SLIDER

HEI SINÄ

Tervetuloa Luonnonkaunis-blogiin! Täältä löydät kolmen luonnol-lisempaan kosmetiikkaan hurah-taneen naisen kokemuksia ja ajatuksia luonnonkosmetiikasta ja mineraalimeikeistä, tuotearvos-teluja, sekä asiaa luonnollisemman kauneuden ja hyvinvoinnin tavoittelusta.

Ihanaa, että olet täällä!


RIP maailman paras ripsiväri


Moni teistä on laillani ihastunut UNE Volume Liner -ripsiväriin. Siihen, jota käyttäessä minulta on useampikin kysellyt, olenko ottanut ripsenpidennykset. Siihen ainoaan luonnonkosmetiikan ripsiväriin, jonka kanssa kaikki natsasi täydellisesti.

Nyt minun on surukseni kerrottava, ettei tuota ripsiväriä saa. Ei tuota ripsiväriä, eikä mitään muitakaan UNE Beautyn tuotteita, sillä saamieni tietojen mukaan merkki lopettaa kokonaan. Katselin kaikki tietämäni UNE Beautya myyneet suomalaiset nettikaupat läpi, mutten Volume Lineria enää mistään löytänyt eli varastot taitaa olla jo loppu.

Edessä olisi siis seuraajan etsintä tälle täydelliselle ripsivärille. Epätoivoiselta tuntuu, sillä niin moni on jo testattu ja todettu sopimattomaksi. Onneksi sentään juuri ehdin tilata yhden Volume Linerin ennen tätä uutista, joten ihan paniikki ei seuraajan löytämisen kanssa vielä ole, mutta pian se on edessä. Ei auta kuin toivoa, että jossain vielä odottaa se uusi rakkaus.

Suruterveisin,

Jonna

Ps. Jos tämä suru-uutinen kolahti sinuunkin ja seuraajan etsintä on edessä, kannattaa aloittaa lukaisemalla Ann-Christinen Riprivärivertailu - kierros 1 sekä Ripsivärivertailu - kierros 2.


12 kommenttia

 1. Nooouuuuuuu!! Mä en ala, en vaan ala. Tää oli mun paras kaikista ripsari ikinä. En myöskään enää löytänyt tätä mistään, nyyh! :( :( :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :( Tää on kyllä tosi harmi. Eipä ole koskaan minkään kosmetiikkatuotteen loppuminen harmittanut näin paljon.

   Poista
  2. Äh... onneks satuin vahingossa tilaamaan toisen kappaleen kun tilailin ekaa ripsaria... paras ikinä käyttämäni ripsiväri ): harmitus suuri

   Poista
  3. Tämä kyllä on. Voi kun olisi tajunnut hamstarata näitä oikein kunnolla :D Vaikka eihän ne tietysti ikuisuutta säily.

   Poista
 2. Mitä mieltä oot Idun-ripsareista? Ne ainakin näyttää yleellisiltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On jäänyt testaamatta, kun ei ole sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Osa niiden tuotteista kyllä täyttää luonnonkosmetiikan kriteerit, mutta enkä ole vielä jaksanut paneutua tuoteselosteisiin.

   Poista
 3. Suosittelen Kjaer Weisin ripsaria, se toimii itellä. :) Paljon kehuttuja myös Juice Beautyn ja RM Beautyn ripsarit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. RMS ei vakuuttanut. :/ Kjaer Weis on ko kyllä pitkään kiinnostanut, ehkä se on nyt pakko testata.

   Poista
 4. Mä en suostu. Juuri sain vihdoin luovuttua siitä viimeisestä normikosmetiikan tuotteesta eli ripsarista kun löysin tämän. Tää oli jopa parempi kuin yksikään normikosmetiikan ripsari ikinä. En tahdo palata normikosmetiikan, mutta en todellakaan jaksaisi (eikä olisi varaa) alkaa taas etsiä uutta luonnonkosmetiikan puolelta. Ehkä 1/20 on ollut edes siedettävä ja kaikki edes jotenkuten rahapussille sopivat on jo kokeiltu. Yhyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää kyllä oli normikosmetiikan ripsareijin verrattunakin loistava. Mulla kans on monta luonnonkosmetiikan ripsaria kokeltuna, eikä missään muussa kaikki ole natsannut kohdalleen. Iso osa on lentänyt roskiin parin kokeilukerran jälkeen. Lupaan kyllä postata heti, jos löydön toisen yhtä hyvän ripsarin.

   Poista
 5. Olen myös kokeillut todella montaa ripsaria ja kaksi hyvää löytänytkin, Kjaer Weisin ja Juice beautyn. Nämä eivät kuitenkaan ole ihan edullisemmasta päästä ja siksi päädyin testaamaan Avrilia. Ihastuin heti! Ei varise eikä tee mustaa raitaa alaluomelle. Rispsissä pysyy taivutukset ja volyymia tulee mukavasti. Suosittelen kokeilemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkein se on pakko tuo Avril kyllä testa, kun sitä niin moni kehuu :)

   Poista

© LUONNONKAUNIS
Maira Gall