Rakastan poskipunia. Meikkini on usemmiten hyvin luonnollinen, mutta poskipuna siihen kuuluu aina. Kevyt sipaus poskipunaa tekee ihmeitä. Se raikastaa ilmeen välittömästi. Nuorempana en käyttänyt poskipunaa ja muistan vieläkin sen hetken, kun myyjä minulle sellaista eräässä saksalaisessa tavaratalossa ensimmäistä kertaa laittoi. Miten suuri merkitys niin pienellä määrällä poskipunaa olikaan. Sen jälkeen poskipuna ja minä olemme olleet erottamattomat.

Perusmeikkini on aina hyvin samanlainen: meikkipohja, kulmat, ripsiväri ja poskipuna. Rajauksia ja luomiväriä käytän hyvin harvoin. Niinpä tykkään saada meikkiini vaihtelua vaihtamalla poskipunaa. En niinkään matchaa poskipunaa mihinkään vaatteisiin tai asusteisiin, vaan fiilikseni. Joskus on enemmän pinkki fiilis, joskus persikkaisempi.


Juuri nyt tulee arkisin useimmiten tartuttua Everyday Mineralsin At First -poskipunaan. Se on ihanan luonnollinen, juuri kuin pienen ulkoilun tuoma ruso poskilla. Sävy on kauniin ruusuinen, mutta siinä on kuitenkin myös aavistus lämpöä mukana. Muutenkin tykkään Everyday Mineralsin poskipunista. Niitä sanotaan mattaisiksi, mikä tarkoittaa, ettei niissä ole minkäänlaista kimalletta. Tämä on arkena aika must. Kuitenkin niissä on kaunis mican antama hehku.

Toinen omistamani EDM:n puna Cameo onkin mielenkiintoinen tapaus. Se on hyvin hento vaaleanpunainen ja äkkiseltään tuntuu, tuleeko siitä poskille minkäänlaista sävyä. Hetken aikaa siveltimellä pyörittelemällä poskille tulee kuitenkin kaunis hehku ja juuri se poskipunan raikkaus. Kovin meikattua lopputulosta Cameolla ei saa aikaiseksi, vaan juuri sellaisen meikittömän näköisen meikin, josta itse kyllä tykkään. Joskus olen kokeillut laittaa myös ensin Cameota ihan vain hehkua tuomaan ja sitten kevyesti toista poskipunaa vielä ihan poskipäille. Siitäkin tulee mielestäni todella kaunis.


Ainoa huono puoli poskipunissa on, että ne tuntuvat kestävän lähes ikuisesti. Maailma on täynnä toinen toistaan kauniimpia poskipunasävyjä, enkä osaisi jämähtää vain yhteen, vaikka kuinka olisin löytänyt sen täydellisen. Tälläkin hetkellä minulla on näiden lisäksi käytössä neljä muuta, mutta silti kuolaan vähän väliä nettikaupoista uusia ihania poskipunia.

Tänään tulikin aikamoisen mahtava sähköposti Everyday Mineralsilta. Sähköpostissa puhuttiin uusista Everyday-paketeista, joissa saa edulliseen pakettihintaan useamman meikkituotteen. Yksi paketeista on Blush Wardrope -paketti, joka sisältää 6 poskipunaa sekä Baby Flat Top -siveltimen. Tällainen minikokoisten poskipunien kokoelma kuulostaisi täydelliseltä ratkaisulta kyltymättömään poskipunien himooni. Olenhan kokoelmasta ihastellutkin Tea Rose, Field of Roses, Pink for Flower ja Sweet Coral -punia. Cameokin paketista löytyy, mutta onneksi kaikki muut 5 ovat sellaisia, ettei minulla niitä vielä ole. Pakko kai tuo on tilata.

Käytättekö te aina samaa suosikkiposkipunaa vai tykkäättekö vaihdella? Vai käytättekö yleensäkään poskipunaa?

-Jonna-

Postaus sisältää mainoslinkkejä