Tilasin isänpäivälahjaksi elämäni kahdelle (ja luonnonkosmetiikkaan varsin skeptisesti suhtautuvalle) miehelle äijäkosmetiikkaa, tosin huomattavasti luonnollsempana kuin mihin he oma-aloitteisesti tarttuisivat. Ajattelin, että se on nyt tai ei koskaan, ensimmäisen miehisen luonnonkosmetiikkatuotteen on mentävä nappiin tai hihhuli-leimasta ei pääsisi koskaan. Ensimmäiseksi tyrkytettäväksi tuotteeksi valikoituikin supermiehekkään Triumph & Disasterin tuotteet ja lupasin raportoida, mitä mieheni ja isäni niistä tykkäsivät. Oman esittelyni voitte lukea täältä, nyt keskitytään pelkästään miesten palautteeseen ja havaintoihini:

Sain aika äkkiä yllättyä, sillä mielipiteitä ei poikkeuksellisesti tarvinnutkaan alkaa kaivelemaan. Ensimmäinen havaintoni oli oma mies, joka tuli jossain vaiheessa kyselemään, josko kaapeistani löytyisi jotain muitakin tököttejä, mitä hän voisi napata omaan käyttöön. Eikä kaapeillani norkoilu ole suinkaan päätynyt tuohon kertaan! Pidin matalaa profiilia, tarjosin itselleni turhia, mutta miehelle sopivia tuubeja ja vedin voitontanssit vain suljettujen ovien takana. Isältäni tulikin puolestaan ei yksi, vaan useampi viesti Gameface-kosteusvoiteen mahtavuudesta.

Isäni sai tosiaan lahjaksi sekä Gameface -voiteen että Rock & Roll Suicide -kuorinnan, joista kosteusvoide sai vuolaat kehut. Voide oli hänen mukaansa todella hyvä, siis todella hyvä, ja pelasti talven, sillä kasvot eivät kuivuneet lainkaan. Kuorintavoide oli kuitenkin vähän liian hifistelyä, ei hän kuulemma oikein osaa sellaisia tuotteita käyttää, mutta yllätyksekseni kuorintavoiteestakin oli hävinnyt osa, kun pyysin saada purkit kuvauslainaan.

Oma mies sai puolestaan lahjaksi Coltrane Clay -hiusvahan tai no, saven. Emme tosiaan ole puhuneet itse tuotteesta ennen viime viikonloppua (koska minä ja matala profiilini), mutta olen vain ihastellut miehen hiuksia koko talven. Ajatushan oli, että hän saisi hiuksensa ojennukseen, hänen kasvattaessa pois "inttitukkaansa", josta onkin lopputalvesta muodostunut varsinainen tyylifleda. Hiukset ovat pysyneet muodossaan, siisteinä, mutta mikä parasta, näyttävät pysyvän sellaisena itsestään! Olen muutamat kerrat jopa kysynyt, että onko hänellä hiuksissa jotain, ja on kuulemma ollut "sitä sun saveas". Ei jälkeäkään vahasta tai geelistä, vaan pelkkä hipsuttelemaan houkuttava tyylikäs tukka.

Yllätyinkin hieman kuullessani, ettei tätä enää ole oikein saatavilla sen saaman palautteen vuoksi, sillä on nimittäin ollut taipumusta kovettua käytössä. Hämmästyneenä kysyin mieheltä, että onko hänenkin kovettunut vai onko hänelle sattunut toisenlainen kappale. On kuulemma kuivunut, mutta märillä sormilla se toimii ja on kuulemma tosi hyvä. On se fiksu! Toivotaan kuitenkin, että erien välinen ero saataisiin kuriin ja tuote takaisin Suomeenkin. Tiedän ainakin yhden miehen, joka varmasti haluaisi tätä toisenkin purkillisen.
Lahjat menivät siis oikein nappiin ja näiden miesten palaute oli yhtä innostunutta kuin Triumph & Disasterin kotisivultakin löytyvät palautteet. Hinta on kova, mutta miesten hemmottelusarjana tämä on mitä parhain - loistavaa lahjamatskua miehekkäälle miehelle.

Jos T&D:n tuotteet houkuttavat tai omat tuotteet alkaa loppua, onkin nyt hyvä sauma täytellä kaappeja, Biodelly tarjoaa nimittäin teille -10% alekoodin  valikoimistaan koodilla "LUONNON", joka on voimassa 22.5. asti.


 Onko muiden miehillä kokemuksia Triumph & Disasterista?

Ann-Christine


Postaus sisältää mainoslinkkejä.