Internet on tänään täynnä hypetystä mustasta perjantaista. Me luonnonkosmetiikan ystävät voimme onneksi nauttia mustan sijaan värikkäästä perjantaista, sillä tänään saa hyvillä alennuksilla paljon ihanaa ja värikästä luonnollista kosmetiikkaa. Siltä varalta, ettette ole jo kaikkia tarjouksia bonganneet, haluan jakaa teille alennusten parhaat tärpit. Itse ainakin olen sellainen, että tilaan näistä tarjouksista vähän varastoonkin kosmetiikkaa. Eipä ainakaan pääse loppumaan, vaikka eipä se minulla kyllä ongelmana koskaan olekaan ;)

Natural Goods Company tarjoaa tänään kaikki tuotteet -25% (ei koske Esseä). Sieltä kannattaa kurkata ainakin yksi minun ja Ann-Christinen lempimerkeistä: Mádara. Tulevaa talvea ajatellen loistava tuote on SOS-kosteusvoide, jota minun on pitkälti kiittäminen ihoni merkittävästi parantuneesta kosteustasapainosta. Muita talvi-ihon kavereita ovat Nokkosvoide, nokkossuihke, ja kosteuttava kasvoöljy. Natural Goods Companylla saa ilmaiset postikulut yli 50€:n tilauksiin ja yli 70€:n tilauksiin lahjaksi sheavoin.

Biodelly tarjoaa koko viikonlopun ajan -20% kaikista yli 60€:n tilauksista koodilla HAPPY ja ilmaiset postikulut kaikkiin tilauksiin 17.12. saakka. Biodellystä kannattaa katsastaa ainakin Dabba-kukkaisvedet, joista sekä minä että Ann-Christine olemme kirjoitelleet. Talven viimoihin kannattaa tilata Hurraw-huulivoidetta, jota itse uskallan antaa jopa huulirasvoihin rakastuneelle 3-vuotiaalle huoletta käyttöön, ovathan ne vegaanisia, reilun kaupan raaka-aineista valmistettuja, raakoja ja luomuja! Meikeistä loistava sarja on englantilainen Lily Lolo. Sarjan Super Kabuki on ehdoton suosikkini kaikista käytössä olevista viidestä kabukistani ja Flawless Silk on mahtava kiinnityspuuteri kaltasilleni ihmisille, jotka eivät tykkää liian puuteroidusta lopputuloksesta. Myös australialainen Zuii on meikkisarja, jonka jokaisesta kokeilemastani tuotteesta olen tykännyt. Suuri rakkauteni on Maxi Lash -ripsiväri*, joka on ehdottomasti paras kokelemani luonnonkosmetiikan ripsiväri. Nyt viimeistään kannattaa tilata hiuksille Unique Haircare -suolasuihke*, joka on pelastanut minun aamuni. Itse ajattelin nyt tarjouksesta kokeilla myös virolaista uutuutta Nurmea.


Everyday Mineralsin perjantai onkin sopivasti nimeltää Colorful Friday ja sieltä saa kaikki tuotteet -25% koodilla colorfulfriday. Jos rakastat laillani poskipunia, kannattaa EDM:ltä tilata Blush Wardrope -poskipunapaketti. Sen mukana tullut Baby Flat Top -sivellin on niin hyvä, että itse taidan tilata myös isomman Flat Top -kabukin, sillä vaikka pieni on hyvä poskille, meikkipohjan levitykseen isompi on parempi. Poskipunat sarjalta kannattaa muutenkin kurkistaa. Itse olen kokeillut kahta vaille kaikkia ja tykännyt jokaisesta. Tuote, joka aikoinaan sai minut ihastumaan Everyday Mineralsiin, on heidän Semi-matte meikkipuuterinsa ja edelleen sarjan meikkipohjat ovat suosikkejani. Everyday Mineralsilta kannattaa ehdottomasti kokeilla myös silmänrajausvärejä, jotka tuntuvat kestävän ikuisesti. Kaapissani on edelleen pohjat kuusi vuotta sitten ostamastani rajausväristä. Ehkä pitäisi jo raskia heitätä se pois, sillä onhan minulla heiltä jo kaksi ihan uuttakin rajausväriä: Nights On Broadway arkeen ja Walking After Midnight erityisempiin tilaisuuksiin. Everyday Mineralsilta saa ilmaiset postikulut yli 40€:n tilaukseen.

Myös Hyvinvoinnin tavaratalossa vietetään Black Fridayta ja luvassa on jopa -80% tarjouksia. Kannatta kurkata myös sieltä luonnonkosmetiikkatarjoukset. 

Mitä te aiotte ostaa Black Fridayn tarjouksista?


-Jonna-

Postaus sisältää mainoslinkkejä
*Saatu blogin kautta