SLIDER

HEI SINÄ

Tervetuloa Luonnonkaunis-blogiin! Täältä löydät kolmen luonnol-lisempaan kosmetiikkaan hurah-taneen naisen kokemuksia ja ajatuksia luonnonkosmetiikasta ja mineraalimeikeistä, tuotearvos-teluja, sekä asiaa luonnollisemman kauneuden ja hyvinvoinnin tavoittelusta.

Ihanaa, että olet täällä!


Arkiaamun nopeat laineet

Esittelenpä teille nyt bravuurini - yksinkertaisista yksinkertaisimman kampauksen! Tähän et tarvitse muuta kuin suolasuihkeen. Ja no, ponnarin. Hiukseni ovat luonnostaan suorat ja aika liukkaatkin kaikkien niiden hoitavien aineiden jälkeen joita käytän (joka on hyvä, sillä hiukset tuntuvat myös terveiltä). Pidän kuitenkin vähän pöyhkeämmästä lookista, joten keksin yksinkertaisen tavan luoda sellaisen!

Suihkun jälkeen lisään aina todella hyvää ja kätevää Rahuan viimeistelyvoidetta* (tämä tuote on pelastanut monia käsittelyjä läpikäyneet hiukseni!), jossa on sen hoitavien ominaisuuksien lisäksi myös muotoilutuote ja lämpösuoja, jota kannattaa käyttää myös hiuksia föönatessa, sillä sekin rasittaa hiuksia - ja varsinkin aina raudoilla muotoillessa. Sen jälkeen föönaan hiukset, harjaan ne uudelleen ja lisään John Masters Organics-suolasuihketta*, joka on tähän asti ollut kaikista suolasuihkeistani paras, sillä se ei latista hiuksia tai tee niistä rasvaisen/tahmaisen tuntuisia! Tämän jälkeen laitan hiukset yksinkertaiselle sotkunutturalle siksi aikaa kun puuhailen jotain muuta - yleensä meikkaan. Sen jälkeen avaan ne, pöyhin hiuksia, lisään vielä suolasuihketta ja näin on saatu laineikas pöyheys aikaan!


Sotkunutturassa kannattaa a. jättää ponnari vähän löysäksi, b. käyttää vieterimäistä ponnaria, c. laittaa nuttura mahdollisimman ylös ja d. laittaa hiukset kiinni pää alaspäin, niin lopputuloksesta tulee halutunlainen.


Suolasuihke on ollut niin aktiivisessa käytössä koko kesän, että se on kohta loppu. Aion ostaa saman, enkä siitä varmasti enää hevillä luovu! Rahuan viimeistelyvoide taas puolestaan on sen näköinen, kuin sitä ei olisi juuri käytetykään, vaikka se on myös ollut erittäin ahkerassa käytössä. Erittäin riittoisaa tavaraa siispä. Ann-Christine käyttää myös samaa viimeistelyvoidetta ja on kertonut siitä täällä!


Jenina

Postaus sisältää mainoslinkkejä, *=tuotteet saatu!


8 kommenttia

 1. Ihanan rento tukka, voisin testata tätä vaikka jo tänään :)

  VastaaPoista
 2. Argh, sitten kun mun hiukset kasvaa, yritän muistaa taas tänä postauksen. :D Leikkaisin hiukset lyhyiksi mm. siitä syystä, kun ne on sellaiset liukkaat lirut, joita en jaksa enkä osaa laittaa. Tää vinkki kuulosti niin yksinkertaiselta, että jopa meikänkaltainen rähmäkäpälä voisi kokeilla tätä! :)

  Mulla itsellä on ollut tuo Uniquen suolasuihke ja käytän sitä kuivashampoona freesaamaan hiuksia. :) Ollut tosi hyvä tuote. Nyt kun sain Jolie boksista (http://yhdessakasvokkain.blogspot.fi/2016/08/jolie-box-nro-3-elokuu.html) 60 millin JMO:n suolasuihkeen, on tosi mielenkiintoista tehdä vertailua noiden merkkien välillä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ties kuinka monesti olen pätkäissyt juuri samasta syystä joten I so feel you! Uu, kuivashampoona ei olekaan tullut mieleen kokeilla, pitää testata, kiitos siis sulle vinkistä. ;)

   Poista
 3. Kuulostaa just siltä mitä kaipaan. Nopeaa ja helppoa hiustenlaittoa kiireisiin aamuihin! Kiitos vinkistä, tätä kokeilen :-) Joudun tosin pärjäämään pelkällä suolasuihkeella, mutta toivottavasti silläkin saisi jonkinlaisia tuloksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö, kätevää! Suolasuihke onkin olennaisin osa, eiköhän saa! :)

   Poista
 4. Pysyykö kampaus tollasena kauan, tarviiko päälle laittaa lakkaa? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa ihan riippua hiusten laadusta/kunnosta! Lakkaa voi toki laittaa! Itse tykkään pitkin päivää välillä laittaa hiukset jälleen hetkeksi nutturalle ja taas avata ja pöyhiä. :)

   Poista

© LUONNONKAUNIS
Maira Gall