Kauneuden lisäksi meillä hoidetaan terveyttä mahdollisimman pitkälle luonnollisemmilla vaihtoehdoilla. Kyllä sinne lääkäriinkin mennään, jos on tarvetta, mutta todella monista vaivoista selviää oman "lääkekaapin" sisällöllä. Keväällä lääkekaappiin on löytyi uusi tähtituote, todellinen monitoimisalva: FLOW Kosmetiikan Hoitosalva.

FLOW Hoitosalva on mehiläisvahapohjainen salva, joka lupaa lievittää yskää sekä tukkoisuutta ja hoitaa huuliherpestä sekä haavoja. Lisäksi se sopii huulivoiteeksi, lievittää hyönteisten puremien aiheuttamaa kutinaa sekä helpottaa lihassärkyä. Tulehdusta lievittävän mehiläisvahan lisäksi Hoitosalvassa on rauhoittavaa seesamöljyä, sekä eteerisistä öljyistä teepuuta, eukalyptusta, laventelia ja santelipuuta. Salva näyttää purkissa kovalta, mutta sulaa sormissa öljyksi, joka on todella riittoisa.


Ensimmäisenä testasin Hoitosalvaa kipeisiin hartioihin. Eihän se tietenkään jumeja kokonaan poista, mutta helpottaa ainakin hetkellisesti oloa. Saa taas pään kääntymään, että voi venytellä. 

Flunssankin suhteen salva pääsi heti tositestiin, sillä kevätflunssa iski sekä minuun että tyttöön muutaman päivän sen jälkeen, kun olin salvan paketista kaivanut. Itselleni Hoitosalvasta saattoi löytyä apu usein flunssan yhteydessä vaivaavaan poskiontelontulehdukseen. Tunsin selvästi, että sellainen olisi taas tulossa ja levitin salvaa usemman kerran päivässä nenänpieliin sekä poskionteloiden päälle. Tulehdus ei tullut tällä kertaa päälle. Saattaahan olla, että se oli sattumaa, ettei poskiontelontulehdusta tullut, mutta ehdottomasti testaan tätä seuraavankin flunssan iskiessä. Kannattaa muuten noudattaa tarkkaan pakkauksen ohjeita ja varoa levittämästä salvaa liian lähelle silmää. Voin kertoa, että silmässä se ei tunnu kivalta.

Tytöllä taas on ikävä taipumus saada todella ikävä yskä flunssassa, joten levittelin Hoitosalvaa hänelle rintakehään sekä selkään oloa helpottamaan. Erityisesti laitoin salvaa hänelle aina iltaisin, sillä yskä iskee tietenkin pahiten juuri nukkumaan mennessä. Salva todellakin tuntui rauhoittavan yskää ja helpottavan nukahtamista, ikään kuin luonnollisempi versio Vicksistä. Kasvoihin en uskaltanut tytölle salvaa kasvoille ollenkaan, ettei se vain kulkeudu silmiin.


Hyttysenpistohinkin olen Hoitosalvaa ehtinyt jo testata. Itikat ovat jo ikävästi ulkoillessa riesana, vaikkei muuten kovin kesäiseltä juuri nyt tunnukaan. Salva lievittää pistojen aiheuttamaa kutinaa selkeästi. Kannattaa vain pitää salvaa mukana, että sitä voi aina välillä vähän lisäillä pistokohtiin, ettei kutina pääse uudelleen äitymään.

Haavoihin en ole Hoitosalvaa vielä muistanut testata, mutta eiköhän  pikkuisia nirhaisuja vielä tässä kesän aikana sen verran tule, että pääsen sitä niihinkin käyttämään. Joka tapauksessa tämä salva siirtyi nyt kesän ajaksi lääkekaapista laukkuun, jotta se on koko ajan mukana - ainakin niiden itikanpistojen varalta. 

Oletteko käyttäneet FLOW Hoitosalvaa?

Jonna

Tuote saatu blogin kautta