Viimeisen suosikkituote-postauksen aika - tänään luvassa lempparimme hiustuotteista:
(Tässä kävi lopulta hauskasti, että sekä Ann-Christine että Jenina päätyivät samaan tuotteeseen, ja Jonnakin harkitsi tätä hetken:)


Ann-Christinen ja Jeninan valinta:Ann-Christine: Tässä kävi taas niin, että olin aluksi aivan varma toisesta valinnasta, Madaran korjaavasta hoitoaineesta, mutta nyt syksyn raakojen ilmojen ollessa täällä sain taas hyvän muistutuksen siitä, miksi olen hullaantunut tuosta Rahuan viimeistelyvoiteesta.

Viimeistelyvoide yleellisessä lasisessa purkissa yltää hintansa puolesta tasolle, jota en ennen uskonut olevani valmis pulittamaan hiustuotteesta. Vaan kävipä kuitenkin ilmi, että se on aivan järjettömän riittoisa monitoimituote, joka tuntuu olevan ratkaisu tilanteeseen kuin tilanteeseen. Alun perin huomasin tuotteen sen sisältämän lämpösuojan ansiosta, sitä kun ei ihan helposti löydä luonnonkosmetiikkatuotteista, mutta varsinainen hullaantuminen tapahtui kuitenkin siitä, että viimeistelyvoide on aivan loistava tuote taltuttamaan pörröisiä tai kuivan näköisiä latvoja. Ohjeissa neuvotaan käyttämään tuotettaa pyyhekuiviin hiuksiin ennen föönausta, mutta tätä voi mainiosti käyttää myös kuiviin hiuksiin (hiero ensin pieni määrä käsiin ja sitten hiuksiin).

Pikkuruinen herneen kokoinen nokare riittää koko omaan piilopaksuun tukkaani, lopputuloksena hyvinvoivat ja silkkiset latvat. Huomaa sanavalinta hyvinvoivat eikä hyvinvoivan näköiset. Viimeistelyvoide on nimittäin täpötäynnä hoitavia ainesosia, joiden ansiosta voide hoitaa hiuksia samalla kun se toimii muotoilutuotteena. Voide imeytyykin päivän mittaan hiuksiin, eikä keräänny latvoihin samalla tavalla kuin monet muut muotoilutuotteet. Tätä voi siis surutta sipaista tarpeen vaatiessa lisääkin. Hoitavuudesta kertoo myös se, että tuotetta voi käyttää myös hiusnaamion tapaan.


Jenina: En ehkä vielä puoli vuotta sitten olisi uskonut, että löytäisin täydellisimmän hiustenhoitotuotteeni koskaan luonnonkosmetiikan puolelta. Siis niin, ettei tarvitse etsiä mitään korviketta aiemmin käyttämille, vaan niin että se tuote ylittääkin täysin kaikki aiemmat! Mutta niin sitä vain kävi, ja mikä ihmeellisintä, tämä tuote on mahdollistanut terveen tuntuiset, oloiset että näköiset hiukset kaikista niistä hiuksieni kokemista käsittelyistä huolimatta! 

Hyvän esimerkin siitä olen jo paristi saanut hiusalan opintojen parissa itselleni saatujen käsittelyjen jälkeen, kun mulla ei ole ollut Rahuan tuotetta mukana laitettavaksi pesun jälkeen. Niin vain siinä on käynytkin molemmilla kerroilla niin, että vaikka mitä laittaisin kaapista päähäni hoitamaan, ei mikään ole vetänyt vertoja Rahuan viimeistelyvoiteelle! Ja tarvitseeko edes mainita, kuinka tyytyväinen olen myös siitä, että tuote sisältää jo valmiiksi muotoilutuotteen että lämpösuojan. Täydellistä.
Jonnan valinta:

Vaikka Rahuan voide on itselleni hyvä kakkonen, selkeä ykkönen on kuitenkin Unique Haircare Suolasuihke. Mikään muu tuote ei ole  koskaan mullistanut hiustenlaittoani samalla tavalla, ei edes mikään synteettisen kosmetiikan tuote. Jos suosikkituotteeni voi nimetä sillä perusteella, että ostan niitä uudestaan, tämän tilalle en ole koskaan edes harkinnut mitään muuta tuotetta. Suolasuihketta pitää aina olla kaapissa yksi täysi pullo odottamassa, sillä paniikki iskisi, jos se pääsisi loppumaan.

Suolasuihkeen löytämisen jälkeen en ole näyttänyt hiuksilleni fööniä kertaakaan, sillä se antaa hiuksilleni volyymia ja rakennetta niin hyvin, että ilmakuivatus ja sormin muotoilu riittää. Suolasuihke toimi lyhyiden hiusten kanssa ja se toimii nyt, kun olen kasvattamassa hiuksiani. Kesällä suolasuihke näytti vielä uuden hyvän puoleensa, kun annoin pitkän suoristamisjakson jälkeen luonnollisille kiharoilleni vallan. Muutama suihkaus kosteisiin hiuksiin ja puristelua, niin kiharat ovat valmiit ja pysyvät kauniina koko päivän. Povaan meille suolasuihkeen kanssa pitkää suhdetta ja voin kyllä suositella tätä koko sydämestäni. Hiuksista ja niiden muotoilusta kun puhutaan luonnonkosmetiikan yhteydessä, on kuitenkin yksi merkki, jota ei voi olla mainitsematta. Less is Moren huippulaatuiset hiustuotteet ovat nousseet monen suosioon, emmekä itseasiassa ymmärrä, miten on mahdollista ettei meistä kukaan ole vielä tutustunut sarjaan lähemmin. Vääryys on varmasti korjautumassa pian, mutta sillä välin jollain teistä on mahdollisuus monipuolisen Less is More -tuotepaketin arvontaan, sillä hurmaavan Keidas by Lumon väki järjestää kanssamme huipun Less is More -arvonnan!

Arvontapakettiin kuuluu Lindengloss korjaava shampoo sekä hoitoaine, jotka tuovat kiiltoa ja kosteuttavat kuivaa tai värjättyä hiusta, supermonipuolinen ja tuuheuttava Mascobado hiusgeeli, jota voi käyttää muotoilugeelin tapaan tai föönauksen alle, sekä Rose Serum -öljyseerumin, jolla hoidat niin hiusta kuin päänahkaakin tai käytät viimeistelytuotteena. Paketin arvo on noin 110 euroa. Keidas by Lumon liikkeessä asioidessasi saat myös kuun loppuun asti -20% yhdestä vapaavalintaisesta tuotteesta mainitsemalla blogimme nimen Luonnonkaunis.

Voit osallistua arvontaan kertomalla kommenttiboksissa olevasi mukana, sekä jättämällä sähköpostiosoitteesi, jotta saamme voittajaan yhteyttä. Arvonta päättyy 20.10. kello 23:00. Onnea arvontaan! :)


Ann-Christine, Jonna & Jenina


Postaus sisältää mainoslinkkejä.