Ripsiväri tuntuu monelle olevan yksi kaikkein tärkeimmistä meikeistä, se josta ollaan hyvin tarkkoja. Onhan se juuri se meikki, jota lähes kaikki meikkiä käyttävät käyttävät. Samalla ripsiväri on pitkään ollut luonnonkosmetiikan akilleen kantapää, se yksi tuote, jonka on vaikea kilpailla synteettisen kosmetiikan kanssa. Tiedän monia ihmisiä, jotka muuten käyttävät luonnonkosmetiikkaa, mutta ripsiväri on synteettinen. Onneksi tämän tilanne on kuitenkin viime aikoina alkanut muuttua ja luonnonkosmetiikan puolelta löytyy jo vähintäänkin yhtä hyviä tuotteita.


Myös omalla kohdallani ripsiväri on ollut se vaikein luonnonkosmetiikan tuote. Oikeastaan se on jo pitkään ollut vaikein kosmetiikkatuote yleensäkin. Raskauden jälkeen nimittäin silmäni ovat herkistyneet niin pahasti, että moni ripsiväri on mennyt ensimmäisen kokeilun jälkeen roskiin, koska ne kirvelevät silmiäni niin kovasti. Pahimmillaan en ole edes saanut ripsiväriä silmiin, kun olen jo itkenyt sen poissa, koska silmäni ovat alkaneet vuotaa niin pahasti vettä kirvelyn vuoksi. Sama ongelma on ollut sekä synteettisten kosmetiikan luonnonkosmetiikan kanssa.

Onneksi luonnonkosmetiikan kanssa ei kuitenkaan ole tarvinnut kovin montaa kertaa erehtyä ennen kuin löysin Lily Lolo -ripsivärin. Se ei kirvele, paitsi kunnolla itkiessä ihan pikkuisen tuntuu, muttei ollenkaan pahasti. Muutenkin se ollut todella hyvä. Ripsiin saa näyttävyyttä ja väriä voi kerrostaa, mistä tykkään. Lily Lolo pysyykin ripsissäni hyvin. Yksi huono puoli Lily Lolossa on: harja. Ei siinä sinänsä mitään vikaa ole, mutta se ei ole kumimainen. Siitä saakka kun niitä alkoi tulla laajemmin markkinoille, olen ollut niiden vannoutunut käyttäjä. En vain tykkää niin paljon tavallisista harjoista, sillä haluan, että ripseni ovat todella hyvin erotellut.

 
Ilokseni sain äskettäin testiin Zuii Organic Maxi Lash -ripsivärin*. Olinkin sitä jo vähän sillä silmällä katsellut, mutten kuitenkaan vielä viitsinyt ostaa, kun Lily Lolossa oli vielä potkua jäljellä. Nyt tämä oli kuitenkin pakko avata heti käyttöön. Muutamassa testipäivässä Maxi Lash on muodostunut uudeksi suosikiksi. Se ei kirvele edes kunnolla itkiessä, tämä tuli viikonloppuna testattua. Ensimmäisellä kerroksella tulos on vielä melko luonnollinen, mutta parilla-kolmella kerroksella ripsiin saa jo näyttävyyttä. Ripsistä tulee pitkät ja kerrostamalla niihin tulee paksuuttakin. Lisäksi niistä tulee juuri sellaiset erotellut, mistä tykkään. Ripsiväri kesti yllättävän hyvin viikonlopun juoksut menosta toiseen ja lauantai-illan tanssit musiikkijuhlissa. Vielä on tietysti testaamatta se, miten pitkään Maxi Lash säilyy käytössä kuivumatta. Toivottavasti tämä ei kuivahda nopeasti, sillä ripsiväri on muuten niin hyvä, että jatkossa aion käyttää tätä.

Ripsiväri teki sen verran ison vaikutuksen, että muutkin Zuiin meikit alkoivat kiinnostaa. Zuii on luomusertifioitu australialainen ammattilaismeikkisarja, jonka sydän ovat kukat, joita käytetään runsaasti ainesosina. Olen lukenut paljon hyvää sarjan poskipunista ja meikkivoiteista. Vaikka tykkään kovasti mineraalipuutereista, tekisi kovasti mieleni kokeilla Zuiin meikkivoidetta. Onhan se nestemäinen meikkivoide vain joskus niin helppo ja nopea. Nyt siihen on hyvä mahdollisuus, sillä Zuiin meikit ovat vielä keskiviikkoon saakka -20% Biodellyssä.

Lisäksi Biodelly tarjoaa teille blogimme lukijoille -10% kaikista normaalihintaisista tuotteista tämän kuun loppuun saakka. Edun saatte käyttämällä koodia luonnonkaunis.

Oletteko testanneet Maxi Lashia? Onko Zuii Organic -meikit muuten tuttuja?


-Jonna-

Postaus sisältää mainoslinkkejä 
*Saatu blogin kautta