Huulipunavallankumouksen kunniaksi tänään vihdoin pari sanaa arjen suosikkihuulipunistani. Kerroin aiemmin, että haluaisin osata käyttää punaista huulipunaa arkenakin, mutten oikein kehtaa. En minä edelleenkään kovin usein arkisin punaa huuliani, mutta perjantaihin huulipuna yleensä kuuluu. Minulla on usein silloin hieman erilainen työpäivä, johon kuuluu työasu, jonka väreissä en suuresti viihdy. Olen kuitenkin asiakkaiden kanssa tekemisissä noina päivinä, joten haluan tuntea oloni mukavaksi. Huulipuna antaa noihin päiviin tarvitsemani piristyksen.


Kaikkein parhaiten noina perjantaina viihdyn Zuiin Sheer Stickissä. Sheer Stick on arkeen mukava puna, sillä sitä on muotonsa vuoksi helppo laittaa suoraan puikosta. Vai olenko ainoa, joka ei todellakaan jaksa arkiaamuisin leikkiä huulipunasiveltimen kanssa? Samasta syystä sitä on helppo myös lisätä pitkin päivää. Toisaalta Sheer Stick myös pysyy huulilla yllättävän hyvin ja kuluu nätisti pois, paljon kauniimmin kuin monet muut punat. Ei siis niin haittaa, vaikkei sitä ehtisikään arjen kiireissä niin lisäillä.

Sheer Stick myös tuntuu mukavalta huulilla, enemmän huulivoiteelta kuin huulipunalta. Itse ainakin huomaan, että kovin kuivan huulipunan kanssa olen hyvin tietoinen siitä, että minulla on punaa huulissani ja niitä tulee helposti nuoltua pitkin päivää. Tämän kanssa punan olemassaolon helpommin unohtaa. Kevyesti laitettuna Sheer Stickistä saa todella läpikuultavan, mutta kyllä sillä kunnon punaiset huuletkin saa aikaiseksi. Jos haluan laittaa punaa ihan kevyesti, laitan sitä vain ylähuulelle ja painelen sitten huuliani yhteen, jolloin se tarttuu myös alahuulelle. Olen joskus kuullut, ettei punaa saisi näin laittaa, mutta vuosi sitten hieno ranskalainen meikkitaiteilija - oikein todellinen artiste - esitteli minulle tätä hienoa tekniikkaa, joten uskallan sen teille jakaa.


Sävyjä minulla on Sheer Stickistä tällä hetkellä kaksi: ensimmäisen kuvan Lilly ja toisen kuvan Ruby. Olin jo nettikauppojen kuvien perusteella valinnut itselleni ihan toisen sävyn, mutta liikkeessä testaillessani tuo sävy ei näyttänytkään enää yhtään hyvälle. Niin paljon kuin tuleekin nettikaupoista tilattua, on huulipunaa kiva päästä kokeilemaan ihan kivijalkakauppaan. Pakko muuten jakaa teillekin vinkki, että huulipunaa kannattaa testata itselleen sormenpäähän. Siinä kuulemma väri toistuu parhaiten samanlaisena kuin huulilla. Niitä kauppojen testereitä kun ei ole kiva testailla oikeasti huulille. Ainakin omasta kokemuksesta voin kertoa, että näin valittu puna toimii aina.

Näistä sävyistä enemmän on tullut käytettyä Rubyä. Se ei ehkä ole arkipunista perinteisin kimaltavuutensa vuoksi, mutta noina perjantain työpäivinä se on juuri se, mitä kaipaan. Eikä se ole kuitenkaan mielestäni liian glitterinen arkeen, vai mitä sanotte? Lilly taas on sellainen, jota kehtaan paremmin sipaista huulilleni myös muina arkipäivinä. Seuraavaksi haluaisin kuitenkin myös reilummin punaisen punan, jossa ei olisi kimalletta. Kuvittelisin, että se voisi olla Fire, mutta pitää päästä sitäkin testaamaan.

Tänään huulipunavallankumouksen kunniaksi huulille päätyy Ruby.

Osallistutteko te tänään huulipunavallankumoukseen?


Jonna

Postaus sisältää mainoslinkkejä