SLIDER

HEI SINÄ

Tervetuloa Luonnonkaunis-blogiin! Täältä löydät kolmen luonnol-lisempaan kosmetiikkaan hurah-taneen naisen kokemuksia ja ajatuksia luonnonkosmetiikasta ja mineraalimeikeistä, tuotearvos-teluja, sekä asiaa luonnollisemman kauneuden ja hyvinvoinnin tavoittelusta.

Ihanaa, että olet täällä!


Hyvän omatunnon jälkkäriOnnea on äiti, joka kokeilee ennakkoluulottomasti uusia juttuja. Kuten vaikkapa monen hehkuttamaa kookoskermavaahtoa ja kookospalmusokeria, yhdessä värikkään sitrushedelmäsalaatin kanssa. Tässä törkeän hyvä ohje hyvän mielen ja omatunnon jälkkäriin, jossa nähdään myös tällä hetkellä Satokausikalenterin esille nostamaa veriappelsiinia.

Kuori ja pilko lajitelma sitrushedelmiä, kuten mandariineja, appelsiineja, veriappelsiineja, greippiä ja verigreippejä. Vaahdota kookoskermaa kunnes sen koostumus on kermavaahtomainen. Tarjoile sitrushedelmäsalaatti kookoskermavaahdon kanssa ja ripottele päälle suuret hypetykset ansaitsevaa kookospalmusokeria.

Paljon helpommalla ei muuten voi päästä ellei osta valmiina (tai kyläile mummulassa) ja samalla tulee tankattua C-vitamiinia. Tästä kiittää vartalon ja vastustuskyvyn lisäksi iho, valkoisen sokerin jäädessä täysin pois. Enjoy!


Ann-ChristineEi kommentteja

Lähetä kommentti

© LUONNONKAUNIS
Maira Gall