Vaikka aikaa ei tällä hetkellä oikeasti olisikaan blogiin näpyttämiselle, on vain pakko tulla hehkuttamaan uusinta ja aivan mahtavaa komboa näppyjen peittämiseen! Menkööt kategoriaan uhrautuminen meidän kaikkien tyttöjen puolesta - tämä vinkki on pistettävä jakoon välittömästi.

Ei liene yllätys, että kultaisen suoran aloittaa tuo joka tytön must have -kynäksi tituleeraamani Benecosin nude-kajaali, eikä sekään ole uutta, että käytän homman viimeistelyyn käyttämääni meikkipohjaa, täysin mattaa Flow kosmetiikan mineraalipuuteria. Oivallus löytyy nimittäin niiden välistä, Lily Lolon silmänrajaussiveltimestä, jonka rajauksiin tarkoitettu häivytyspää on yllätys yllätys mitä mahtavin kajalkynän jäljen pehmentämiseen, siinä missä karvalliset siveltimet, sormi tai pumpulipuikot saavat aikaan lähinnä sotkua.

Homma toimii siis näin:

1) Väritä ja peitä näpyt (ja sen ympärys) superpeittävällä nudekajaalilla kun meikkipohja on muuten valmis (muuten pilaat lopputuloksen esim. kabukin pyörittelyllä).
2) Häivytä kajaaliläikän reunat vaahtomuovisella häivytyssiveltimellä. Ei haittaa, vaikka alueen keskiosa jää omaa ihoasi vaaleammaksi, kunhan reunat sulautuvat ihoosi ja koko alueen pinta pysyy tasaisena.
3) Töpöttele päälle meikkipohjassasi käyttämääsi puuteria. Puuteri tarraa kiinni hieman tahmaiseen kajaaliin, peittäen vaalean kohdan ja saaden sen sulautumaan meikkipohjaasi.


Lopputulos on ääääärimmäisen kestävä ja peittävä. Näillä vinkeillä viikonlopun viettoon ;) Hauskaa iltaa!

Ps. Muistathan, että koodilla BEAUTYSHOP saat vielä loppuviikon ajan Biodellystä kaikista normaalihintaisista tuotteista -15% alennuksen uuden liikkeen avajaisten kunniaksi.

Ann-Christine

Postaus sisältää mainoslinkkejä.