Aloitetaanpa vaikkapa sillä kuka täällä mahtaakaan kirjoitella - hei vaan, täällä kirjoittelee In a moment-bloginkin takana häärivä parikymppinen Jenina; kahden äiti, hiusalan opiskelija, aika tuore luonnonkosmetiikkaintoilija ja Luonnonkauniin uusi kasvo! Täältä suunnalta onkin siis teille luvassa paljon hius- ja ehostusjuttuja - kampauksia, hoitotuotteita, erilaisia meikkejä. 

Tässä postauksessa on luvassa ensimmäinen luonnonkosmeettinen eyeliner-silmämeikkini koskaan! Eyeliner on ollut luottotuotteeni jo vuosia, nimenomaan nestemäinen ja mielellään mahdollisimman ohuella siveltimellä varustettu. Ripsiväreistä taas olen todennut itselläni kumisella harjaksella varustetun toimivan parhaiten, mutta sekään ei ole ollut ihan kiveen kirjoitettu. Siirryn loppuva meikki kerrallaan luonnonkosmeettiseen vastaavaan, joten kun edelliseni loppuivat, ostin Benecosin eyelinerin* sekä Super long lashes-ripsivärin*!


Eyelinerin sivellin tuntui käytössä turhan paksulta, mutta olenhan vuosia käyttänyt vain ohutta, niin ei ihmekään jos tuntui vähän hankalalta. Toisaalta monet ovat puolestaan sanoneet paksulla siveltimellä levityksen olevan helpompaa, eli tottumuskysymys luulisin. Yksi todella positiivinen juttu on, että ensimmäistä kertaa ehkä koskaan luomiani ei kirvele kun levitän väriä sille - nimenomaan ei-luonnolliset ovat jostain syystä aina kirvelleet ennen kuin aine kuivahtaa luomelle. Ripsiväri on mielestäni hyvä, mutta ei sellaisia tämä on juuri se!-tuntemuksia herättävä. Ripseni ovat luonnostaan aika pitkät ja kaarevat, eli toisaalta niille sopii aika monenlainen ripsari. 


Iloinen yllätys oli, kuinka hyvin nämä pysyvätkään koko päivän leviämättä. Monesti ripsiväri karisee poskille tai eyeliner maalautuu yläluomelle, mutta näin ei käynyt mulla! Molemmat kuitenkin peseytyvät helposti pois, eli eivät kuitenkaan varmaan esimerkiksi sateessa pysy kovinkaan nätteinä kauaa. Kaikenkaikkiaan tykkään paljon!

Tosi kivaa olla täällä kirjoittelemassa! Olisikohan teillä esittää postaustoiveita hiustuotteisiin, kampauksiin tai meikkeihin liittyen? 

Jenina

Postaus sisältää mainoslinkkejä