Kulmakarvat kehystävät kasvot, eikä huoliteltua meikkiä saa aikaan rehottavilla (tai kenties pahimmassa tapauksessa puuttuvilla) kulmakarvoilla. Makuja ja tapoja on monia, eikä kulmakarvojen tietenkään kuulu olla vain ja ainoastaan yhdenlaiset, mutta tässä pientä ohjenuoraa sitä kaipaaville.

Etenkin blondeilla on omanlaisensa haasteet kulmakarvojen taikomiselle. Kulmakarvoja voi tietenkin värjäyttää, mutta itse en tätä halua tehdä. Tarpeen tullen piirränkin kulmat, tai pientä freesausta kaivatessa harjaan kulmat sävytetyllä kulmageelillä. Luonnostaan tummista ja tuuheista kulmakarvoista haaveilen vain!

Tällä hetkellä olen eniten tykästynyt luonnonkosmetiikan puolelta Zuiin kulmakynään sävyssä Taupe, joka on juuri oikeanlainen sävy vaaleaverikölle. Hyviä kulmakyniä löytyy myös ainakin Benecosilta. Jos haluaa hifistellä ja nostaa kulmakarvojen muotoilun "next level":lle, tai on monen muun tavoin koukussa supersuosittuun Lumenen kulmageeliin, löytyy sille taas pitkästä aikaa korvaaja Laveralta - Hazel Blondea saa nimittäin taas Suomesta!

Niin hupsulta kuin se kuulostaakin, tätä olen odottanut ja tästä olen puhunut jo pari vuotta. Olemattoman vaaleilla kulmakarvoilla kulmageeli kun on ainoa tie tuuhealta näyttäviin kulmakarvoihin, jotain, mitä kaipaan etenkin kunnolla laittautuessa. Kulmageeli on tosiaan myös pelastus silloin, kun ei juurikaan jaksa laittautua, mutta haluaisi sentään omistaa jonkinlaiset kulmakarvat.

Kannatti siis kysellä ja pistää palautetta - kiitokset Biodellylle asian viemisestä eteenpäin! :) Hain omani reilu viikko sitten testiin ja olen aivan myyty. Vertaan poikkeuksellisesti luonnonkosmetiikan tuotetta synteettiseen ja paljastan, että tämä on jopa parempi kuin Lumenen vastaava; harjan muotoilu on onnistuneempi ohenevan kärjen ansiosta, ja harjakset ovat napakammat. Myös pysyvyys on parempaa.
Tässä vielä videolla miltä kulmakarvojen meikkaaminen näyttää, kun tekijä olen minä. Kulmakarvatutorialeja löytyy netistä vaikka kuinka, yhtä monta erinäköistä kuin on tekijöitäkin. Sen kun vain etsii oman maun mukaisen ja alkaa treenata! Omani on tällainen kunnon lähietäisyydeltä-versio, tarkennustappeluineen kaikkineen ;) Videolla käyn läpi kulmakarvojen muotoilun perusjuttuja, sekä näytän ihan käytännössä miten homma toimii. Lähitulevaisuudessa on tulossa vielä jatko-osaa aiheelle, koska mikäpä olisikaan yksinkertaista, tai toimisi kaikille samalla tavalla!


Leppoisaa sunnuntai-iltaa!

Ann-Christine


Postaus sisältää mainoslinkkejä.
Kulmageeli saatu blogin kautta.