SLIDER

HEI SINÄ

Tervetuloa Luonnonkaunis-blogiin! Täältä löydät kolmen luonnol-lisempaan kosmetiikkaan hurah-taneen naisen kokemuksia ja ajatuksia luonnonkosmetiikasta ja mineraalimeikeistä, tuotearvos-teluja, sekä asiaa luonnollisemman kauneuden ja hyvinvoinnin tavoittelusta.

Ihanaa, että olet täällä!


Sokerikuorinta - silkkaa hemmotteluaToivottavasti teilläkin on onnistunut ja rauhallinen joulu takana! Me täällä Jonnan kanssa olemme ottaneet hieman joululomaa kosmetiikkahommista, mutta nyt on aika palata taas blogin äärelle ja vähitellen potkaista uusi vuosi käyntiin. Vaikka postaukset ovatkin saaneet odottaa, on kosmetiikka ollut vahvasti läsnä lomailunkin aikana ja nyt ensimmäisenä esille pääseekin joulunakin hemmottelutuotteena käytössä ollut tuote.
 

Virolaisen Nurmen syötävän hyvältä näyttävät tuotteet ilmestyivät loppuvuodesta Biodellyn valikoimiin ja nostivat sekä minulla että Jonnalla hymyn huulille. Etenkin palasaippuat kutkuttivat heti alkuun monen muun ihanuuden ohella, mutta omalla kohdallani huomion vei hyvin äkkiä sokeri- ja suolakuorinnat. Erityisesti greippi-sokerikuorinta, ja samaisen tuotteen valitsinkin itselleni testattavaksi koko hurmaavasta valikoimasta, ovathan sitruksiset tuotteet heikkouteni.

Nurmen tuotteissa kiitettävää on valloittavien pakkausten lisäksi vaikuttavat INCI:t (täyttä tavaraa), mutta silti kohtalaisen huokeat hinnat. Sokerikuorinnat ovat esimerkiksi oikein tuhteja kunnon kuorintavoiteita, joissa sokeri onkin pääosassa, sen sijaan, että voiteessa olisi pari hassua kuorivaa kidettä. Näiden kanssa saakin olla aika helläotteinen, mutta voi sentään, miten ihanalta kunnon kuorinta tuntuukaan!
Suurta määrää tuotetta ei todella tarvita kiitos runsaan koostumuksen. Sokeri sulaa vähitellen iholle, mutta kuorinnan sisältämät öljyt (manteli-, kookos- ja jojobaöljy) jäävät huuhtelusta huolimatta hellimään ihoa käsittelyn jälkeen, ja pakkauksessaa mainitaankin, ettei kuorinnan jälkeen suositella pesua saippualla, joka vain pesisi nuo hoitavat öljyt pois. Olen tykännyt käyttää tätäkin kuorintaa säärien sheivauksen yhteydessä, jonka jälkeen sääret ovat jääneet suorastaan samettisiksi. Silkkaa hemmottelua! Tuoksujen ollessa se juttu on myös kehuttava tuotteen tuoksua, joka on aidosti greippinen ja miellyttävä.

Voi, jos tuote olisi vielä täysin säilöntäaineeton, kuten moni muu Nurmen tuote! Tosin, tärkeä ajatus siinäkin on takana, ei siitä mihinkään pääse.
Itse miellän vartalokuorinnat hieman turhiksi, mutta hemmottelumielessä oleellisen eron tekeviksi tuotteiksi. Rankan päivän jälkeen ilme kirkastuu, kun muistaa suihkukaapissa odottavan kuorinnan ja sallii itselleen sen ylimääräisen minuutin rentoutuakseen. Tiedä sitten, mutta minulla on sellainen olo, ettei ainutkaan yritys rentoutua ole kuin hyväksi ;)

Huomasitteko muuten mikä kaunis aikaa nähnyt esine kuviin päätyi kuvauksrekvisiitaksi? Ikivanha sokerileikkurihan se! Kannatti avata suu joulunvieton aikana ja haikailla vanhojen ruosteisten esineiden perään, sillä sellaisiahan kiikutettiin samantien eteeni. Sokerileikkuri sopi postausta odottelevan sokerikuorinnan kaveriksi kuviin paremmin kuin hyvin, eikö vain?


Ann-Christine


Tuote saatu Biodellystä.
Postaus sisältää mainoslinkkejä.


5 kommenttia

 1. Tämä on kyllä niin herkullisen kuuloinen ja näköinen tuote :)

  VastaaPoista
 2. Tuossa jo Jonnan postaukseen laitoin, että hankin juuri Lushilta ties mitä juttua. Se oli vähän sellainen pakollinen jouluperinne, mutta kuorintaa lähti mukaan kun mun virolainen Loodus spa kuorinta oli ihan liian isokiteistä, vaikka sokeria sekin oli. Kun saan Lushin loppuun, tilaan kyllä Nurmea.

  Mutta se mitä piti kysyä: onko Nurme uusi nimi virolaiselle Nurme Seepille? Mielestäni mulla on ollut sen nimistä hmmm... Ruusuvettä tms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä uskallan nyt väittää että on, koska kun menee vanhan Nurme seep linkin kautta, päätyy Nurmen sivuille :D

   Mietin muuten juuri noita kiteitäkin, että sokerin liukenemisessa on se hyvä puoli, että voi halutessaan ensin pyöritellä kuorintaa käsissä ja siten saada hennomman kuorinnan, miten itse tykkää! :) Onnistuisikohan sen isokiteisen kuorinnan pelastus niin?

   Poista
 3. Kyllä entinen Nurme Seep on nyt Nurme;o) T: Tanja Biodellystä

  VastaaPoista

© LUONNONKAUNIS
Maira Gall