SLIDER

HEI SINÄ

Tervetuloa Luonnonkaunis-blogiin! Täältä löydät kolmen luonnol-lisempaan kosmetiikkaan hurah-taneen naisen kokemuksia ja ajatuksia luonnonkosmetiikasta ja mineraalimeikeistä, tuotearvos-teluja, sekä asiaa luonnollisemman kauneuden ja hyvinvoinnin tavoittelusta.

Ihanaa, että olet täällä!


Entistäkin pysyvämpi ja heleämpi meikkipohja (+alekoodi)


Vaikka olen talven aikana kokeillut myös muunlaisia meikkipohjia, palaan aina mineraalimeikkeihin. Meikin peittävyyttä voi todella hyvin säädellä kerrostamalla hyvin ohuesta melkoisen peittävään, eikä peittäväkään pohja näytä pakkeloidulta, vaan kauniin heleältä. En käytä mineraalimeikin kanssa edes erillistä peiteainetta, paitsi silmien alle jokaisen väsyneen äidin pelastusta Brighten Jojobaa. Muuten ylimääräinen kerros meikkipohjaa riittää peittämään kaikki enemmän peittoa vaativat kohdat ihossa. Mineraalimeikki pysyy paremmin kuin mikään muu kokeilemani meikkipohja ja yllättäen korostaa kuivia kohtia ihossa vähemmän kuin nestemäiset meikkivoiteet.

Uusivanha suosikkini meikeissä on Everyday Minerals, jota kohtaan olen tunnustanut rakkauteni aiemminkin. Ihollani toimii loistavasti sekä Jojoba että Semi-Matte pohjat, joilla molemmilla tulee niin kaunis meikkipohja, että sitä pitää edelleen joka aamu levityksen jälkeen hetken aikaa peilistä ihailla. Everyday Mineralsissa on mielestäni myös mahtavaa se, miten helppoa ja yksinkertaista oikean sävyn löytäminen on, kun meikkipohjat on jaettu selkeästi 7 eri tummuusasteeseen, joista jokaisesta löytyy kylmä, neutraali ja lämmin sävy ihon pohjasävyn mukaan. Törmäsin tämän erinomaisuuteen taas äskettäin, kun halusin testata erästä nestemäistä meikkivoidetta. Lopulta kyllästyin arvuuttelemaan sävyäni erilaisista ruskeaa ja beigeä tarkoittavista sävyjen nimistä ja päätin pysyä hyväksi koetussa mineraalimeikissä.


Vaikka pysyvyys ei todellakaan ole suurin ongelma mineraalimeikeissä, olin silti innostunut, kun näin, että Everyday Mineralsilta tuli loppuvuodesta myyntiin meikinpohjustusaineita. Meikkipohja pysyy kyllä hyvin koko päivän, mutta eihän se tietenkään aivan täydellisenä säily. Auttaisiko meikinpohjustusaine meikkiä pysymään vieläkin kauniimpana koko päivän? Pysyvyyden lisäksi pohjustajissa houkutteli niiden muut ominaisuudet. Erilaisilla sävytetyillä pohjustajilla kun voi hyvin korjata ihon pieniä virheitä.

Ensin iskin silmäni Whiteen, joka sopii väsyneelle ja punoittavalle iholle kirkastamaan ja tasoittamaan ihoa. Kaikki väsymyksen merkkejä häivyttävä kuulostaa aina hyvältä. Lopulta Yellow alkoi kuitenkin houkutella enemmän, sillä keltainen häivyttää iholta punaisia että sinertäviä kohtia. Melkoisen loistava tuote ihmiselle, jolla on tummat silmänaluset, maksaläiskiä ja joskus punoittavia epäpuhtauksia.


Nyt olen käyttänyt Yellow-pohjustusainetta jo muutaman kuukauden ja pakko sanoa, että se on yksi tuote lisää pitkässä listassa Everyday Mineralsin tuotteita, joista tykkään. Pohjustusaine todellakin auttaa meikkiä pysymään vieläkin kauniimmin paikoillaan koko päivän. Meikki pysyi erinomaisesti jopa parin kuukauden takaisissa häissä, joissa tanssin jalkani kipeiksi. Kotiin tullessa ihan hämmästelin, miten hyvältä ihoni vieläkin näytti. Pysyvyyttä saisi lisättyä tietenkin myös  viimeistelypuuterilla, mutta itse tykkään pohjustusaineesta enemmän.

Syy pohjustusaineen paremmuuteen on sen ihoa tasoittavat ominaisuudet. Viimeistelypuutereista Sunlight on myös kellertävä ja lupaa häivyttää ihon virheitä samalla tavalla, mutta mielestäni Yellow meikinpohjustusaine tekee sen paremmin. Yksi kerros  Long Handled Kabukilla pyöriteltynä tasoittaa ihon sävyä: punoitus vähenee ja varsinkin maksaläiskät katoavat silmissä. Hyvänä päivänä minusta melkein tuntuu, etten tarvitsisi pohjustusaineen päälle enää meikkiä, mutta kyllä minä sitä kuitenkin aina vähintäänkin kevyesti sipaisen. Pohjustusaineen kanssa tunnen kuitenkin tarvitsevani meikkipohjaa ohuemman kerroksen kuin ilman sitä. Tämä on nykyään yksi meikkipussini kulmakivistä.


Oletteko jo testanneet Everyday Mineralsin meikinpohjustusaineita?

Jos meikkipussissasi on puutteita, nyt sitä on hyvä mahdollisuus täydentää. Saatte nimittäin -15% Everyday Mineralsin valikoimasta koodilla LUONNONKAUNIS. Koodi on voimassa 30.4. saakka.

Olettehan muuten huomanneet Everyday Minerals -arvonnan Facebook-sivuillamme?

Jonna

Sisältää mainoslinkkejä
Meikinpohjustusaine saatu blogin kautta


4 kommenttia

 1. Sain kokeilla Bellen Yellow-pohjustusainetta ja se kyllä tasoitti ihon väriä tosi hyvin! Pysyvyyttä en päässyt kokeilemaan EDM-pohjan kanssa, mutta jo pelkkä värin tasoittuminen oli iso plussa. Haluaisin kokeilla sitä vielä uudestaan. :)

  VastaaPoista
 2. On aina vaarallista käydä lukemassa tätä blogia... vaarallista lompakolle nimittäin :D. Taaskin lähti tilaus EDM verkkokauppaan. Tilasin White-pohjustajan...Vähän aikaa sitten tilasin Cattierin kuorinnat ja naamiot blogin innostamana 8)
  Onneksi kaikki mitä olen blogin vinkaamana tilannut on myös toiminut!!
  Olen muuten kuullut huhua, että EDM tulee myyntii Oulussa uuteen Valkean Lifeen ;) Kiva päästä hipelöimään ihan "livenä" tuotteita.

  Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää blogi on meille itsellekin vaarallinen. Tekee nimittäin aina mieli ostaa tuotteista, joista toinen on kirjoittanut. :) Kiva, että tuotteet on kuitenkin aina toimineet. Mäkin olen tykännyt kaikista, mitä olen ostanut Ann-Christinen suosittelun perusteella.
   Olispa kyllä mahtavaa, jos EDM tulisi uuteen Lifeen. Ihan just valitin, että täällä on huonosti luonnonkosmetiikan meikkejä myynnissä, kaikkialla vain ne samat merkit. Meikkejä olis kuitenkin niin kiva päästä aina katsomaan luonnossa, eikä vain netistä. Mä jo odotan innolla kyllä Valkean avautumista ja toivon, että sinne Lifeen ja Sokokselle tulisi hyvä valikoima luonnonkosmetiikkaa. Kohtahan se nähdään. :)

   Poista

© LUONNONKAUNIS
Maira Gall