Kuukausi sitten meillä oli isot työpaikan juhlat, joissa useampi työkaveri intoutui ihastelemaan ripsiäni. "Onko sulla ripsienpidennykset" kysyi jopa yksi. Lupasin postata pian uudesta ripsaristani, mutta sitten se katosi mystisesti kaikista nettikaupoista. Nyt sitä kuitenkin taas saa, joten on aika kertoa uusimmasta ripsarilöydöksestäni, joka ainakin omissa ripsissäni ajaa heittämällä Zuiin ohi. 

Tykkäsin kovasti Zuiin ripsiväristä: se ei kirvele, erottele, tuuheuttaa ja pysyy ripsissäni hyvin. Yksi puute siinä kuitenkin on: se on koostumukseltaan melko kuivaa. Sen vuoksi sitä joutuu laittamaan useamman kerroksen, että saan ripsistä sellaiset kuin haluan. Minun makuuni ripset nimittäin saavat olla arkisinkin melkoisen näyttävät. Kyllä Zuii sen lopulta saavuttaa, mutta arkiaamuisin en jaksaisi tuhertaa niin montaa kerrosta.
Testailin paria muuta ripsiväriä ja sain pettyä. Yksi taas kirveli, toisella ripsiin ei saanut tarpeeksi näyttävyyttä. Sitten törmäsin ranskalaisen UNE Beautyn uutuusripsariin ja päätin antaa vielä sille mahdollisuuden. Siitä ei löytynyt vielä arvosteluja, mutta olin testannut sarjan toista ripsiväriä ja tykännyt siitä, paitsi ettei siinä ollut kumimaista harjaa. Tässä harjakin äytti hyvältä, joten uskalsin luottaa, että tykkäisin.

Heti ensimmäisellä kerralla UNE Volume Liner oli täyttä rakkautta. Väriä tulee ripsiin ensimmäisellä kerroksella jo sen verran, että melkein voisin olla arkena pelkästään yhdellä kerroksella. Ripsiväri tuuheuttaa, kuten se lupaakin, mutta lisäksi se myös pidentää ripsiä. Mielestäni ripseni ovat tällä huomattavasti pidemmän näköiset kuin Zuilla. Ripsarin luvataan tekevän myös rajausefekti, mutta kyllä minä ihan oikean rajauksen aina laitan. Ripsien tyvi on kuitenkin tämän kanssa ehkä hiukan tummempi kuin muiden ripsareiden, joten siinä mielessä rajausefekti pitää paikkansa. Huomaatteko tämän postauksen kuvasta, jossa minulla ei ole rajauksia?


Ripsivärin harja on yksi kaikkien aikojen suosikeistani. Aavistuksen kaarevan kumimaisen harjan toisella puolella on lyhyet harjakset, toisella pidemmät. Ideana on laittaa väriä ripsiin ensin lyhyemmillä harjaksilla, jotka tartuttavat värin ripsien juuriin ja kaikkein pienimpiinkin ripsiin. Tämän jälkeen harja käännetään toisin päin ja harjataan ripsiä pidemmillä harjaksilla, jotka tuuheuttavat ja erottelevat ripset. Tämä toimii loistavasti! Harjaan ripsiä ensin lyhyemmillä harjaksilla, sitten pidemmillä ja lopuksi vielä käännän harjan pystyyn päin, jolloin ripsiin tulee lisää pituutta.

Volume Linerin luvataan pysyvän ripsissä jopa 16 tuntia ja se pysyykin todella hyvin koko pitkän päivän. Viime päivinä on tullut testailtua sitä myös vesisateessa pyöräillessä ja siinäkin se toimii minulla paremmin kuin mikään muu luonnonkosmetiikan ripsiväri. Ei se toki vedepitävä ole, mutta ei aivan pienestä tihkusta kuitenkaan säikähdä.

Ihan täydellinen ei UNE Volume Linerkaan ole, sillä tämä ei ole silmissäni täysin kirvelemätön. Se ei kirvele laittaessa, kuten monet ripsarit tekevät, mutta saattaa pikkuisen kirvellä, jos päivän aikana syystä tai toisesta saan kyyneleitä silmiini. Olen kuitenkin huomannut, ettei tätä ongelmaa ole, jos pyyhkäisen pumpulipuikolla ripsieni tyvestä heti laittamisen jälkeen. Vaikka tämä unohtuisi, ei kirvely ole itkiessäkään kestämätöntä, kuten joidenkin ripsivärien kohdalla. Saattaa kuitenkin olla, ettei tämä sovi kaikille herkkäsilmäisille, joilla on ollut samanlaista kirvelyongelmaa luonnonkosmetiikan ripsivärien kanssa kuin minulla.


Myönnettävähän se on, että olen saanut syntymälahjaksi ripset, joilla on helppo myydä ripsareita. Ne kun ovat luonnostaankin melkoisen pitkät ja tuuheat, enkä ole koskaan kokenut tarpeelliseksi taivuttaa niitä. UNE Volume Liner saa ripseni kuitenkin näyttämään jo sen verran hyvältä, että on ihan pakko välillä itsekin ihastella ja hämmästellä niitä. Se tekee kaiken sen, mitä rispväriltä haluan ja pysyykin vielä hyvin. Hintakaan ei ole paha. Nyt ei taida enää tarvita testailla muita.

Onko UNE teille merkkinä tuttu? Onko joku muukin käyttänyt Volume Liner -ripsaria?

Jonna 

Postaus sisältää mainoslinkkejä