmetiikan lisäksi osastolta löytyy kuitenkin myös monia muita meitä luonnonmukaisuudesta ja hyvinvoinnista kiinnostuneita houkuttelevia näytteilleasettajia ja tuotteita, kuten superfoodeja ja muita ruokapuolen juttuja, luontaishoitola-alue, sekä minusta erityisen houkuttelevat eko-muoti ja I love jooga -alueet. Näyttää siis siltä, että meille ekoilijoillekin löytyy ihasteltavaa ja hypisteltävää koko viikonlopuksi! Luonnollisesti-osasto löytyy sähköisestä messuesitteestä sivuilta 12-13, jotka kannattaa ehdottomasti selata läpi, mikäli on suuntaamassa messuille.


Luonnonkosmetiikkaa ja luonnollista kauneudenhoitoa messuilla edustaa tänäkin vuonna monen monta tuttua näytteilleasettajaa, joista itse poikkean lauantaina aivan takuulla House of Organicilla, Twistbellä, Ego by YA:lla, Mirazilla, Essellä, Joliella, Naturativilla, Natural Goods Companylla, Flow kosmetiikalla... näitähän riittää. Messujen erikoisuuksia ovat tietenkin meitä kuluttajia ilahduttavat messutarjoukset ja tuoteuutuuksiin tutustuminen, kätevästi yhdellä kertaa, saman katon alla. Tämä syksy on taas ollut luonnonkosmetiikan osalta mieletöntä aikaa ja uusia tuotesarjoja putkahtelee esiin tuon tuosta. Parasta on saada käydä kokeilemassa ja vertailemassa uutuuksia paikan päällä, kun tällainen mahdollisuus on; oma käyttökokemus ja mielipide on kuitenkin kaikista tärkein mittari tuotteesta omalla kohdalla.

Sydäntäni sykähdyttäneen I love jooga -alueen saleissa on mahdollisuus päästä kokeilemaan erilaisia rentoutumisharjoituksia ja joogatunteja veloituksetta. Joogamattoja löytyy paikan päältä, joten ainoa mitä itse tarvitsee muistaa on liikkumisen sallivat vaatteet. On sanottava, että tämä on aivan käsittämättömän hieno mahdollisuus päästä kokeilemaan joogaa, jos kiinnostusta löytyy, mutta ei ole raaskinut ostaa arvokasta jäsenyyttä sokkona. Tarjolla on nyt erilaisia joogasuuntauksia, joista esim. yinjooga on pehmoisemmasta päästä ja sopii mainiosti kokemattomammallekin joogaajalle. Mielenkiintoiselta kuulostaa myös äänimaljajooga ja sointukylpy. Tunteja löytyy eri mittaisia vaihdellen kaikkina kolmena päivänä - ohjelmisto löytyy  esimerkiksi messuesitteen sivulta 13.

Itse tulen olemaan paikalla lauantaina omaan tahtiin kierrellen ja messutunnelmista nautiskellen, sekä teitä auttamassa House of Organicin osastolla perjantaina 10-18 ja sunnuntaina 11-17. House of Organicin osasto oli yksi suosikeistani viime vuonna ja tänä vuonna osastolta löytyy vielä viime vuodenkin tarjontaa enemmän ihania lempparisarjoja kuten Avrilia, Lily Loloa, Everyday Mineralsia, Organic Shopia, Dabbaa, Neal's Yard Remediesiä, Evolvea ym. ym. Kannattaa tulla paikan päälle hypistelemään joko minun tai kavereiden kanssa, tai ihan vaikka vain moikkaamaankin. Hauskaa päästä taas näkemään teitä kasvotusten ja auttamaan tuote- ja sävyvalintojen kanssa!

Näytteilleasettajiin, ohjelmistoon ja osastoihin kokonaisuudessaan voi tutustua tarkemmin messujen nettisivuilla. Sivuilla pystyy myös suunnittelemaan messupäivänsä ennakkoon merkkaamalla kiinnostavat osiot suosikeiksi. Itse merkkasin tuonne talteen jo esimerkiksi ihon kosteusmittauksen, ilmaisen ihonhoitokonsultaation, mindfulness-hetken, joogatunnin sekä "pakko käydä"-messuosastoja. Merkatut suosikit pysyvät näin tallessa itsellään, mutta ne voi näppärästi jakaa myös kavereille. Näin messukokemuksesta saa mahdollisimman paljon irti, eikä mikään odotettu tapahtuma unohdu kesken messuvilskeen.
Niin paljon mitä odottaa! Eikä intoa helpota yhtään näiden vanhojen kuvien selailu; kyllä luonnonkosmetiikka on vain niin ihanaa. Onneksi hypistelyurakkaan on aikaa enää reilut kaksi viikkoa!

Tänä vuonna minulla on ilo olla yksi I love me -messujen yhteistyöbloggaajista, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että sen lisäksi että höpötän teille messuista ja tulen itsekin olemaan paikalla, saan myös arpoa teille kokonaisuudessaan huikeat 30 vapaalippua messuille! Koska messuilu on kaikista parasta yhdessä ystävän kanssa, arvomme teille tämän postauksen kommenttikentässä osallistuneiden kesken 5 vapaalippupakettia kahdella pääsylipulla, siis viidelle henkilölle liput itselleen ja kaverille. Myöhemmin arvomme vielä 10 lippupakettia lisää blogimme facebook-sivuilla, joten sielläkin kannattaa olla kuulolla. Kommentoi siis alle mitä odotat eniten I love me -messuissa tai kenen kanssa lähtisit matkaan, sähköpostiosoitteesi kera, ja olet mukana arvonnassa. Yksi lippu oikeuttaa yhden päivän sisäänpääsyyn. Arvonta-aika päättyy tiistaina 10.10. kello 21.


Onnea arvontaan ja toivottavasti näemme messuilla!

Ann-ChristineYhteistyössä ja arvonnan tarjoaa Messukeskus.
Kuvien tuotteista osa saatu blogin kautta. 


92 kommenttia

 1. Odotan eniten luonnonkosmetiikka-osastoa ja ihanien uutuuksien hypistelyä! Ja messutarjouksia tietysti;)
  kitiv69@luukku.com

  VastaaPoista
 2. Odotan luonnonkosmetiikka osastoa. Jenelyne@windowslive.com

  VastaaPoista
 3. odotan hyviä messutarjouksia ja mukavaa messutunnelmaa.
  paula.susanna@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Odotan eniten luonnonkosmetiikan tarjontaa ja tarjouksia. Siskon kanssa on tarkoitus messuille lähteä :)
  haaruhainen@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa ehdottomasti eniten ja sitä lähtisin ihmettelemään teinityttärien kanssa.
  salla.kivisto@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Parasta on tuoksutella ja testailla uusia tuotteita, mieluiten ystävän kanssa.
  shuttunen@luukku.com

  VastaaPoista
 7. Luomukosmetiikka on alkanut kiinnostamaan koko ajan enemmän ja messut tarjoaisivat hyvän mahdollisuuden päästä kokeilemaan ja kuulemaan lisää! Mummoni ottaisin mukaan :) :)

  titta.pervis@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Odotan messuilta kivoja terveysaiheisia juttuja. Lähden ystävän kanssa.stkallio@pp.inet.fi

  VastaaPoista
 9. Odotan miten luonnonkosmepuoli on taas kasvanut, mitä ihanaa siellä on ja mitä kaikkea on tulossa :). Mukaan lähtisi ihana ystävä Johanna, tyttöjen päivä aamupalalla ja messuilulla, parasta! (martsu_90 ät Hotmail piste com)

  VastaaPoista
 10. Oijoi, olisipa ihanaa päästä ystäväni kanssa näille messuille!! Eniten kiinnostaa hyvinvointi ja messutarjoukset sekä luonnonkosmetiikka.
  mrs.camisa@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Odotan, että pääsen testailemaan ja vertailemaan luonnonkosm. tuotteita. santavirta.saija(at)gmail.com

  VastaaPoista
 12. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa eniten ja sitä lähdetään ihmettelemään teinityttärien kanssa.
  salla.kivisto@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Jokavuotinen meidän perheen naisten perinne. Eli tytär lähtee mukaan. Ja koko päivä menee messupisteitä kierrellessä:)
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 14. Ihanan teinityttäreni kanssa oltaisiin menossa tänäkin vuonna, ja erityisesti odotamme puolen tunnin kasvohoitoja luonnonkosmetiikan tuotteilla, messutarjouksia, uutuustuotteisiin tutustumista sekä yleistä messutunnelmaa. :) piivoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Terveys, hyvinvointi, luonnon kosmetiikka
  Toinen lipuista tyttärelle☺️
  Tuula.flykt@luukku.com

  VastaaPoista
 16. Luonnollisesti-osasto kiinnostaa eniten. Olispa kiva tulla ystävän kanssa! :)
  Maisa
  pienet.suloisuudet@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Odotan innoissani että pääsisin ystäväni Piian ❤️ kanssa tutkimaan Luonnonkosmetiikka-osaston Ihanuuksia!
  elina.saloranta@jippii.fi

  VastaaPoista
 18. Tänä vuonna kiinnostaa erityisesti hyvinvointiin liittyvät jutut. Mukaan ottaisin siskoni.

  sannapupu@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Lähtisin siskoni kanssa ihastelemaan luonnonkosmetiikkaa. ida.maria_(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 20. Kaikki kosmetiikka kiinnostaa, mutta enenevässä määrin luonnonkosmetiikka. Voi olla, että mopo lähtisi käsistä, jos pääsisin Bohon laarien kimppuun... muista messuhoukutuksista ja tarjouksista puhumattakaan. Olisi eka kerta näillä messuilla sekä minulle että rakkaalle ystävälleni, joten kiinnostavaa nähtävää riittäisi. :)
  huttuuvain ät gmail piste com

  VastaaPoista
 21. Suvi lähtee mukaan. :) Mä odotan mukavaa messupäivää ja hyviä ostoksia.

  VastaaPoista
 22. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa erityisesti. Hyvän kaverin kanssa menen.
  koo.aaa@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Messuseuraksi nappaisin hyvän ystävän.
  kaisse ät luukku piste com

  VastaaPoista
 24. Odotan kyllä messuilta eniten uusia tuttavuuksia kosmetiikan ja hyvinvoinnin saralta, sekä tietty hyviä messutarjouksia! :)

  ida.tolvanen1@gmail.com

  VastaaPoista
 25. En ole aiemmin käynyt näillä messuilla. Kovasti kiinnostaa runsas messutarjonta ja messutarjoukset. Mukaan lähtisi naapurini Tiina.

  VastaaPoista
 26. Eka kerta messuilla, kovasti odotan luonnonkosmetiikan juttuja, ja tarjouksia, koko messun fiilistelyä 🙂 ystävän kanssa tullaan! minna.sirola@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Luonnonkosmetiikka ja terveys kiinnostavat eniten, aivan mieletön tarjonta tänä vuonna :)
  katariinak5@hotmail.com

  VastaaPoista
 28. En ole ikinä käynyt I love me messuilla ja odottaisin näkeväni kaikkea ihanaa kauneuteen ja hyvinvointiin liittyen! Mukaan ottaisin aikuiset tyttäreni :)

  matkatarmail@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Luonnonkosmetiikkaan ja messutarjouksia! :)
  milzu0(at)gmail(.)com

  VastaaPoista
 30. Ihan itsekseni tulen messuille!ihana hetken irtiotto perhearjesta!luonnonkosmetiikka erityisesti kiinnostaa!
  kokkoelisabeth@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Ystävättäreni kanssa lähtisin tutustumaan kehon ja mielenhyvinvointia hoitaviin juttuihin. Luonnon kosmetiikka kiinnostaa myös ! ristiina.rastas@suomi24.fi

  VastaaPoista
 32. Odotan eniten kosmetiikkauutuuksia ja tarjouksia! :) Matkaan lähtisi kanssani äiti.

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Luonnollisesti alue kiinnostaa eniten.Lähtisin messuille hyvän ystäväni kanssa.
  leea_tuominen@netti.fi

  VastaaPoista
 34. kaverin kanssa menen messuille tarjouksia metsästämään. vbenita@hotmail.com

  VastaaPoista
 35. Tänä vuonna oon vihdoin päättäny toteuttaa haaveen ja mennä ekaa kertaa kattomaan mitä siellä on! :)

  VastaaPoista
 36. kokonaisuus kiinnostaa katja_numminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 37. Odotan uusia vinkkejä hyvinvointiin, ja hyviä tarjouksia! :) Olen tulossa messuille siskojeni kanssa. jeminava@hotmail.com

  VastaaPoista
 38. Odotan eniten tietysti hyviä tarjouksia, sekä Nanna Karalahden meet and greettiä. Mukaan ottaisin parhaat ystäväni <3

  vaananenvera@gmail.com

  VastaaPoista
 39. Lauantaina olen menossa ja luonnonkosmetiikkaa tutkimaan. Muutamat luennot kiinnostaa myös. Ja hyvinvointi muutenkin.

  Muutaman kerran olen messuilla ollut. Mielenkiintoista nähdä kuinka iso tuo alue oikein on, viime vuonna en päässyt, kun olin ulkomailla.

  ulpustiina@gmail.com

  VastaaPoista
 40. Odotan omaa aikaa ilman ihanan työllistävää viisikuista vauvaani! Ja mahdollisuutta vaihtaa kokonaisin lausein kuulumiset kälyni kanssa :).

  Sähköposti tavoittaa gmailista, alkuosana lottamattila.

  VastaaPoista
 41. Luonnonkosmetiikka ja tarjoukset niitä odotan eniten :) ruuruli@gmail.com

  VastaaPoista
 42. Odotan eniten uutuuskosmetiikkaan tutustumista ja
  hyviä tarjouksia.

  VastaaPoista
 43. muoti näytös ja terveys
  kaverin kanssa lähtisin

  jessicalonnberg@hotmail.com

  VastaaPoista
 44. Tyttären kanssa olisi ihana päästä messuille! tarjar@gmail.com

  VastaaPoista
 45. Kerran olen aikaisemmin ollut ja se meni vähän huumassa ja nyt olis tarkotus päästä kunnolla perehtymään tarjontaan. Koko tapahtuma kiinnostaa 😊👌🏼

  VastaaPoista
 46. Olisi mahtavaa lähteä äidin kanssa messuilemaan. Kaikki hyvinvointiin liittyvä kiinnostaa, etenkin superfoodit.

  jasmiina09@hotmail.com

  VastaaPoista
 47. Hyvät tarjoukset ovat aina plussaa!:)

  sinnocent(a)netti.fi

  VastaaPoista
 48. Tarjoukset, uutuudet ja fiilistely - siitä on messupäivä tehty! Mukaan se ystävä joka vain kiireiltään ehtii :)
  cybercat76@netti.fi

  VastaaPoista
 49. En ole koskaan käynyt kyseisillä messuilla, joten olisi ihanaa päästä siellä piipahtamaan! Monet luennot kuulostivat lupaavilta, samoin ihokonsultaatiot (:
  milja.amelia@gmail.com

  VastaaPoista
 50. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa ja superfoodit, ja kaikki hyvinvointiin ja kauneudenhoitoon liittyvä, ystäväporukalla lähtisin. mmanner25@gmail.com

  VastaaPoista
 51. Messut ovat yleisesti niin huikeat etten osaa sanoa mitä eniten odotan :D Messutarjouksia, luonnonkosmetiikkaa, näytöksiä, ruokaa, joogaa, kilpailuja..
  eevitiihonem@gmail.com

  VastaaPoista
 52. siskon kanssa, meria82@hotmail.com

  VastaaPoista
 53. Messut osuvat juuri samaan viikonloppuun kun vierailen ystäväni luona Helsingissä. Olisi ihanaa päästä yhdessä messuille hypistelemään luonnonkosmetiikan tuotteita.

  anu.virala@hotmail.com

  VastaaPoista
 54. Äitini kanssa lähtisin messuille kuten aiempinakin vuosina :)

  mimyy93@gmail.com

  VastaaPoista
 55. Luonnonkosmetiikkaosastolla on luvassa luultavasti taas sekoaminen :D Myös loistavat superfood- ja lisäravinnetarjoukset ja -maistiaiset saavat sukat pyörimään jaloissa :)
  peasofmind (at) outlook. com

  VastaaPoista
 56. Messuilla odotan innolla luonnonkosmetiikan juttuja, suoerfoodeja ja ehdottomasti inspiroivia kohtaamisia :-)

  elina.lehtovuori@gmail.com

  VastaaPoista
 57. Odotan eniten Foodinin sekä luonnonkosmetiikan pisteitä. Ystävän kanssa messuille olisi tarkoitus lähteä. :)

  VastaaPoista
 58. Minulta unohtui sähköposti äsken mutta onko sitä mahdollista antaa anonyymisti kun en haluaisi osoitettani kaikkien nähtäville?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnistuu! Jätä kommentti meille niin jätän sen roikkumaan hyväksyttäviin :)

   Poista
 59. Luonnonkosmetiikkaa odotan eniten
  Sonja.kaurahalme @gmail.com

  VastaaPoista
 60. Odotan tuotetestauksia, inspiroitumista ja tietty edullisia ostoksia! mappetshow1@gmail.fi

  VastaaPoista
 61. Messutarjoukset ja luennot kiinnostavat, erityisesti luonnonkosmetiikka sekä Foodin ja Puhdistamo, unohtamatta kirjatarjouksia, joista aina löytyy joululahjoja.

  kirsi_g@yahoo.com

  VastaaPoista
 62. Luonnonkosmetiikkajuttuja ja omaa-aikaa :)

  tahrataide@gmail.com

  VastaaPoista
 63. Messuilta odotan ihan yleisesti fiilistelyä & inspiroitumista.
  sm.vilen@gmail.com

  VastaaPoista
 64. Hemmottelua ja näitä uusia, ihania ideoita ja tuotteita. kaisanpostia@gmail.com

  VastaaPoista
 65. En ole ennen messuilla käynyt luonnonkosmetiikkaa hypistelemässä, joten tänä vuonna olisi se vuorossa. Eniten odotan minulle uusiin luonnonkosmetiikkamerkkeihin tutustumista ja superhyviä messutarjouksia!

  johannapurr@gmail.com

  VastaaPoista
 66. Eniten messuilla kiinnostaa luonnonkosmetiikka. Lähtisin ystävän kanssa.

  tronkainen @ hotmail.com

  VastaaPoista
 67. Äidin kanssa olisimme menossa, ja eniten odotan terveellisiä herkkuja sekä tutustumista luonnonkosmetiikkaan :)

  riikkaht@gmail.com

  VastaaPoista
 68. Messut kokonaisuutena kiinnostaa :)

  VastaaPoista
 69. Äidin kanssa mentäisiin. Eniten odotan uutta i love jooga osuutta! Meitä kiinnostaa myös luonnonkosmetiikka. :)

  anna.vuorensyrja@hotmail.com

  VastaaPoista
 70. Tyttären kanssa rentoutumaan ja tutustumaan uusiin tuotteisiin

  rhonkakoski@gmail.com

  VastaaPoista
 71. Tyttären kanssa olen menossa. Kosmetiikasta olemme molemmat kiinnostuneita, tytärtä kiinnostavat erityisesti meikit ja itseäni ihonhoitotuotteet :)
  Liput meiltä vielä puuttuu, joten olen mukana arvonnassa :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 72. Luonnonkosmetiikkaa ja uutuustuotteiden testailua :)

  pirhonehanna@gmail.com

  VastaaPoista
 73. Pikkusiskon kanssa lähdettäisiin, ei olla aiemmin päästy I love me -messuille. Itse käytän vain luonnonkosmetiikkaa ja siskoni on myös kiinnostunut luonnon tuotteista. Messuilla tutustuttaisin siskoni luonnonkosmetiikan maailmaan 🙂

  Kristakytola@hotmail.com

  VastaaPoista
 74. Kävisin toistamiseen messuilla siskoni kanssa. Luonnonkosmeettiset löydöt ja hoidot jäivät viime vuodesta käteen, ja samat asiat kiinnostavat edelleen. Lindusius@gmail.com

  VastaaPoista
 75. Odotan niin paljon erilaisia terveellisiä ruokia ja luonnonkosmetiikkaa! Lähtisin parhaan kaverini kanssa :) mun syntymäpäivä on messujen aikana, joten se olisi täydellinen tapa juhlia niitä!
  ilona.brask@gmail.com

  VastaaPoista
 76. Eniten odotan terveellisiä ruokia ja luonnonkosmetiikkaa. Lähtisin parhaan kaverin kanssa. Samaan aikaan on myös mun synttärit joten se ois täydellinen tapa juhlia niitä ♥
  ilona.brask@gmail.com

  VastaaPoista
 77. Ystäväni Katjan kanssa lähdettäisiin haistelemaan vähän uusia tuulia. Terveys ja hyvinvointi kiinnostaa ihan päälimmäisenä, mutta kyllä kaikkkiin osastoihin pitää tutustua.
  lemmet@luukku.com

  VastaaPoista
 78. Ystäväni kanssa tultaisiin viettämään naistenpäivää ja haistelemaan uusia tuulia. Eniten kiinnostaa terveys ja hyvinvointi, mutta kyllä kaikki osastot pitää koluta läpi.
  lemmet@luukku.com

  VastaaPoista
 79. Odotan tuoteuutuuksia ja mukavaa messutunnelmaa.

  jannikab@suomi24.fi

  VastaaPoista
 80. Hyvän ystävän kanssa messuille viettämään aikaa yhdessä ja tutustumaan uusiin tuotteisiin ja tarjouksiin.
  annes82(at)yahoo.com

  VastaaPoista
 81. Messuilla luonnonkosmetiikka houkuttelee eniten. Uudet tuotteet ja hyvät tarjoukset. Messuille mukaan lähtisi oma sisko.

  laura.anneli.hamalainen@gmail.com

  VastaaPoista
 82. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa eniten ja paras ystäväni pääsee mukaan :)

  nipsu6000@gmail.com

  VastaaPoista
 83. Uutuudet, tarjoukset ja messutunnelma ystävän kanssa odotuttavat eniten!
  satu.eiranto@gmail.com

  VastaaPoista
 84. Uutuudet ja tarjoukset kiinnostavat. Mukaan ottasin kummityttöni.
  mosaarima2@gmail.com

  VastaaPoista
 85. Luonnonkosmetiikka on ykkönen. Tyttäreni kanssa lähdössä, ensimmäistä kertaa, kun satumme Helsingissä olemaan sinä viikonloppuna.

  Ja haluaisin että sähköpostiosoitteeni ei tule kaikille nähtäväksi, joten teen kuten toinenkin yllä, laitan toisen kommentin osoitteella, toivoen että jää julkaisematta.

  VastaaPoista
 86. Uusia hiusvinkkejä ja messutarjouksia.Mieheni kans lähtisin. Päivi P paiviperatalo@hotmail.com

  VastaaPoista
 87. Messuilta odotan eniten kaikkia ihania meikkejä ja messuja kaikessa kauneudessaan. :)

  herniina.kivijarvi@gmail.com

  VastaaPoista
 88. Odotan hyviä messutarjouksia ja inspiroitumista uusista jutuista.

  VastaaPoista
 89. Tarjouksia ja mukavaa päivän viettoa! essi.lalu@gmail.com

  VastaaPoista
 90. Terveys-puoli kiinnpstaa eniten, ja äidin kanssa menossa :)
  ida.kojo@hotmail.com

  VastaaPoista
 91. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa.
  ellu@meininki.net

  VastaaPoista

© LUONNONKAUNIS
Maira Gall