Okei, en tiedä pysynkö enää housuissani.

Biodellyn verkkokauppa on ollut ylivoimainen luonnonkosmetiikan verkkokauppojen lempparini sitten luonnonkosmetiikkaan siirtymisen. Biodellyssä kohtaa kaikki se mitä kaipaan: laaja valikoima, huokeat hinnat, hyvät kamppikset, oma asiakastili (jossa mahdollisuus kerätä bonuksia), tyylikäs ulkoasu ja sitten se kaikkein tärkein mahdollisuus tukea paikallista pienyrittäjää, turkulainen kun olen. Jossain kohtaa minulle paljastui myös miten upea henkilö tuon sivuston takaa luuraa ja no, ei ole paljoa tarvinnut miettiä enää mistä ostoksensa kotiuttaa.

Nyt nauravainen ja supermukava Tanja avaa Turkuun myös Biodellyn kivijalkakaupan. KYLLÄ! Olen saanut seurata liikkeen valmistumista sivusta, käynyt välillä kurkkimassa edistystä ja tänä viikonloppuna sain vihdoinkin luvan käydä kylässä kameran kera, sillä vain viimesilaukset ovat jäljellä ja Biodellyn kivijalkakaupan ovet avautuvat huomenna 16.8. Tässä teille siis pieniä makupaloja kuvien muodossa, mutta suosittelen lämmöllä poikkeamaan ihan itse paikan päällä.

Liikkeeseen on ilmeisesti tulossa vielä vaikka mitä pientä kivaa, mutta on jo nyt hurmaava. Tuotteet on järjestetty loogisesti tuoteryhmittäin; yhdeltä seinältä löydät hiustuotteet, toiselta ihonhoitotuotteet ja meikit löytyvät omilta tasoiltaan.
Neittikaupasta tilaaminen on aina pientä arpomista, joten on huikeaa nähdä tuo testereiden määrä, eikä niistä kerta kaikkiaan malta pitää näppejään erossa. Olo oli kuulkaa kuin lapsella karkkikaupassa. Uuuuu hei tämä on se!! Pakko kokeilla miltä se näyttää iholla.. Oooi! Ja hei tuo!! Iiii! "Hei Tanja mä vähän kokeilen tätä". Ostoskoreiksi valitut marjakoritkin olivat niin suloiset.

Koska varmasti mietitte että no missä ja milloin, kerrottakoon liikeen löytyvän osoitteesta Rauhankatu 10, aivan rautatieaseman kupeessa, eikä kovin kaukaa linja-autoasemaltakaan. Aivan vierestä löytyy myös muita kivoja pikkuliikkeitä, sekä kivenheiton päästä myös paikallisille varmasti tuttu Gaggui Kaffela. Aukioloajat ovat helpot muistaa, näin ensialkuun ti-pe kello 11-18. Törmäillään siis siellä ;)

Uuden liikkeen kunniaksi Biodelly tarjoaa kaikki normaalihintaiset tuotteet -15% kaupalla tiistaista perjantaihin. Ellet pääse paikalle niin ei hätiä mitiä, koodilla BEAUTYSHOP saat myös verkkokaupan normaalihintaisista tuotteista saman -15% tiistaista sunnuntaihin asti!Onko turkulaisia tai lähiseudun asukkaita linjoilla? Meinaatteko poiketa?

Ann-Christine


Hypetys omasta vapaasta tahdosta.
Postaus sisältää mainoslinkin.