SLIDER

HEI SINÄ

Tervetuloa Luonnonkaunis-blogiin! Täältä löydät kolmen luonnol-lisempaan kosmetiikkaan hurah-taneen naisen kokemuksia ja ajatuksia luonnonkosmetiikasta ja mineraalimeikeistä, tuotearvos-teluja, sekä asiaa luonnollisemman kauneuden ja hyvinvoinnin tavoittelusta.

Ihanaa, että olet täällä!


Janoisen ihon sankarit + arvonta


Janoinen iho kaipaa itseensä vettä. Kyllä, ihan oikeaa vettä. Vettä on kehossamme ja myös ihossamme valtavasti, mutta janoiselta iholta sitä on päässyt haihtumaan. Vesi on myös yleensä kosteuvoiteiden ensimmäinen ainesosa, eikä se suinkaan ole voiteissa vain antaakseen niille tietynlaisen koostumuksen. Senkin kuuluu imeytyä ihoon ja palauttaa sille siltä haihtunutta vettä. Voiteen muiden ainesosien yksi tehtävä on auttaa tuota vettä sitoutumaan ihoon, vaikka toki esimeriksi kasviöljyillä on paljon muitakin hyviä ominaisuuksia.

Yksi parhaista veden sitouttajista on hyaluronihappo, sillä se imee vettä itseensä. Hyarulonihappoa on ihomme soluväleissä luonnostaan, mutta iän myötä sen määrä vähenee, jo 25 ikävuodesta alkaen. Niinpä se onkin kosteuttavien tuotteiden lisäksi suosittu aineosa myös ikääntymisen merkkejä ehkäisevässä tuotteissa.

Hyaluronihapon heikkous on sen suuri molekyylikoko, jonka vuoksi se imeytyy huonosti ihoon kosmetiikasta. Niinpä tuoteselosteesta ei yleensä löydykään hyaluronic acid, vaan sodium hyaluronate eli natriumhyluronaatti. Sillä on hyluronihapon vettäsitovat ominaisuudet, mutta sen etuna on pienempi molekyylikoko, jolloin se imeytyy ihoon paremmin.


Omiin ihonhoitorutiineihini hylorunihappo on kuulunut jollain tapaa jo pitkään. Se täydellinen hylorunihappo-seerumi on kuitenkin ollut vielä hakusessa. Tämän vuoden alusta kuitenkin kolahti, kun sain The Butik Shopista testiin Rosalia HA -seerumin. Siinä on hyluronihapon lisäksi kosteuttavaa ja rauhoittavaa aloeveraa. Olin jo lukenut seerumista kehuja, joten odotukset olivat korkealla. Onneksi ne täyttyivät.

Rosalia HA on koostumukseltaan geelimäistä, eikä ihan ohutta lirua, kuten useimmat seerumit ovat. Kuitenkin se levittyy helposti ja imeytyy hyvin. Seerumissa on annostelija, josta pari tippaa riittää koko kasvoille ja kaulalle. Levitän seerumin aina ensin koko kasvoille ja sitten vielä taputtelen toisen kerroksen niille alueille, joihin juonteita eniten muodostuu: silmien alle, otsaan ja suun ympärille.

Iho tuntuu seerumin jälkeen välittömästi kosteutetulta ja kosteutettu tunne säilyy pitkään. Päälle pitää tietysti laittaa vielä kosteusvoidetta ja/tai kasvoöljyä, mutta seerumin kanssa kosteus säilyy paremmin pitkin päivää. Rosalia HA tuntuu olevan juuri se janojuoma, jota ihoni kaipaa ja tulen ehdottomasti ostamaan tätä uudestana. Se on paljon sanottu, sillä rakastan kosmetiikkaa niin paljon, että harvoin ostan samaa tuotetta uudelleen. Vaikka kuinka tykkäisin jostain tuotteesta, aina on joku uusi ihana tuote, jota haluan kokeilla. Tämä on yksi niistä harvoista, joita on kuitenkin pakko ostaa uudelleen.


Rosalia HA:n kaverina olen testaillut myös hyluronihappoa sisältävää Naturadon Misellivettä. Siitäkin olin lukenut paljon hyvää ennen käyttöön ottoa. Olipa joku jopa luopunut kokonaan kosteusvoiteesta alettuaan käyttää tätä Misellivettä. En ihmettele. Misellivedestä todellakin jää niin kosteutettu tunne iholle, että tuntuu kuin sille olisi laittanut kosteusvoidetta tai vähintääkin seerumia. Voisin hyvinkin itsekin kuvitella, etten ainakaan kesällä tarvitsisi mitään muuta kuin tämän aamulla kasvoilleni. Itse en kuitenkaan ole suuri all-in-one tuotteiden ystävä juurikin suuren kosmetiikkatakkauden vuoksi. Minulle olisi suuri tragedia, ei onni, jos selviäisin ihonhoitorutiineissani parilla tuotteella. 

Misellivesi onkin ollu minulla käytössä eniten iltaisin kasvovetenä. Sellaisena se on todella kosteuttava ja myös hellävarainen. Ihoni kohdatessa jonkinlaista herkistymistä pari viikkoa sitten, tämä ei kirvellyt, vaikka moni tuote kirveli. Tässä käytössä Misellivesi korvaa tietysti halutessa myös kosteuttavan seerumin.

Muutaman kerran olen myös putsannut Misellivedellä meikit ja ne saa sillä todella hyvin pois. Pumpulilapulla vain joutuu pyörittelemään niin monta kertaa, että oma ihoni tahtoo ärtyä kaikilla misellivesillä putsatessa siitä mekaanisesta rasituksesta, joten kovin usein en sitä niin halua puhdistaa. Silloin tällöin esimerkiksi uimassa käydessä Misellivedellä putsaa kätevästi meikit ennen pesulle menoa. 100 millinen pullo on kätevän kokoinen mukaan otettavaksi. 


Nyt joku teistä pääsee testaamaan näitä janoisen ihon sankareita, sillä The Butik Shop arpoo lukijoidemme kesken paketin, johon kuuluu Rosalia HA -seerumi sekä Naturado Misellivesi. Niiden lisäksi paketissa on Naturado Karite Perusvoide sekä Naturado Argan-Appelsiini vartalovoide. Näistä molemmista olen kirjoittanut aiemmin täällä.

Voit osallistua arvontaan mikäli olet blogimme kirjautunut lukija Bloggerissa, tykkääjä Facebookissa tai seuraaja Bloglovinissa tai Instagramissa. Osallistut kommentoimalla tähän postaukseen suosikkisi The Butik Shopin valikoimasta sekä kertomalla, mitä kautta blogiamme seuraat. Saat toisen arvan tykkäämällä The Butik Shopista Facebookissa. Ilmoitathan, monellako arvalla olet mukana. Osallistumisaikaa on lauantaihin 16.4. klo 23:59 saakka. Muistathan jättää toimivan sähköpostiosoitteen!

Jos et luota tuuriisi, nämä ja monet muut ihonhoitotuotteet ovat The Butik Shopissa -20% tämän viikonlopun ajan.

Jonna

Tuotteet saatu blogin kautta The Butikilta.


28 kommenttia

 1. Ihana arvonta kerta kaikkiaan :)

  Heillä on kyllä niin laajat valikoimat, että lempparia on vaikea lähteä valitsemaan! Kuitenkin hetken selailtuani ihastuin suuresti Zaon huulikiiltoon sävyltään Apricot, joten se olkoon suosikkini heiltä (tällä hetkellä). Seuraan teitä itseasiassa jokaista kautta ja tykkäsin myös The Butik Shopin facebook sivuista, joten kahdella arvalla mukana!

  Oikein ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti haluaisin tuon Rosalian HA-seerumin, kuulostaa täydelliseltä iholleni. Seuraan bloggerin kautta, eli yksi arpa :)
  kivipuuteri(a)gmail.com

  VastaaPoista
 3. Seerumin haluaisin <3 facebookista seuraan mervik75@luukku.com

  VastaaPoista
 4. Seurailen teitä fb:n kautta. Haluaisin Butikista kokeilla Mia Höytö Cosmetics LUMOUS Rich Nurturing Serumia. Tykkään Butik Shopista Facebookissa. Kahdella arvalla siis mukana. :) anuroininen at hotmail dot com

  VastaaPoista
 5. Bloggerin, fb:n ja instan kautta seurailen. Suosikkini on http://www.thebutik.fi/shop/kasvojenhoitotuotteet-luonnonmukainenkasvojenhoito-ei-parabeeneja/luonnonmukainen-kasvoseerumi/mia-hoyto-luonnonmukainen-ihonhoito-lumous-serumi
  Kahdella osallistun. (piivoitto@gmail.com)

  VastaaPoista
 6. Fb:ssä seuraan eli yhdellä osallistun. Mia Höytö-tuotteet kiinnostais ja kaikki kosteuttavat seerumit :)
  nelliina at yahoo.com

  VastaaPoista
 7. Onko seerumissa kuinka voimakas tuoksu? Tätä funtsin, koska hajuste jo neljäntenä incissä. Kuulostaa muuten hyvältä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omaan nenään tuoksu oli sopivan mieto. Enemmän olisin kuvitellut raaka-aineiden tuoksuksi kuin hajusteeksi.

   Poista
 8. Mia Höytö Säihke softening toner.
  Tykkään molemmista sivuista fb:ssä eli kahdella mukana.
  heli.studiokaira@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Ehdottomasti mukana arvonnassa! Seuraan fb:ssa ja instassa ☺ yhdellä arvalla mukana. queenpen82@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Lukijana bloggerin kautta ja tykkään Butik Shopista Facebookissa. :) Testaisin mielelläni Butik Shopista Mia Höydön tuotteita, joista olen kuullut paljon positiivista.

  xevex82(at)gmail.com

  VastaaPoista
 11. Seuraan fb:ssa molempia,eli kahdella arvalla mukaan. Mia Höytö tuotteet kiinnostaa.
  nmpnetti.com@jippii.fi

  VastaaPoista
 12. Rosalia deodorantti.
  Seuraan molempia facebookissa eli mukana kahdella arvalla.
  pusuri(at)luukku.com

  VastaaPoista
 13. Seuraan Facebookissa ja instanssa molempia. Tätä blogia lueskelen sillon tällöin. Tällä hetkellä suosikki on sophie the giraffe lasten tuotteet, sopii hyvin meidän pienelle atoopikolle. Kahdella arvalla siis mukana.

  legendaarinen_enkuli@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. Ihana paketti! Blogia seuraan Bloglovinissa, molemmista myös tykätty. Joten kahdella arvalla mukana ;) Butikin tuotteista Mia Höydön Valo eye cream kiinnostaisi kovin.

  suvi.alakangas@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Suosikkini on Rosalia HA-seerumi sekä Naturadon voiteet erityisesti vartalolle ja jaloille. Seuraan instagramissa. minna82@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Kahdella arvalla mukana:) suosikkini the butikin valikoimasta on Mia höytö, jo kotimaisuudenkin vuoksi. Lisäksi se sopii hyvin herkälle iholle.
  shuttunen@luukku.com

  VastaaPoista
 17. Mun suosikki the butikin valikoimasta taitaa olla Mia Höytön unelma intensive moisturisiing facial cream... Tekisi varmasti hyvää tämmöiselle koppuraiholle, mikä tarvitsee todella kosteuttavan ja hoitavan voiteen :) Vasta löysin tämän Blogin Facebookin kautta, ja varmasti laitan seurantaan myös muuallakin, koska luonnonkauneus vetää puoleensa<3
  Ihanaa kevättä,
  sonja_koli@msn.com

  VastaaPoista
 18. Suosikkini The Butik Shopin valikoimasta, onpa vaikeaa valita.. Tykkään EcoToolsin siveltimistä ja Hurraw:n huulivoiteista ja ne ovatkin päivittäin käytössä. Palkintotuotteet ovat kaikki itselleni vieraita, mutta kiinnostavat kovasti! Seuraan blogia Bloglovinin, Bloggerin ja Instagramin kautta. Tykkään myös Facebookissa The Butik Shopista, joten kahdella arvalla mukana.
  takeabreathblog(at)gmail.com

  VastaaPoista
 19. Mia Höytö Cosmeticsin tuotteet kiinnostavat eniten Butikin valikoimasta. Seuraan Bloglovinin ja Instagramin kautta. saemmiet (at) gmail.com (ilman välejä)

  VastaaPoista
 20. Kahdella arvalla mukana, seuraan blogia fb:ssä. Naturado Karite perusvoide on suosikkini.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 21. Seuraan tietääkseni ainakin Facebookissa ja Instagramissa :) sähköposti on thisstoryline(a)gmail.com. Lempituote on tämä: http://www.thebutik.fi/shop/luonnonmukainen-itseruskettava-vita-liberata/vita-liberata-savyttamaton-itseruskettava-geeli-kasvoille

  VastaaPoista
 22. Kahdella arvalla mukana, seuraan fb.
  Mia Höytö-tuotteet on kiinnostavia.
  sinilintu_(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 23. Lempparituote on ehdottomasti Vita Liberatan Sheer Silken Mousse medumim, talven haamunkalpea kroppa kun tarvitsisi jo vähän väriä tähän kevääseen :)

  Seuraan Bloglovinin kautta ja yhdellä arvalla olen mukana :)

  hedelmasalaatti ät gmail piste com

  VastaaPoista
 24. 1 arpa, facebookissa, instassa ja bloglovin'issa seuraan 😊 Eniten kiinnostaisi tuo seetumi ja kaikki Mia Höytö-tuotteet, niitä en ole vielä testannut.

  do1ng miukumauku hotmail.com

  VastaaPoista
 25. Yhdellä arvalla mukaan, seuraan bloggerin kautta.

  Suihkusaippua-addiktina lempparituote varmaan Naturado Savon Riad argan-appelsiini nestesaippua!

  VastaaPoista
 26. Rosalia HA -seerumi kiinnostaa erityisesti :) Seuraan molempia Facessa, eli kahdella arvalla mukana.
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Hurraw huulirasvat! Bloglovinin kautta seuraan blogia ja facebookissa on tykkäilty eli kaksi arpaa :)

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista

© LUONNONKAUNIS
Maira Gall