SLIDER

HEI SINÄ

Tervetuloa Luonnonkaunis-blogiin! Täältä löydät kolmen luonnol-lisempaan kosmetiikkaan hurah-taneen naisen kokemuksia ja ajatuksia luonnonkosmetiikasta ja mineraalimeikeistä, tuotearvos-teluja, sekä asiaa luonnollisemman kauneuden ja hyvinvoinnin tavoittelusta.

Ihanaa, että olet täällä!


Näin piirrät kauniit kulmakarvat - videoKulmakarvat kehystävät kasvot, eikä huoliteltua meikkiä saa aikaan rehottavilla (tai kenties pahimmassa tapauksessa puuttuvilla) kulmakarvoilla. Makuja ja tapoja on monia, eikä kulmakarvojen tietenkään kuulu olla vain ja ainoastaan yhdenlaiset, mutta tässä pientä ohjenuoraa sitä kaipaaville.

Etenkin blondeilla on omanlaisensa haasteet kulmakarvojen taikomiselle. Kulmakarvoja voi tietenkin värjäyttää, mutta itse en tätä halua tehdä. Tarpeen tullen piirränkin kulmat, tai pientä freesausta kaivatessa harjaan kulmat sävytetyllä kulmageelillä. Luonnostaan tummista ja tuuheista kulmakarvoista haaveilen vain!

Tällä hetkellä olen eniten tykästynyt luonnonkosmetiikan puolelta Zuiin kulmakynään sävyssä Taupe, joka on juuri oikeanlainen sävy vaaleaverikölle. Hyviä kulmakyniä löytyy myös ainakin Benecosilta. Jos haluaa hifistellä ja nostaa kulmakarvojen muotoilun "next level":lle, tai on monen muun tavoin koukussa supersuosittuun Lumenen kulmageeliin, löytyy sille taas pitkästä aikaa korvaaja Laveralta - Hazel Blondea saa nimittäin taas Suomesta!

Niin hupsulta kuin se kuulostaakin, tätä olen odottanut ja tästä olen puhunut jo pari vuotta. Olemattoman vaaleilla kulmakarvoilla kulmageeli kun on ainoa tie tuuhealta näyttäviin kulmakarvoihin, jotain, mitä kaipaan etenkin kunnolla laittautuessa. Kulmageeli on tosiaan myös pelastus silloin, kun ei juurikaan jaksa laittautua, mutta haluaisi sentään omistaa jonkinlaiset kulmakarvat.

Kannatti siis kysellä ja pistää palautetta - kiitokset Biodellylle asian viemisestä eteenpäin! :) Hain omani reilu viikko sitten testiin ja olen aivan myyty. Vertaan poikkeuksellisesti luonnonkosmetiikan tuotetta synteettiseen ja paljastan, että tämä on jopa parempi kuin Lumenen vastaava; harjan muotoilu on onnistuneempi ohenevan kärjen ansiosta, ja harjakset ovat napakammat. Myös pysyvyys on parempaa.
Tässä vielä videolla miltä kulmakarvojen meikkaaminen näyttää, kun tekijä olen minä. Kulmakarvatutorialeja löytyy netistä vaikka kuinka, yhtä monta erinäköistä kuin on tekijöitäkin. Sen kun vain etsii oman maun mukaisen ja alkaa treenata! Omani on tällainen kunnon lähietäisyydeltä-versio, tarkennustappeluineen kaikkineen ;) Videolla käyn läpi kulmakarvojen muotoilun perusjuttuja, sekä näytän ihan käytännössä miten homma toimii. Lähitulevaisuudessa on tulossa vielä jatko-osaa aiheelle, koska mikäpä olisikaan yksinkertaista, tai toimisi kaikille samalla tavalla!


Leppoisaa sunnuntai-iltaa!

Ann-Christine


Postaus sisältää mainoslinkkejä.
Kulmageeli saatu blogin kautta.


9 kommenttia

 1. Tosi kiva video! Itselläni on juuri samat tuotteet käytössä, ja aivan yhtä vaaleat kulmat luonnostaan :) Aloin käyttää tuota Laveran omaa ihan äskettäin, aiemmin olen käyttänyt juurikin sitä Lumenen versiota. Lumenessa oli mielestäni etuna se että tiheämmän harjan (ainakin se alkuperäinen isompi harja) oli niin tiheä että sillä ei saanut laitettua tuotetta mitenkään liikaa. Laveran kohdalla on jo muutaman kerran niin käynyt, koska sen pyöröharja on aika harvahko.

  Kiva kun teit videon, alussa nauratti tuo taistelu tarkennuksen kanssa :D Olisin kiinnostunut näkemään miten teet arkisilmämeikkisi, se on todella kaunis. Ehkä koitat kuitenkin toista kameraa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) ! Tuo on kyllä ihan hyvä huomio näiden eroista! Uuden Lumenen kanssa saattoi tulla liikaa, mutta aika äkkiä se kuivui sellaiseksi, että harjaa sai oikein hinkuttaa hyvän lopputuloksen saaamiseksi :D Mielenkiinnolla odotan, miten tämä Laveran käyttäytyy "vanhetessaan".

   Joo ei ole kyllä kieltämättä (vielä) mun juttu tällainen videosäätö! Hauskaa oli mullakin :D Kehtasin julkaista silti ;) Seuraavalla kerralla ehdottomasti muutoksia asetuksiin!! :D

   Poista
 2. Ihanaa, kerrankin neuvotaan perusteellisesti kulmien teko! Myös muut bostaukset ovat tosi hyviä, sait juuri vakkarilukijan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ilahduttava kommentti! Kiitos paljon ja kiva että liityt seuraamaan! :)

   Poista
 3. Hei! Kiitos hyödyllisestä videosta. Yritän iskostaa oppisi mieleen :)
  Muuten, ihosi näyttää tosi kuulaalta ja tasaiselta videolla, joten kertoisitko mitä meikkipohjaa käytät? Myös silmien simppeli meikki on kaunis. Tuotevinkit näistäkin siis ovat tervetulleita!
  Kiitos jo etukäteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että video on hyödyksi :) Meikkipohjana tässä Madaran sävyttävä voide (postaus täällä) ja sen päällä hieman Flown mineraalipuuteria. Niillä tulee tosi luonnollisen näköinen lopputulos :) Silmissä on sitten taas mm. Laveran mattaluomivärejä (niistä postaus täällä), suosittelen lämpimästi koittamaan!

   Poista
 4. Kiitos tästä videosta, tulee todella tarpeeseen! :) Olen sortunut geelin ja ripsivärin kanssa juuri siihen märkänä sörkkimiseen ja jos mikä on suuri virhe! Tähän asti kulmat olen tehnyt vain jotenkin, mutta nyt menen heti kokeilemaan ohjeillasi ja lopputulos on silloin varmasti paljon parempi kun tietää mitä tekee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva kuulla, että tämä tuli tarpeeseen :) Nyt vain harjottelua, niin alkaa varmasti sujua hyvin!

   Poista
 5. Tulin tänne suuresta kulmakynäpostauksestasi. Loistava kooste ja video! Mulla on yllättävän samanmalliset ja -väriset kulmat kuin sinulla ja oli tosi helppo seurata tutoriaalia, kun pystyi just sielunsa silmin kuvittelemaan ikään kuin työstävänsä omiaan. Uusi vakituinen lukija täällä hei! :)

  VastaaPoista

© LUONNONKAUNIS
Maira Gall