Esittelenpä teille nyt bravuurini - yksinkertaisista yksinkertaisimman kampauksen! Tähän et tarvitse muuta kuin suolasuihkeen. Ja no, ponnarin. Hiukseni ovat luonnostaan suorat ja aika liukkaatkin kaikkien niiden hoitavien aineiden jälkeen joita käytän (joka on hyvä, sillä hiukset tuntuvat myös terveiltä). Pidän kuitenkin vähän pöyhkeämmästä lookista, joten keksin yksinkertaisen tavan luoda sellaisen!

Suihkun jälkeen lisään aina todella hyvää ja kätevää Rahuan viimeistelyvoidetta* (tämä tuote on pelastanut monia käsittelyjä läpikäyneet hiukseni!), jossa on sen hoitavien ominaisuuksien lisäksi myös muotoilutuote ja lämpösuoja, jota kannattaa käyttää myös hiuksia föönatessa, sillä sekin rasittaa hiuksia - ja varsinkin aina raudoilla muotoillessa. Sen jälkeen föönaan hiukset, harjaan ne uudelleen ja lisään John Masters Organics-suolasuihketta*, joka on tähän asti ollut kaikista suolasuihkeistani paras, sillä se ei latista hiuksia tai tee niistä rasvaisen/tahmaisen tuntuisia! Tämän jälkeen laitan hiukset yksinkertaiselle sotkunutturalle siksi aikaa kun puuhailen jotain muuta - yleensä meikkaan. Sen jälkeen avaan ne, pöyhin hiuksia, lisään vielä suolasuihketta ja näin on saatu laineikas pöyheys aikaan!


Sotkunutturassa kannattaa a. jättää ponnari vähän löysäksi, b. käyttää vieterimäistä ponnaria, c. laittaa nuttura mahdollisimman ylös ja d. laittaa hiukset kiinni pää alaspäin, niin lopputuloksesta tulee halutunlainen.


Suolasuihke on ollut niin aktiivisessa käytössä koko kesän, että se on kohta loppu. Aion ostaa saman, enkä siitä varmasti enää hevillä luovu! Rahuan viimeistelyvoide taas puolestaan on sen näköinen, kuin sitä ei olisi juuri käytetykään, vaikka se on myös ollut erittäin ahkerassa käytössä. Erittäin riittoisaa tavaraa siispä. Ann-Christine käyttää myös samaa viimeistelyvoidetta ja on kertonut siitä täällä!


Jenina

Postaus sisältää mainoslinkkejä, *=tuotteet saatu!