SLIDER

HEI SINÄ

Tervetuloa Luonnonkaunis-blogiin! Täältä löydät kolmen luonnol-lisempaan kosmetiikkaan hurah-taneen naisen kokemuksia ja ajatuksia luonnonkosmetiikasta ja mineraalimeikeistä, tuotearvos-teluja, sekä asiaa luonnollisemman kauneuden ja hyvinvoinnin tavoittelusta.

Ihanaa, että olet täällä!


Onko sulla ripsienpidennykset?


Kuukausi sitten meillä oli isot työpaikan juhlat, joissa useampi työkaveri intoutui ihastelemaan ripsiäni. "Onko sulla ripsienpidennykset" kysyi jopa yksi. Lupasin postata pian uudesta ripsaristani, mutta sitten se katosi mystisesti kaikista nettikaupoista. Nyt sitä kuitenkin taas saa, joten on aika kertoa uusimmasta ripsarilöydöksestäni, joka ainakin omissa ripsissäni ajaa heittämällä Zuiin ohi. 

Tykkäsin kovasti Zuiin ripsiväristä: se ei kirvele, erottele, tuuheuttaa ja pysyy ripsissäni hyvin. Yksi puute siinä kuitenkin on: se on koostumukseltaan melko kuivaa. Sen vuoksi sitä joutuu laittamaan useamman kerroksen, että saan ripsistä sellaiset kuin haluan. Minun makuuni ripset nimittäin saavat olla arkisinkin melkoisen näyttävät. Kyllä Zuii sen lopulta saavuttaa, mutta arkiaamuisin en jaksaisi tuhertaa niin montaa kerrosta.
Testailin paria muuta ripsiväriä ja sain pettyä. Yksi taas kirveli, toisella ripsiin ei saanut tarpeeksi näyttävyyttä. Sitten törmäsin ranskalaisen UNE Beautyn uutuusripsariin ja päätin antaa vielä sille mahdollisuuden. Siitä ei löytynyt vielä arvosteluja, mutta olin testannut sarjan toista ripsiväriä ja tykännyt siitä, paitsi ettei siinä ollut kumimaista harjaa. Tässä harjakin äytti hyvältä, joten uskalsin luottaa, että tykkäisin.

Heti ensimmäisellä kerralla UNE Volume Liner oli täyttä rakkautta. Väriä tulee ripsiin ensimmäisellä kerroksella jo sen verran, että melkein voisin olla arkena pelkästään yhdellä kerroksella. Ripsiväri tuuheuttaa, kuten se lupaakin, mutta lisäksi se myös pidentää ripsiä. Mielestäni ripseni ovat tällä huomattavasti pidemmän näköiset kuin Zuilla. Ripsarin luvataan tekevän myös rajausefekti, mutta kyllä minä ihan oikean rajauksen aina laitan. Ripsien tyvi on kuitenkin tämän kanssa ehkä hiukan tummempi kuin muiden ripsareiden, joten siinä mielessä rajausefekti pitää paikkansa. Huomaatteko tämän postauksen kuvasta, jossa minulla ei ole rajauksia?


Ripsivärin harja on yksi kaikkien aikojen suosikeistani. Aavistuksen kaarevan kumimaisen harjan toisella puolella on lyhyet harjakset, toisella pidemmät. Ideana on laittaa väriä ripsiin ensin lyhyemmillä harjaksilla, jotka tartuttavat värin ripsien juuriin ja kaikkein pienimpiinkin ripsiin. Tämän jälkeen harja käännetään toisin päin ja harjataan ripsiä pidemmillä harjaksilla, jotka tuuheuttavat ja erottelevat ripset. Tämä toimii loistavasti! Harjaan ripsiä ensin lyhyemmillä harjaksilla, sitten pidemmillä ja lopuksi vielä käännän harjan pystyyn päin, jolloin ripsiin tulee lisää pituutta.

Volume Linerin luvataan pysyvän ripsissä jopa 16 tuntia ja se pysyykin todella hyvin koko pitkän päivän. Viime päivinä on tullut testailtua sitä myös vesisateessa pyöräillessä ja siinäkin se toimii minulla paremmin kuin mikään muu luonnonkosmetiikan ripsiväri. Ei se toki vedepitävä ole, mutta ei aivan pienestä tihkusta kuitenkaan säikähdä.

Ihan täydellinen ei UNE Volume Linerkaan ole, sillä tämä ei ole silmissäni täysin kirvelemätön. Se ei kirvele laittaessa, kuten monet ripsarit tekevät, mutta saattaa pikkuisen kirvellä, jos päivän aikana syystä tai toisesta saan kyyneleitä silmiini. Olen kuitenkin huomannut, ettei tätä ongelmaa ole, jos pyyhkäisen pumpulipuikolla ripsieni tyvestä heti laittamisen jälkeen. Vaikka tämä unohtuisi, ei kirvely ole itkiessäkään kestämätöntä, kuten joidenkin ripsivärien kohdalla. Saattaa kuitenkin olla, ettei tämä sovi kaikille herkkäsilmäisille, joilla on ollut samanlaista kirvelyongelmaa luonnonkosmetiikan ripsivärien kanssa kuin minulla.


Myönnettävähän se on, että olen saanut syntymälahjaksi ripset, joilla on helppo myydä ripsareita. Ne kun ovat luonnostaankin melkoisen pitkät ja tuuheat, enkä ole koskaan kokenut tarpeelliseksi taivuttaa niitä. UNE Volume Liner saa ripseni kuitenkin näyttämään jo sen verran hyvältä, että on ihan pakko välillä itsekin ihastella ja hämmästellä niitä. Se tekee kaiken sen, mitä rispväriltä haluan ja pysyykin vielä hyvin. Hintakaan ei ole paha. Nyt ei taida enää tarvita testailla muita.

Onko UNE teille merkkinä tuttu? Onko joku muukin käyttänyt Volume Liner -ripsaria?

Jonna 

Postaus sisältää mainoslinkkejä


21 kommenttia

 1. No ei ole kyllä pahan hintainen! Lähtee seuraavaksi kokeiluun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannatta kyllä testata, kunhan tätä taas jostain saa.

   Poista
 2. Vau, kuulostaa (ja näyttää!!) hyvältä! Tuota täytyykin kokeilla. :)

  VastaaPoista
 3. Hei! Tämä oli mielen kiintoinen juttu. Itselläni käytössä Avrilin ripsiväri, muuten täydellinen, mutta nimenomaan tuokirvely vaivana kun silmät kostuu. Mistä tuo ripsivärien kirvely luonnonkosmetiikassa johtuu? Kun minulla ei ole edes herkät silmät. -Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole vielä onnistunut asiaa selvittämään. Mulla on kyllä muidenkin ripsivärien kanssa samaa ongelmaa, mutta tosiaan erityisesti luonnonkosmetiikan ripsareiden kanssa. Yritän päästä tästä selvyyteen!

   Poista
  2. Jatkan vielä, että ainoat luonnonkosmetiikan ripsarit, jotka mulla ei ole yhtään kirvelleet, on olleet tuo Zuii ja RMS ripsari. Mutta jälkimmäisestä en muuten tykännyt, ei tehnyt mun ripsille yhtään mitään.

   Poista
 4. Todella upealta näyttää! Hintakaan ei nyt niin pahasti kirpaise, joten voisi lähteä aivan hyvin kokeiluun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tätä taas pian jostain saisi, että pääset testaamaan!

   Poista
 5. Saako tuon ihan vedellä pois vai joutuuko käyttämään meikinpoistoainetta, jotka usein ärsyttävät silmiäni?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole pelkällä vedellä testannut. Itse puhdistan aina samalla puhdistusvoiteella koko kasvot silmiä myöten. Sillä lähtee hyvin, en käytä erillistä silmämeikinpoistoainettta.

   Poista
 6. Olisko tiedossa joku nettikauppa, jossa tätä olisi varastossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi ei ole. :( En tiedä Bangerheadin lisäksi muita UNEn tuotteita myyviä kauppoja kuin elevenin ja siellä ei ole nyt yhtään ripsaria. Yritän metsästää ja kerron teille heti, kun tätä jostain saa. Ruotsissa tätä muuten myydään Kicksissä, mutta Suomessa ilmeisesti ei. Että jos on laivareissua tiedossa, sieltä ainakin saa.

   Poista
 7. Mä olen lopen kyllästynyt kokeilemaan eri ripsareita, koska tähän mennessä mulla on toiminut vain Oriflamen Wonderlash ja nyt sekin muuttui eikä ole enää niin hyvä. Kaikki, ihan kaikki ripsarit leviää mulla, jopa vedenkestävät, johtuu ihon rasvoittumisesta ja raskaista luomista. Tuossa UNEn ripsarissa on samantyyppinen harja kuin Oriflamella ja se on paras mun ripsille. Jos harja on sellainen tosi paksu ja tuuhea, niin väriä on kaikkialla muualla paitsi ripsissä :) Mä luin jostain vinkin, että tuollaista kaksipuoleista harjaa pitäisi käyttää niin, että asettaa lyhyempiharjaksisen puolen ripisen tyveen ja sitten kääntää harjaa liu'uttamalla niin, että pitemmät harjat osuvat ripsien päihin. Toivottavasti tuosta selityksestä tajusi jotain :) Mut tolla tekniikalla ripset myös kaareutuu hyvin. Mut mä käytin sitä Oriflamen ripsaria juuri noin kuin sä olit tuossa kuvaillut, kun silleen tuli vielä parempi lopputulos.

  Suuret kiitokset tästä postauksesta, tää lähtee kyllä testiin kunhan sitä jostain saa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielestä sellainen kauhean tuuhea harja on tosi vaikea. En ole itse tuohon pyöräytysohjeeseen törmännyt, mutta pitää joskus kokeilla sitäkin. :) Mutta näin on kyllä toiminut hyvin.

   Toivotaan tosiaan, että tätä pian nyt taas jostain saisi!

   Poista
 8. Saako tuolla UNEn ripsarilla hillitymmänkin näköset ripset aikaan? Noiden tosi mahtavien räpsyripsien lisäks? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa sillä hillitymmätkin, ainakin jos laittaa vain yhden kerroksen. :)

   Poista
 9. Minusta on tullut ehdoton luonnonkosmetiikan kannattaja ja vaihdoin kaikki meikit kertarysäyksellä 😄 👍🏻 Löysin sattumalta blogisi ja ripsari lähti samantien tilaukseen. I'm so happy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ja kiva, kun löysin blogiin :) Tulehan uudestaankin vierailulle. Toivottavasti ripsari toimii sullakin yhtä hyvin! Tämä on kyllä loistava ja tuntuu olevan monen suosikki.

   Poista

© LUONNONKAUNIS
Maira Gall