En varmaan ole ainoa, joka seuraa Jounin Kauppaa Facebookissa. Eräänä syksyisenä aamuna bongasin sieltä jotain todella mielenkiintoista. Sampo esitteli uutta suomalaista kosmetiikkasarjaa DAVVIa. En todennäköisesti edes katsonut videota, vaan klikkasin heti valmistajan sivulle. Osoitteessa oli sana bio, joten toiveissa oli, että tämä olisi uutta suomalaista luonnonkosmetiikkaa. Ja sitähän se oli! Eikä vain suomalaista, vaan pohjoissuomalaista. Mahtavaa! Olen viime aikoina yhä enemmän pyrkinyt suosimaan valinnoissani lähellä tuotettua, joten kaikki uudet mahdollisuudet tehdä sellaisia valintoja myös kosmetiikan suhteen innostavat.  Luin koko sivuston siltä istumalta läpi ja tiesin, että näitä tulen vielä ehdottomasti testaamaan. Hauskasti muuten aviomies laittoi puolen tunnin päästä viestillä linkin tuohon Jounin Kaupan videoon. Miten hyvin hän minut tunteekaan.

Nyt olen testaillut DAVVIn Natural Lift Restorative Facial Creamia ja Smoothing Eye Serumia reilut kolme viikkoa. Välillä poikkesin polulta sen verran, että testasin arvontapaketin tuotteet, mutta muuten olen käyttänyt DAVVIn voiteita aamuin. Tykkään molemmissa siitä, että ne on pakattu pumppupulloon, sillä se on aina hygieenisintä. Pakkausten ulkonäkö on jotenkin todella suomalainen ja niin on niiden sisältökin. Voiteet sisältävät muun muassa valdemanlehtiuutetta, tyrnisiemenöljyä, puolukkauutetta, mesiangervoa ja kauraa. Molemmat tuotteet ovat 100% luonnollisia.


Natural Lift -kasvovoiteessa ensimmäisenä kiinnitti huomioni sen melkoisen voimakas vadelmainen tuoksu.   Kasvoilla tuoksu ei enää onneksi tuntunut niin voimakkaalta, vaan oikeastaan aika miellyttävältä. Voiteen pääasiallinen vaikuttava ainesosa onkin vadelmanlehtiuute, joka kosteuttaa, rauhoittaa, supistaa ihohuokosia, tasapainottaa talineritystä, estää hapettumista ja ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä. Ensimmäisellä painalluksella pelkäsin vähän voiteen olevan liian paksua minulle, mutta oosittautuikin, että se pn todella hyvin levittyvää ja imeytyvää.

Itseasiassa DAVVIn kasvovoide on yksi parhaiten iholleni imeytyvistä voiteista. Iho jää siitä ihanan samettisen pehmeäksi ja kosteutetuksi, mutta ei silti yhtään öljyisen tuntoiseksi. Iho tuntuu voiteen jälkeen oikeastaan siltä kuin siinä ei olisi mitään ja mutta kosteutetummalta. Meikki näyttää todella kauniilta voiteen kanssa, joten tämä on ihan loistava päivävoide. Muutenkin voide on ilmeisesti tehnyt iholleni hyvää, sillä olen välttynyt muuten syksyn aikana kiusanneilta suuremmilta epäpuhtauksilta. Öisin olen kuitenkin kaivannut kaveriksi vielä seerumia tai kasvovoidetta. DAVVIlta ei ainakaan vielä sellaisia valikoimasta löydy, mutta miesten Aftershave Balm toimii kuulemma loistavasti myös kosteuttavana ja rauhoittavan seerumina naisilla.


Smoothing Eye Serum on nimestään huolimatta koostumukseltaan enemmän voide kuin seerumi, jopa melkoisen täyteläinen sellainen. Sen tuoksu on paljon miedompi kuin kasvovoiteen. Voiteen luvataan supistavan ihohuokosia, vaalentavan ihoa ja parantavan ihon omaa kollageenituotantoa. Täyteläisyydestään huolimatta silmänympärysvoidekin imeytyy iholleni hyvin ja kosteuttaa samalla ihanasti. Tummiin silmänalusiin se ei valitettavasti ole tehonnut, mutta niihin ei taida auttaa kuin joskus toiveissa olevat paremmat unet. Pullossa on sama ongelma kuin niin monissa muissakin pumppupulloissa: voidetta on vaikea saada tarpeeksi vähän. Pumppua pitää painaa todella kevyesti, ettei voidetta tulisi liikaa. Joinakin päivinä en ole siinä onnistunut, mutta loput olen onneksi voinut levitellä huultenympärysiholle, missä iho on hyvin samanlaista kuin silmien ympärillä.

Kaiken kaikkiaan olen siis tykännyt molemmista DAVVIn tuotteista ja käytän molemmat varmasti loppuun.  Kasvovoide olisi ehdottomasti vuoden 2015 kosmetiikkatuotteiden kärkisijoilla, jos alkaisin niitä listata. Odotan innoissani, josko sarja jossain vaiheessa laajentuu.

DAVVIn jälleenmyyjiä löytyy tällä hetkellä eniten tietysti Lapista, mutta myös Helsingistä. DAVVI pystyttää usein myös tilapäisiä pop up -kauppoja muualle Suomeen ja ilmoittaa niistä Facebook-sivuillaan. Lisäksi DAVVIa myydään omassa nettikaupassa sekä tietysti siellä Jounin Kaupassa ;)

Onko DAVVI teille tuttu? Oletteko jo kokeilleet?

-Jonna-

Tuotteet saatu blogin kautta