Yhteistyössä TwistBe

Toivottavasti teillä on ollut ihanan rentouttava joulu! Nyt se alkaa kuitenkin olla pikkuhiljaa paketissa ja on aika kääntää katseet uuteenvuoteen. Siinä on aina jotain kutkuttavaa. Vaikken uudenvuodenlupauksista perusta, on vuoden vaihtuessa aina takaraivossa lupaus uusista mahdollisuuksista. On mielenkintoista odottaa, mitä seuraava vuosi tuo tullessaan. Tänäkään vuonna minulla ei ole uudenvuodenbileitä luvassa, vaan vuosi vaihtuu perheen seurassa. Tosin niissä bileissä sitä vasta riemua riittääkin. Ihana on nimittäin seurata pienen iloa ja ihmetystä ilotulituksista, herkuttelusta ja siitä, että saa valvoa tavallista pidempään, vaikkei toki ihan vuoden vaihtumiseen saakka taideta vielä tänäkään vuonna päästä.

Vaikka suurempia bileitä ei olekaan luvassa, vuoden vaihteeseen kiva meikata hieman arjesta poikkevasti. Siihen kun ei koskaan ole liian montaa tilaisuutta ja tuohan se juhlaan kuin juhlaan enemmän juhlafiilistä. Uusivuosi on yksi niistä juhlista, jolloin kultaa ja kimallusta ei tarvitse säästellä. Mitä enemmän, sen parempi. Niinpä uudenvuodenmeikkini on hehkuva.


Meikin pohja on Lauren Brooke moussemeikkivoide, joka on kevyt ja hyvin levittyvä, mutta peittää kuitenkin melko hyvin. Meikkivoiteeseen on huikea 97,5 luomuprosentti. Lopputulos on hehkeä ja luonnollinen, todellakin kaunis. Tähän meikkivoiteeseen, jos mihin passaa sanonta "kuin oma iho, mutta parempi." Meikkivoide kestää ihollani hyvin koko päivän, mutta jos ei tykkää ihan niin hehkuvasta lopputuloksesta kuin minä, vaan kaipaa hieman mattaisempaa, kannattaa puuteria hieman lisätä.Kauniin pohjan viimeistelee juuri TwistBen nettikauppaan saapunu Lauren Brooke voidemainen korostusväri, jonka senkin luomuprosentti on 97,5. Omani on neutraali Glow, mutta korostusväristä löytyy myös lämmin (Radiance) ja viileä sävy (Brilliance). Sävyn voi valita ihon oman pohjasävyn mukaan, mutta Glow on tietysti turvallinen valinta kaikille. 

Suhteeni korostusvärin kanssa oli rakkautta ensikosketuksella. Voide on ihanan pehmeä ja levittyy loistavasti jättäen todella kauniin hehkuvan pinnan. Kevyesti sipaisemalla välttyy arjessa discopallolookilta, mutta uuden vuoden meikissä en korostusväriä säästellyt. Ihan strobing-linjalle en kuitenkaan lähtenyt, sillä vailla tykkään hehkusta ja kimalluksesta, ei minun kuitenkaan tarvitse hohtaa aivan avaruuteen saakka.

Laitan korostusväriä poskipäille tuomaan niitä esiin. Niihin taputtelen juhlameikkiin sitä ihan reilulla kädellä. Lisäksi laitan sitä kulmien alle sekä silmän sisänurkkaan avaamaan silmiä. Kolmas lempparipaikkani korostusvärille on amorinkaari. Tämä tuo huulta hyvin esille. Lisäksi laitan korostusväriä hieman nenänselkään, otsan keskelle sekä leukaan. Näihin viimeisimpiin korostusväriä kannattaa laittaa paljon helläkätisemmin, ihan vain sipaisemalla, ettei koko naama ala kimaltaa.Silmämeikkiin valitsin Lauren Brooke Toffee / Champagne duoluomivärin. Niin paljon kuin itse ihailenkin muiden värikkäitä silmämeikkejä, en itse viihdy sellaisissa. Ruskean ja kullan sävyillä uskaltaa kuitenkin arempikin luomivärin käyttäjä tehdä näyttävämmän silmämeikin. 

Tämä silmämeikki on helppo tehdä. Siihen tarvitaan vain kahta toisiinsa sointuvaa luomiväriä: tummempi ja vaaleampi. Juuri tällainen luomiväriduo pn siis aivan täydellinen tähän silmämeikkiin. Aloitan vaaleasta ja tauttelen sitä koko liikkuvalle luomelle. Todellakin taputtelen tai ikään kuin töpötän, enkä levitä, sillä niin luomiväriä tulee luomelle kerralla kunnolla ja se kestää hyvin. Sitten otan pienempään ja tiiviimpään siveltimeen tummempaa luomiväriä ja töpötän sitä ihan reilusti luomen ulkonurkkaan. Sitten häivyttelen tummaa väriä reilusti luomivakoon ja kohti sisänurkkaa. Sitten puhtaalla paksummalla siveltimellä häivyttelen vielä luomiväriä ulospäin.

Alaluomelle laitan luomiväriä rajaukseksi. Tähän salainen niksini on laittaa luomiväri pumpulipuikolla. Sillä se vain tulee kaikkein näppärimmin. Laitan tummaa luomiväriä ulkonurkasta kohti sisänurkkaa noin puoleen väliin ja vaaleaa väriä sisänurkasta ulkonurkkaa kohti noin puoleen väliin. Lopuksi vielä taputtelen hieman korostusväriä keskelle yläluomea.


Poskipunaksi laitoin Lauren Brooke Creme Brulee huulipunaa, sillä halusin pitää meikin pääpainon silmissä ja korostusvärin tuomassa hehkussa ja pitää poskipunan melko luonnollisena. Muutenkin tykkään voidemaisista poskipunista tai käyttää huulipunaa poskissa, sillä lopputulos on silloin usein hehkuvampi ja luonnollisempi kuin puuterimaisella poskipunalla. Lauren Brooke huulipuna ei ole se helpoiten levittyvä, mutta toisaalta se jämähtää kunnolla paikoilleen. Poskille laittaessa sekoitin sitä sormissani hieman korostusväriin ennen poskille levittämistä.

Huulipunan päätyessä poskille päätyi huulille Lauren Brooke Apricot huulikiilto. En edes muista, milloin olisin viimeksi käyttänyt huulikiiltoa, sillä niistä on jostain teinivuosilta jäänyt melkoinen kammo ja mielikuva, että ne kaikki tuntuvat ikävältä huulilla ja maistuvat kamalalta. Eihän niitä toki syödä kuulukaan, mutta monet huulikiillot ovat maistuneet niin pahalta huulilla, että minua meinaa ällöttää. Mielummin olen käyttänyt huulirasvoja tai -punia. Tämä huulikiilto tuntuu tuntuu kuitenkin huulilla ihanalta, eikä todellakaan maistu pahalta. Syykin löytyi INCiä tutkaillessa: huulikiillossa on vaniljaa ja steviaa. Loistavaa! Tätä huulikiiltoa laittaa huulille enemmän kuin mielellään.Eiköhän näillä ole valmis vastaanottamaan vuoden 2017. Missä merkeissä teidän vuosi vaihtuu?

Jos uudenvuodenmeikkinne kaipaa vielä täydennystä, kannattaa suunnata TwistBe:hen nyt, sillä siellä on tämän vuoden loppuun saakka vähintään -15% koko kosmetiikka ja -ruokavalikoimasta eli myös näistä Lauren Brooken meikeistä. Alennuksia on jopa -50% saakka. Yli 100€ tilauksista ei tule postikuluja.


Jonna

Tuotteet saatu blogin kautta
Postaus totetutettu yhteistyössä TwisBe:n kanssa