Puoli vuotta sitten tänään julkaistiin blogimme ensimmäinen postaus. Blogista löytyy postauksia myös sitä aikaisemmilla päivämäärillä varustettuna, mutta ne on tuotu tänne vanhoista blogeistamme. Puoli vuotta on hurahtanut melko nopeasti ja olemme nauttineet joka hetkestä. Olemme todella iloisia ja otettuja jokaisesta lukijasta, joka on blogimme tämän puolen vuoden aikana löytänyt. Emme taida olla ainoita luonnonkosmetiikkaan hurahtaneita. Eikä meidän hurahdukselle ole loppua näkyvissä: postausideoita on paljon enemmän kuin aikaa kirjoittaa niitä. Varmasti siis intoilemme ihanasta luonnonkosmetiikasta kanssanne vielä pitkään.

Puolivuotiaan blogin kunniaksi kokosimme omia suosikkipostauksiamme, sekä omistamme että toisen postauksista. Muistatko vielä nämä?


Jonnan omat suosikit

Tuo Heidin tekemä Esse-kasvohoito oli hemmottelua aikana, jolloin sitä todella tarvitsin. Se oli hyvä muistutus siitä, kuinka pienellä itsensä hemmottelulla voi saada paljon hyvää aikaan, kun arki tuntuu raskaalta. Täytyykin muistaa pitää lopussa tekemäni lupaus varata itselle hemmotteleva kasvohoito kiireisen arjen keskellä nyt, kun edellisinä viikkoina on ollut taas monenmoista. Muistutus itsensä hemmottelusta on varmasti paikallaan meille ihan jokaiselle!Kirjoitin marraskuussa halustani, mutta kuitenkin arkuudestani käyttää kunnon punaista huulipunaa. Tuon postausten ja teidän ihanien kommenttien jälkeen olen kuitenkin kehdannut punata huuleni arkenakin ja ostanut jopa vieläkin punaisemman punan. Teissä lukijoiden joukossakin tuntui olevan huulipunaujoja. Onko joku teistä uskaltanut käyttämään punaista huulipunaa arjessa?Hiusvesi oli tuote, jota olin katsellut sillä silmällä jo moneen otteeseen, mutta kuitenkin jättänyt ostamatta. Lukemistani kehuista huolimatta se tuntui jotenkin täysin uskomattomalta tuotteelta. Lopulta kuitenkin rakastuin siihen ja se innosti minut jopa vähän kasvattamaan hiuksiani. Miten voikaan niin yksinkertaisesta tuotteesta olla niin moneen?
Ann-Christinen omat suosikitMineraalimeikkien käyttö olisi varmasti jäänyt heti alkumetreillä, ellen olisi saanut hyvää opastusta kabukisiveltimen käyttöön. Tämä jos joku on tekniikkalaji ja uskon postauksen olevan ajankohtainen edelleen. Mikä on kabukin pyörittelyn juju ja miten mineraalipohjasta saa onnistuneen luonnollisen?
Tämä postaus sisältää ylivoimaisesti mullistavimmat opetukset (itselleni) kosmetiikan käytöstä ja kauniin, hyvinvoivan ihon saavuttamisesta. Jos olisin saanut valita tätä postausta varten vain yhden postauksen, olisi se ollut tämä. Postaus tuntui myös olevan tykätty teidän lukijoiden keskuudessa, joten ehdottomasti uusintaan tämä!
Savipostauksessa rikottiin hieman ennakkoluuloja saven soveltuvuudesta tietyille ihotyypeille, ja tutkittiin muutaman eri savulaadun ominaisuuksia ihonhoidon kannalta. Lisäksi postauksesta löytyy hieman perustietoa kuorinnasta ja naamiosta, miten päin ne kannattikaan laittaa?
 Jonnan suosikit Ann-Christineltä

If it ain't broke don't fix it
Tämä postaus oli hyvä muistutus siitä, ettei välttämättä kannatakaan tavoitella täydellistä ihoa - kenellä sellainen on? Jos saa ihonsa suurimmat ongelmat tasapainoon, kannattaa vähän himmailla ja vain nauttia ihonhoidon mukavuudesta. Postauksessa oli myös hyvät vinkit siitä, miten Ann-Christine herkän ja kuivan ihonsa kanssa tuon tasapainon löysi.
 


Ann-Christinen uskomattomat sattumat suosikkihajuvesien kanssa saivat minutkin pohtimaan kosmetiikan aromaterapeuttisia vaikutuksia. Olen jo pitkään halunnut tutustua aromaterapiaan, joten miten mahtavaa onkaan, jos sen voi aloitella niinkin helposti kuin hajuvesillä. Onhan se kertakaikkisen hieno ajatus, että hajuvedellä voi vaikuttaa omaan henkiseen hyvinvointiin!
 


Näin piirrät kauniit kulmakarvat - video
Olettehan katsoneet Ann-Christinen videon siitä, miten hän laittaa kulmakarvansa? Olen usein hänen kulmakarvojaan kuvista ihaillut ja sainkin tästä videoista monta hyvää vinkkiä. Omani näyttävät paljon paremmilta näillä opeilla.Ann-Christinen suosikit Jonnalta


Kuiva vai janoinen iho 
Tämä oli teksti, jonka julkaisua odotin jo siitä asti kun näin Jonnan kirjoittaneen sen otsikon luonnoksiin. Ihon kuivuuden tai janoisuuden, sekä kahdenlaisen "kosteutuksen" olemassa olo taitaa olla yksi tärkeimmistä opetuksista, mitä ihonhoidon suhteen kannattaa opetella. Jonna kiteytti aiheen todella hyvin tähän postaukseen.
Palasaippuat mielletään usein epähygieenisiksi ja kömpelöiksi, ja olen todella iloinen, että Jonna päätti lähteä kirjoittamaan aiheesta ja kertoa asian oikean laidan. Tämän postauksen jälkeen palasimme mekin pitkästä aikaa palasaippuoihin, joista olimme ehtineet pitää hieman taukoa. Kuinka selvitä pakkasista rohtumattomin huulin 
Samalla kaavalla jatketaan tässäkin - Jonnalla kun on sana hallussa ja minulla selkeästi tietyn tyyppinen maku postausten suhteen ;) Tässäkin tekstissä Jonna kertoi hienosti huulirasvavinkkien ohella, mikä tekee huulirasvasta hyvän ja millaisia ongelmia synteettisten huulirasvojen kanssa voi kohdata.Oliko joukossa teidän suosikkeja?


Jonna & Ann-Christine