SLIDER

HEI SINÄ

Tervetuloa Luonnonkaunis-blogiin! Täältä löydät kolmen luonnol-lisempaan kosmetiikkaan hurah-taneen naisen kokemuksia ja ajatuksia luonnonkosmetiikasta ja mineraalimeikeistä, tuotearvos-teluja, sekä asiaa luonnollisemman kauneuden ja hyvinvoinnin tavoittelusta.

Ihanaa, että olet täällä!


Messureissu ja ison kaupungin ihmeitä

Viikonloppuna vietettiin taas Pro Luonnonkosmetiikka ry:n järjestämiä Luonnonkaunis-messuja, kuten suurin osa varmaan tietääkin. Paikalla oli monen monta esittelijää, heidän edustamiaan tuotteita, paljon messutarjouksia ja kirsikkana kakun päällä uusia tuotteita.

Vaan voi hyvät hyssykät millaiseksi reissuksi tämä suurkaupungin visiitti muodostui! Pommiin nukkumisesta varsinaiseen jännitysratikkamatkaan ja Pasilan rautatieasemalla lähijunamäärän ihmettelyyn, mutta älkää käsittäkö väärin, en ole tainnut nauraa näin paljon pitkään aikaan! Nämä meidän pikkukaupunkilaisten pääkaupunkiseudun reissut alkavat jo olla suorastaan legendaarisia. Terkut käkättäville ystäville ;)

Messut itsessään olivat mitä ilmeisimmin kovin suosittu tapahtuma, sillä vilinää riitti! Etenkin uutuudet keräsivät ympärilleen suuret ihastelevat laumat huokailevia naisia, joista epäilemättä suurin suosio oli Zuii:n pisteellä, uusien ruusun terälehtiä sisältävän puuterin ympärillä. Kyllä, luit oikein! Selkeitä suuria terälehden palasia sisältävä purkki huokuu ylellisyyttä. Itseäni veti eniten puoleensä Madaran uudet lisäykset, joiden seasta löytyi myös uusi hento mekaaninen kuorinta. Kiitos ja ylistys - hellistä mekaanisista kuorinnoista kun ei todellakaan ole ylitarjontaa.

Pommiin nukkumisen seurauksena, ja aivan liian myöhään Helsinkiin päässeenä, en millään ehtinyt jäädä jonottomaan messupisteiden kassoille, vaan kipitin aika nopeasti takaisin keskustaan, jos vaikka ehtisin edes paluubussiin. Mutta tyhjin käsin en suinkaan suostunut palaamaan isosta kaupungista, ehei, vaan koukkasin nopean kierroksen Kampin Ruohonjuureen, mikä osoittautuikin ihan loistavaksi päätökseksi.

Mukaan tarttui ainoa ostoslistallani ollut tuote (käsisaippua, Nurmen kosteuttava kerma-hunaja), kauan takaraivossa pyörinyt tuote ( Ecotoolsin "lättäsivellin" eli rajaussivellin), kauan houkuttanut tuote (Everyday Mineralsin Brighten Jojoba -korjausväri silmänalusille), sekä ikävöiväni tuote (Dabba-kukkaisvesi, tällä kertaa väsyneelle (ja ikääntyvälle) iholle - vieläpä poistohintaan). Katsotaan, mitkä näistä päätyvät tarkempaan syyniin blogiin asti, ovat nimittäin uusia kokeiluja kaikki.

Kävikö joku teistä messuilla? Iskittekö silmänne johonkin?


Ann-Christine8 kommenttia

 1. Siis mitä?! Messut oli?! Yritin mielestäni talvella googlailla, että milloin ko. tapahtuma olisi tänä vuonna, mutta en kyllä löytänyt siitä mitään tietoa. Mitenkähän ovat tapahtumaa markkinoineet? Harmi, sillä olisin jopa täältä periferiasta asti ollut valmis matkustamaan :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Tosi tylsä kuulla että ne meni tuolla tavalla ohi :( No itse en kyllä huomannut muuta "markkinointia" kuin facebookin puolella tapahtumana, sekä jotain yksittäisiä yritysten ja blogien mainintoja. Tykkäätkö meistä facebookissa? Me koitetaan muistaa huudella tällaisista siellä, kannattaa käydä tykkäämässä. Ensi kerralla ne eivät sitten takuulla mene ohi! :)

   Poista
  2. Olen yksi niitä harvinaisia, epäilyttäviä tyyppejä, jotka eivät ole Facebookissa :) Mutta täytyypä ensi vuonna seurailla tarkemmin esim Pro Luonnonkosmettikka ry:n sivuja.
   Vinkkinä ja toiveena teille esittäisin ajatusta, että lisäisitte tähän blogiinne mahdollisuuden tilata uudet päivityksenne suoraan sähköpostiin.

   Poista
  3. Voi kuule, teitä tuntuu olevan yhä enemmän :) Kiitos palautteesta! Laitettiin nyt sivupalkkiin tuo mahdollisuus - ilmoittelehan miten toimii! :)

   Poista
 2. Ihanalta näyttivät tämän vuoden messut! Harmittaa tosi paljon etten päässyt tänä vuonna fiilistelemään messuille, viime vuonna kävin ja mukaan tarttui paljon ihania tuotteita (ja edullisesti tietenkin!). Noh ehkä ensi vuonna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi eivät tosiaan ollut mikään kertaluontoinen juttu, mahdollisuuksia tulee vielä varmasti monia ;) Ensi vuonna mukaan!

   Poista
 3. Kävin juu ja siellä oli mielestäni oikein kattava tarjonta! Olisin ehkä kaivannut mukaan Hurraw!-huulirasvoja, mutta niitä hamstrataan sitten seuraavalla I love me -messuilla. ;)

  Minullekin jäi mieleen tuo Zuiin ihana irtopuuteri, ei sitä voinut olla huomaamatta! Davvi vaikutti myös kiinnostavalta ja Nafhalla oli ihan törkeen hyviä tarjouksia. Ostin niiden kasvonaamion 4 eurolla. Huh.

  VastaaPoista
 4. Mä olin ekaa kertaa messuilla nyt ja olihan siellä ihmeteltävää (vaikka monia hyviä tuotteita jäikin uupumaan). Mutta ihan jo matkustaminen Helsinkiin on jänskää ja virkistävää, täältä pikkukaupungista käsin. Että ymmärrän hyvin sun Pasilan ihmettelyt. :D Parit hyvät luennot kävin kuuntelemassa ja tällä kertaa panostin Esseen, joten kovin monia muita tuotteita ei sitten raaskinutkaan enää ostaa. ;)

  VastaaPoista

© LUONNONKAUNIS
Maira Gall