SLIDER

HEI SINÄ

Tervetuloa Luonnonkaunis-blogiin! Täältä löydät kolmen luonnol-lisempaan kosmetiikkaan hurah-taneen naisen kokemuksia ja ajatuksia luonnonkosmetiikasta ja mineraalimeikeistä, tuotearvos-teluja, sekä asiaa luonnollisemman kauneuden ja hyvinvoinnin tavoittelusta.

Ihanaa, että olet täällä!


Eyeliner-meikki luonnollisesti

Aloitetaanpa vaikkapa sillä kuka täällä mahtaakaan kirjoitella - hei vaan, täällä kirjoittelee In a moment-bloginkin takana häärivä parikymppinen Jenina; kahden äiti, hiusalan opiskelija, aika tuore luonnonkosmetiikkaintoilija ja Luonnonkauniin uusi kasvo! Täältä suunnalta onkin siis teille luvassa paljon hius- ja ehostusjuttuja - kampauksia, hoitotuotteita, erilaisia meikkejä. 

Tässä postauksessa on luvassa ensimmäinen luonnonkosmeettinen eyeliner-silmämeikkini koskaan! Eyeliner on ollut luottotuotteeni jo vuosia, nimenomaan nestemäinen ja mielellään mahdollisimman ohuella siveltimellä varustettu. Ripsiväreistä taas olen todennut itselläni kumisella harjaksella varustetun toimivan parhaiten, mutta sekään ei ole ollut ihan kiveen kirjoitettu. Siirryn loppuva meikki kerrallaan luonnonkosmeettiseen vastaavaan, joten kun edelliseni loppuivat, ostin Benecosin eyelinerin* sekä Super long lashes-ripsivärin*!


Eyelinerin sivellin tuntui käytössä turhan paksulta, mutta olenhan vuosia käyttänyt vain ohutta, niin ei ihmekään jos tuntui vähän hankalalta. Toisaalta monet ovat puolestaan sanoneet paksulla siveltimellä levityksen olevan helpompaa, eli tottumuskysymys luulisin. Yksi todella positiivinen juttu on, että ensimmäistä kertaa ehkä koskaan luomiani ei kirvele kun levitän väriä sille - nimenomaan ei-luonnolliset ovat jostain syystä aina kirvelleet ennen kuin aine kuivahtaa luomelle. Ripsiväri on mielestäni hyvä, mutta ei sellaisia tämä on juuri se!-tuntemuksia herättävä. Ripseni ovat luonnostaan aika pitkät ja kaarevat, eli toisaalta niille sopii aika monenlainen ripsari. 


Iloinen yllätys oli, kuinka hyvin nämä pysyvätkään koko päivän leviämättä. Monesti ripsiväri karisee poskille tai eyeliner maalautuu yläluomelle, mutta näin ei käynyt mulla! Molemmat kuitenkin peseytyvät helposti pois, eli eivät kuitenkaan varmaan esimerkiksi sateessa pysy kovinkaan nätteinä kauaa. Kaikenkaikkiaan tykkään paljon!

Tosi kivaa olla täällä kirjoittelemassa! Olisikohan teillä esittää postaustoiveita hiustuotteisiin, kampauksiin tai meikkeihin liittyen? 

Jenina

Postaus sisältää mainoslinkkejä


6 kommenttia

 1. Mulla olis edessä hiusharjan osto, niin olis kiehtovaa tietää suosituksia luonnonmateriaaleista olevista harjoista/kammoista ja niiden soveltuvuudesta kampausten tekoon. Olen huono laittaa hiuksia muuten kuin perus nutturalle, ois kiva lukea myös vinkkejä miten pitää pitkiä hiuksia pienren lasten kanssa, ettei ole tiellä ja lapset ei roiku niissä kiinni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, pitääkin pohdiskella, kiitos ideoista! :) Ensiapuun voin sanoa että niin sanotuilla pyöröharjoilla ainakin saa föönauksen kanssa taivutettua ja silotettua hiusta!

   Poista
 2. Tykkäisin, jos kertoisit käyttämistäsi tuotteista vähän yksityiskohtaisemmin. Tarkoitan esim. että mainitessasi ripsarin ja rajauksen peseytyneen helposti, voisit mainita käytitkö veden lisäksi puhdistustuotteita ja jos niin mitä. Muutoin mukavan tuntuista kerrontaa ja olet kyllä "luonnonkaunis" -tittelin ansainnut, kaunis myös meikittä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, totta! Kyllä juu, veden lisäksi puhdistusainetta, mutta jo pelkällä vedellä peseytyi yllättävän hyvin. Olen käyttänyt milloin mitäkin, eli mitään vakkari puhdistusaineita en ole vielä löytänyt! Puhdistusliinoja suosin niiden helppouden vuoksi, heh. Oi kiitos! :') Ihan ilman meikkiä en tuossa tosin ole, heh.

   Poista
 3. Etenkin kaikki hiusjutut, varsinkin muotoilutuotteista, kiinnostaa! :)

  VastaaPoista

© LUONNONKAUNIS
Maira Gall