Ensi yönä se taas alkaa: Mádaran 24h ale. Vuorokauden ajan koko nettikauppa on -40%. Tästä alesta taitaa olla alkanut melko monen tutustuminen luonnonkosmetiikkaan - allekirjoittaneen mukaan lukien. Tässä meiltä pari vinkkiä siitä, mitä alesta kannattaa ainakin tilata.


Uutuuksia tekee aina mieli kokeilla ja Mádaran uusi SOS-sarja on erityisen houkutteleva. Se sai Ann-Christinen stressaantuneen ihon kuntoon kuukaudessa. Sarja sopii mille tahansa ihotyypille, kun se on janoinen ja stressaantunut. Näitä tuotteita kannattaa siis tilata, jos iho tuntuu kireältä, pintakuivalta tai on menettänyt hehkuaan. Itse tilaan ehdottomasti SOS-sarjan kuorinnan, sillä hellävarainen kuorinta on jo pidempään ollut hakusessa. Kuorinnan kanssa kun ei kannata liioitella, ettei iho ärsyynny. Tilaukseen lähtee myös sarjan seerumi, sillä en voi elää ilman kosteuttavaa seerumia ja tämä kuulostaa ihanalta. Ann-Christine veikkasi sen toimivan vähemmän kuivalla iholla jopa ihan kosteusvoiteena, joten tämä on varmasti loistotuote kesäksi siinä mielessä. Myös SOS-sarjan kosteusvoide kuulostaa hyvältä, sillä se pohjautuu SOS Moisture Creamiin, joka aikoinaan palautti ihoni kosteustasapainon. Taitaapa siis olla, että koko SOS-sarja on pakko sujauttaa ostoskoriin.

Hehkua ja kosteutusta tuovat myös Mádaran kasvoöljyt. Kuivaihoisena Ann-Christinen suosikki on Soothing Hydration -öljyn. Itse rakastan Radiant Energy -kasvoöljyä, jonka tuoksu jo virkistää. Se todellakin antaa kasvoille kauniin hehkun. Näistä Mádaran öljyistä on muuten sanottava, että niitä kuuluu säilyttää niiden pahvipakkauksessa. Öljyt eivät tykkää valosta, joten niitä ei kannata säilyttää sellaisenaan kirkkaassa lasipullossa. Tämä näin vinkkinä ihmiseltä, joka heitti ensimmäisen öljynsä pahvipakkauksen roskiin. Lopulta öljylle kyllä löytyi pahvipakkaus säilytystä varten toiselta tuotteelta, mutta eihän se ollut yhtä kaunis.

  
Yksi kestosuosikkini Mádaralta on silmänympärysvoide. Se on juuri sopivan ohutta ja kevyttä, ettei ole mitään pelkoa, että se aiheuttaisi turvotusta. Kuitenkin se kosteuttaa todella hyvin. Muistattehan, että silmänympärysvoidetta kannattaa käyttää jo parikymppisenä, sillä juuri sille alueelle juonteita alkaa ensimmäisenä syntyä. 

Jokaisesta 24h alesta on pakko tilata Daily Defence -voidetta. Aiemmin ostin aina Pihlajaa, nykyään Nokkosta sen miedommaksi tuoksun vuoksi. Molemmat ovat todellisia monikäyttövoiteita. Se voide, jonka on aina oltava käden ulottuvilla ja jokaisessa laukussa. Daily Defence toimii käsivoiteena, jalkavoiteena ja hätäapuna kaikenlaisiin ikäviin kuivuuksiin. Kuivempihoiselle DD toimii myös suojaavana kasvovoiteena ja vannoopa moni atoopikko Pihlajavoiteen nimeen. Nokkossarjasta kannattaa kokeilla myös kasvosuihketta, joka toimii kasvovetenä sekä pitkin päivää kosteutta antavana suihkeena.

Jos kasvojen iho on talven jäljiltä samea, suosittelen Mádaran Brightening AHA -naamiota. Se ei ainakaan omalle iholleni ole liian tujua, eikä ärsytä sitä, kunhan en käytä sitä liian usein tai unohda kasvoilleni liian pitkäksi ajaksi. Kuorinnan jälkeisenä aamuna peilistä näkyy aina kauniin kuulas iho.


Kesää ajatellen alesta kannattaa tilata sävyttävä kosteusvoide, joka on yksi Ann-Christinen suosikeistaSe kosteuttaa, tasoittaa ihon sävyä ja peittää pienet virheet, mutta näyttää todella luonnolliselta. Täydellinen kesätuote siis, sillä itse ainakin kaipaan kesällä hieman kevyempää meikkiä. 
 
Jos hiukset kaipaavat edelleen talviunilta herättelyä tai ne kuivuvat helposti auringosta, kannattaa alesta ostaa Nourish and Repair -hoitoaine sekä -shampoo. Varsinkin hoitoaine on Ann-Christinen mukaan ihan lemppari.

Vielä suosittelisin Mádaralta Regenerating Night Cremeä. Se on toinen kahdesta yövoidesuosikistani. Ei liian paksu, kosteuttava voide, joka saa ihon näyttämään levänneeltä lyhyemmänkin yön jälkeen. Sitä ei kuitenkaan välttämättä tarvitse ostaa, sillä sen saa kaupan päälle yli 60€:n tilauksesta. Samalla saa myös ilmaiset postikulut, tai oikeastaan ne saa jo yli 50€:n tilauksesta. 

Seuraava yö saattaakin jäädä hieman lyhyemmäksi, sillä ale alkaa heti vuorokauden vaihtuessa. Pakkohan tilaus on heti laittaa menemään, vai mitä?

Mitä te aiotte tilata?

Jonna (& Ann-Christine)