En jaksa arkisin - enkä oikeastaan juhlaankaan - tehdä meikkiini kunnollisia varjostuksia. Tätä ei varmaankaan saisi näin kosmetiikkabloggaajan myöntää, mutta en oikein koe osaavani varjostuksia, vaikka noin periaatteen tasolla tiedänkin, minne ja miten niitä laitetaan. Pienet korostukset laitan kuitenkin poskipäille ja kulmien alle joka päivä, vaikka meikkasin miten kevyesti. Rakastan heleää meikkipohjaa ja pienet korostukset tekevät meikille niin paljon. Muistan vieläkin sen hetken, kun ensimmäistä kertaa sellaiset korotukset sain kasvoilleni eräässä lontoolaisessa tavaratalossa. Olin koukussa. 

Luonnonkosmetiikkaan siirtymisen jälkeen kesti kuitenkin hetki löytää se täydellinen tuote korotuksiin. Vaikka muuten käytän pääasiassa mineraalimeikkejä, näihin korotuksiin mielestäni voidemaisten koostumus on näppärämpi. Tai ehkä se oli vain tottumuskysymys edellisen suosikkini ollessa juurikin voidemainen.

Sitten somessa alkoi hypetys pian Suomeen saapuvasta RMS Beauty Master Mixeristä. Sen luvattiin tuovan kuultoa kiiltämättä liikaa ja sen ruusukultainen sävy kuulosti olevan juuri sitä, mitä korostustuotteltani kaipaan. Lisäksi sen lupaukset monikäyttöisyydestä kuulostivat hienoilta. Sitä kun voi myös sekoittaa mihin tahansa meikkituotteeseen. Mielenkiintoista. Aikani lueskelin kaikkea sitä hypetystä ja lopulta olin mainoksen uhri, ja pistin tilauksen menemään heti, kun tuote saapui Biodellyyn.


Onnekseni en joutunut pettymään. Master Mixer oli ehdottomasti sen hypetyksen arvoinen! Sen ruusukultainen sävy on todellakin aivan ihana. Se saa poskipäät hehkumaan kauniisti tekemättä kasvoista kuitenkaan kimaltavaa discopalloa. Voidemaista tuotetta on helppo taputella sormilla arkeen ohuesti ja juhlaan hieman enemmän. Poskipään ja kulmaluun lisäksi olen innostunut laittamaan Master Mixeriä hieman amorinkaaren ylle, kuten sitä on neuvottu laittamaan, mutta poskipäitä reilusti kevyemmin. Tämä tekee meikille yllättävän paljon niinä päivinä, kun en laita huulipunaa. Master Mixerillä on myös helppo saada ilmettä nopeasti virkistettyä, jos lähtee pitkän työpäivän jälkeen ihmisten ilmoille.

Vielä en ole kokeillut sekoittaa Master Mixeriä mihinkään toiseen meikkituotteeseen. Meikkipohjana minulla on pääosin käytössä mineraalimeikit, enkä sitä oikein osaa jauhemaiseen meikkipohjaan sekoittaa, vaikka se valmistajan mukaan onnistuukin. Ehkä voisin sen avulla kokeilla herättää eloon paria nestemäistä meikkivoidetta, joiden kanssa en ole oikein päässyt sinuiksi. Ainakin aion kokeilla sekoittaa sitä huulipunaan viimeistään seuraaviin juhliin. Mutta jo ihan pelkästään korostustuotteenakin Master Mixer on ehdottomasti kultaa. Ruusukultaa. En enää osaisi elää ilman.

Muita Master Mixeriin rakastuneita?

Muistattehan muuten, että saatte Biodellystä -10% koodilla LUONNON.

Mukavaa pitkää viikonloppua, jos teillä sellainen on! Itse menen taas perjantaina töihin.

Jonna

Postaus sisältää manoslinkkejä