SLIDER

HEI SINÄ

Tervetuloa Luonnonkaunis-blogiin! Täältä löydät kahden luonnol-lisempaan kosmetiikkaan hurah-taneen naisen kokemuksia ja ajatuksia luonnonkosmetiikasta ja mineraalimeikeistä, tuotearvos-teluja, sekä asiaa luonnollisemman kauneuden ja hyvinvoinnin tavoittelusta.

Ihanaa, että olet täällä!


Ripsivärien ykkössijalla - Avril

Yhteistyössä House of Organic.
Nyt eletään mielenkiintoista aikaa ripsiväririntamalla, sillä useampi luonnonkosmetiikan ripsivärien suosikeista on syystä tai toisesta tipahtanut kärkisijoiltaan käyttäjien keskuudessa. Koostumukset ovat heitelleet ja Jonnankin suosikki UNE lopettaa valmistuksen kokonaan. Samalla markkinoille on ilmestynyt uusia ripsareita ja tuotekehystä suoritetaan jatkuvasti. Varsinainen ripsivärien murrosaika on selvästi meneillään.

Jonnan murheellisen UNE:n lopettamista koskevan julkaisun jälkeen moni kertoi olevansa Jonnan tavoin taas lähtöruudussa hyvän luonnonkosmetiikan ripsivärin etsinnässä. Siispä haluan omistaa kokonaisen postauksen omalle suosikilleni, joka ihastuttaa minua jo toisella putilollaan. Avril nimittäin kiilasi ripsivärillään edellisessä vertailussa vailla epäilyistä kärkeen ja on sinnikkäästi pitänyt ykköspaikastaan kiinni.

Syy siihen miksi juuri Avril nousi ykköseksi oli juuri sopiva koostumus, joka takaa taivutuksen pysyvyyden, mahdollistaa kerrostamisen siististi ja tuo ripsiin juuri niin paljon näyttävyyttä kuin käyttäjä toivoo. Tässä perinteisesti muotoillussa (ei siis Avrilin volume-ripsiväri), hieman kookkaampi kuituharja on minun mieleeni, sillä sen kapenevan kärjen ansiosta silmän sisäkulmaankin yltää vaivatta (ja sotkutta). Ja vaikka kuituharjat eivät olekaan kaikkien mieleen, on Avrilin ripsiväri onnistunut käännyttämään kuituharjoja inhoaviakin - se kertoo mielestäni paljon.

Toinen pääasiallinen syy sille, miksi halusin nostaa Avrilin ripsivärin esille toistamiseen, on laajempi esittely siitä miltä tuo väri näyttää ripsissä. Vertailupostauksessa kerroinkin ripsivärin vetävän viimeisiään, ja vaikka jälki olikin hämmästyttävän hyvää vielä viime metreille asti, on tuore ripsiväri aina tuore ripsiväri ja tietenkin enemmän edukseen. Vanhasta hylsystä uuteen siirtyessä huomasin selkeämmin koostumuseron, johon aion pureutua tällä kertaa tarkemmin.


 Avrilin ripsiväri loppusuoralla - katso alempaa lisää kuvia.


Avrilin ripsiväri on juuri korkattuna hieman ohuehkoa, mutta itseasiassa juuri sen verran, että reagoidessaan ilman kanssa ensimmäisinä käyttökertoina, paksunee koostumus tismalleen sopivaan notkeuteen. Käytännössä tämän huomaa käytössä siten, että ensimmäisinä päivinä ripsiväri saattaa vetää ohuet ripsien kärjet hieman mutkalle, jos ripsiväriä levittää yhtä runsaasti kuin allekirjoittanut. Muutaman päivän päästä eron huomaa jo ja ripsivärin ns. "priimakausi" alkaa, ulottuen muutaman kuukauden päähän. Ripsivärin kannattaa siis ehdottomasti antaa tekeytyä muutaman päivän, jotta se saavuttaa optimaalisen koostumuksensa. Loppusuoralla koostumus muuttuu paksummaksi, mutta ei kuitenkaan onnettoman kuivaksi. Sen sijaan loppumisen huomaa siitä, ettei ripsiväriä tule määrällisesti yhtä paljon kerralla kuin ennen.

Yksi suurimmista valttikorteista Avrilin ripsivärin suhteen on ehdottomasti hyvin onnistuva kerrostaminen. Hennolla kerroksella ripsiin saa kauniisti erotellut tummat ripset, kun taas useammalla kerroksella ripsiin saa reilusti volyymia. Itse olen näyttävien ripsien nainen, jolle liruripsarit eivät kelpaa ja joka vaatii ripsiväriltään todella paljon. Koska kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, löytyy alta nyt kuvat ripsistä ennen taivutusta ja ripsiväriä, sekä yhdellä, kahdella ja kolmella kerroksella Avrilin ripsiväriä.


Ripset ennen taivutusta ja ripsiväriä

Yksi kerros ripsiväriä - luonnollinen lopputulos

Kaksi kerrosta ripsiväriä - tyylikkään näyttävät ripset

Kolme kerrosta ripsiväriä - pitkälle erottuvat ja tuuheat ripset
Avril on tällä hetkellä kovassa nousuhuumassa ja yhä useampi löytää merkin pariin, eikä syyttä. Erityisesti meikkituotteissa Avrilin hinta-laatusuhde on erittäin kova ja vegaanituotteitakin löytyy lukuisia. Jälleenmyyjiä alkaa löytyä jo monia, mutta kattavin valikoima löytyy ehdottomasti House of Organicilta täältä.

Toistan itseäni vertailupostauksesta, mutta olen edelleen samaa mieltä; ellet ole vielä löytänyt suosikkia luonnonkosmetiikan ripsivärien joukosta (tai panikoit viime aikojen ripsiväritakapakkien jälkeen), kannattaa tälle antaa mahdollisuus.Miltä Avrilin ripsiväri vaikuttaa teidän mielestä? Oletteko kokeilleet?

Ann-Christine


12 kommenttia

 1. Mä en vaan ole sinut tämän(kään) kanssa. Mutta johtunee ihan mun megaraskaista luomista ja rasvoittuvasta ihosta. :( Aina ei edes ihmeet auta. :) Pakko kai vaan tyytyä 38-ripsareihin, koska niiden pysyvyyteen voi luottaa. Kerrostaminen ei kylläkään ole niin mukavaa massan koostumuksen takia, mutta hyvän lopputuloksen saa onneksi suht helposti. Harmittaa kyllä vähän, koska olisi kiva pystyä käyttämään luonnollisempaa ripsaria, muut toimivat tuotteet onkin löytynyt luonnonkosmetiikan puolelta.

  Oletko kokeillut Avrilin huulipunakyniä? Noita ajattelin kokeilla, ovat saaneet kehuja. Mulla on Logonan vastaava, joka on tosi hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iholla ja meikkipohjalla on kieltämättä iso vaikutus ripsivärinkin pysyvyyteen, vaikkei sitä heti tulisikaan ajatelleeksi! Mitä meikkipohjaa käytät? Ripsivärien kannalta paras on mineraalimeikkipohja, meikkivoiteiden ym. voidemaisten pohjien kanssa menee heti haastavammaksi. Jos muuten tykkää käyttää meikkivoidetta, kannattaa ainakin silmänaluksia välttää ja hoitaa peittäminen mineraalimeikeillä. Tämä on mun mielestä paras vinkki tähän :) Jos olet tätäkin kokeillut niin meneekin haastavaksi.. Jos muut tuotteet on luonnonkosmetiikkaa niin en kyllä murehtisi, hienosti olet löytänyt toimivia ekologisempia tuotteita!

   Avrilin huulipunakynä löytyy kyllä ja on tosi kiva! Yksi harvoista huulimeikeistä mitä pystyn käyttämään ilman kutinaa :)

   Poista
  2. Mulla on nyt ihan randomina valittu Laveran meikkipuuteri, joka on voidemainen. Mineraalipohjiin en ole oikein jaksanut perehtyä, yrittänyt olen kyllä. Tuo varmasti vaikuttaa myös, mutta ihotyyyppi ja tosiaan roikkuvat luomet ovat suurin mutheenkryyni.

   Mutta hienoa joka tapauksessa, että luonnonkosmetiikasta löytyy jo niin hyvin myös toimivia meikkejä ja jopa ripsareita. Ja mikä parasta, Avril on niin edullinen, ettei siitäkään pitäisi olla kokeilu kiinni. Seuraavaksi täytyy hankkia parit huulipunakynät. :)

   Poista
  3. No kyllä, varmasti tuottaa omat haasteensa! Oletko kokeillut IDUN mineralsin ripsivärejä? Ne eivät ole luonnonkosmetiikkaa, mutta oletettavasti "parempia valintoja" jollain tapaa :) (disclamerina nyt että en ole tutkinut incejä).

   Sepä se! Ei ainakaan kirpaise kovaa jos jokin ei toimi itsellä. Pääsääntöisesti kuitenkin hyvin toimiva tuotteita :)

   Poista
  4. Juu, oon käyttänyt Idunilta yhden Vatn-ripsarin. Ihan ok oli.

   Poista
 2. Täältä myös yksi eriävä mielipide. Hankin Avrilin ripsarivertailun innostamana, mutta olen ollut pettynyt. Koostumus tosiaan muuttuu aika pian paksuksi ja kokkareiseksi, kun itse arvostan luonnollisempaa ja slimmimpää lopputulosta. Lisäksi ihmettelen, että onko oma kappaleeni jotain aiempaa tuotantosarjaa, sillä harjasosa on kuvia huomattavasti kolmiomaisempi, timantinmuotoinen. Benecosin Long Lash säilyttää siis ykkössijansa toistaiseksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, kuulostaa kuvauksen perusteella siltä että sinulla on Avrilin volume ripsiväri, eli eri tuote! Sitä olen vain vilkaissut ja juurikin harjan muodon vuoksi jättänyt kokeilematta :D

   Poista
  2. Mielenkiintoista, sillä niinpä näyttäisi olevan! Tilasin kyllä mielestäni (juurikin House of Organicsilta) tuon normi ripsarin, mutta postiin on ilmeisesti lipsahtanut väärä tuote...

   Poista
  3. Kannattaa ehdottomasti tarkistaa missä kohtaa ne on mennyt sekaisin. Ovat pakkaukseltaan hyvin samannäköiset!

   Poista
 3. Oletko kokeillut Avrilin värivoiteita? Kiinnostavia, koska luvataan aika vahva peitto mutta myös nopea kuivuminen,,,. Tuo ripsari on ollut hankintalistalla - tähän mennessä paras Colour Caramel ja Boho.

  Avrilin luomivärejä on myös kehuttu pigmenttisyydestä.Pakko testata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikkivoidetta olen kokeillut ja minusta siinä oli kyllä tosi hyvä hinta-laatusuhde. Peittävyydeltä sanoisin sen olevan aika keskitasoista omalla mittapuullani, levittyi nätisti kostealla meikkisienellä ja jälki oli hyvää. Hyvä edullinen vaihtoehto :)

   Poista
  2. Luomivärejäkin olen testannut ja ainakin testaamassani nude-paletissa oli hyvät pigmentit! Suosittelen kyllä!

   Poista

© LUONNONKAUNIS
Maira Gall