SLIDER

HEI SINÄ

Tervetuloa Luonnonkaunis-blogiin! Täältä löydät kolmen luonnol-lisempaan kosmetiikkaan hurah-taneen naisen kokemuksia ja ajatuksia luonnonkosmetiikasta ja mineraalimeikeistä, tuotearvos-teluja, sekä asiaa luonnollisemman kauneuden ja hyvinvoinnin tavoittelusta.

Ihanaa, että olet täällä!


Heippa punoittava iho!Myönnetään, myönnetään. Olen aina pitänyt meikinpohjustusvoiteita hifistelytuotteina, joita ilmankin pärjää. Olen ajatellut hankkivani pohjustusvoiteen vain tilanteessa, jossa haluan meikin pysyvän priimana todella pitkän ajan, kuten vaikkapa häihin. Kiinnostukseni meikinpohjustusaineisiin heräsi kuitenkin kuultuani, että niitä on olemassa myös hieman merkillisen värisinä, taittamaan ihon epätoivottuja sävyä. Kuten vaikkapa mintunvärinen niille, joiden kasvot tuppaavat punoittamaan. Jo saatiin tämäkin tyttö kuuntelemaan!

Olenkin kertonut muutamaan otteeseen, että omat kasvoni punottavat herkästi, etenkin tuosta nenän seuduilta. Ei sinänsä mikään ongelma enää, kun pahin punoitus häipyi luonnonkosmetiikkaan siirtymisen myötä, mutta tietyissä tilanteissa sitä toivoo ihon näyttävän mahdollisimman virheettömältä. Paksu meikkivoidekerros ei näytä kovin hyvältä, luonnollisesta puhumattakaan. Mineraalimeikeillä olen saanut aika hyvää jälkeä, mutta tuntuuhan se hieman hölmöltä levittää peiteainetta kolmasosaan kasvoista.

Kun sain mahdollisuuden tutustua kehutun Zuiin meikkeihin, olin välittömästi toivomassa vilkuilemaani mintunväristä CC-voidetta, joka taittaa iholta nimenomaan punaisuutta.
Zuiin meikkeihin aion palata vielä myöhemmin, kun taas tämä postaus on pyhitetty puhtaasti CC-voiteelle, joka nousi saamistani tuotteista suosikiksi, ja josta haluan siksi vinkata heti. Olen käyttänyt tätä nyt noin viikon ja taidan olla vähän koukussa. On hämmentävää vilkuilla levityksen jälkeen peilistä niin luonnollista ja meikkaamattoman näköistä naamaa, josta puuttuu punoitus kokonaan! Tätähän voisi käyttää ihan pelkästäänkin, mutta on loistava pohjustus meikkivoiteelle. Peittävyyttä tällä ei kuitenkaan saa, joten jos sitä kaipaa, on päälle lisättävä jotain.

CC-voide levittyy moitteitta, vaikka onkin ensivilkaisulla paksuhkoa. Tuoksu on hurmaava - sisältäähän Zuiin meikit ihan oikeasti kukkia. Se tosiaan taittaa ihon punaisuutta erinomaisesti, ilman peittävyysfaktoria, toimien kuin kasvojen neutraloijana, joka valmistelee ihon meikkaamista varten. Vie nollatilaan ennen varsinaista meikkiä. Lämmin suositus!

Jos mielenkiinto heräsi, löydätte muut Zuiin CC-voiteet täältä.


- Ann-Christine -

Kukista kiitos Kukka Fiorille!
Postaus sisältää mainoslinkkejä.

9 kommenttia

 1. Tätä on kyllä pakko itsekin testata jossain vaiheessa :) Ei pitäis lukea toisen postauksia, kun mä aina haluan kaikkea, mitä sulla on ;)

  VastaaPoista
 2. Luulen, että tämä tuote ois ihan kuin mulle tehty! Mulla kun on posket nenän vierestä punaiset, vaikka mitä tekisi. Täytyy testata jossain vaiheessa. :)

  VastaaPoista
 3. Ostin tämän koska posket punoittaa kovastikin, mutta onko sinulla vinkkejä levittämiseen? Minulla se tuntuu jymähtävän heti nassuun vaikka hyvä kosteutus on alla. Ja kun se jymähtää, isot ihohuokoset näkyy tylsästi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt pistit pahan! Annatko kosteusvoiteen imeytyä rauhassa? Käyttäytyykö samalla tavalla ilman kosteusvoidetta tai jonkun muun voiteen kanssa? Itse levitän ihan sormin vähän kerrallaan (siis otan pienen painalluksen tuotetta ja levitän yhdelle osiolle, sitten lisää ja seuraava osio jne).

   Poista
 4. Mullakin tuppaa nenä punoittamaan. En tiedä onko ongelma hyvä vain piilottaa, vai pitäisikö sitä ehkä jopa hoitaa jollain :D Toisaalta en tiedä miksi se punoittaa, niin enpä sitä osaa hoitaakaan.

  Nyt on muuten "ensimmäiset" luonnonkosmetiikkatuotteet minullakin! Flow'n mineraalipuuteri oli ihan täysi kymppi, mutta esimerkiksi ripsarisuosikkia saa vielä etsiä :)v

  http://mutsihoitaa.blogspot.fi/2015/12/kohti-kemikaalittomuutta-vol-2.html

  VastaaPoista
 5. Olisi mukava nähdä miltä tuote näyttää iholla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun kommentoit tähän postaukseen! Tarkoitus on tosiaan ollut lisätä tänne vielä jälkikäteen kuva iholla, mutta olen unohtanut. Pistänpä itselleni muistilapun asiasta :)

   Poista

© LUONNONKAUNIS
Maira Gall