Olen tässä luonnonkosmetiikkavuosieni aikana moneen otteeseen harmitellut, etten ole oikein keksinyt hyvää tapaa tutustuttaa skeptisiä elämäni miehiä luonnonkosmetiikan maailmaan. Ei heitä oikein vain kiinnosta tällaiset asiat, hiusten pesu ja parranajokin on vähän sellainen välttämätön paha. Ja luonnonkosmetiikka kuulostaa hieman juntin suomalaismiehen korvaan usein siltä, kuten isäni sen sanoi, että laitetaan mustikkaa luomiväriksi ja pestään pyykitkin kävyillä.

Mutta tadaa, Biodellyltä kilahti jonkin aikaa sitten sähköpostiin ilmoitus uudesta miesten sarjasta, Triumph & Disasteristä, joka on just eikä melkein nappivalinta rikkomaan miesten ennakkoluuloja luonnollisemmasta kosmetiikasta! Tuotteissa on sellaista hurmaavaa miehekästä särmää. Sen lisäksi, että tuotteet on suunniteltu miesten iholle, joka on hyvin erilainen kuin naisten iho (esim. suurihuokoisempi ja rasvaisempi, sekä parranajon ärsyttämä) ja vaatii siksi toisenlaista hoitoa, ovat myös ulkoasut menneet nappiin. 

Tuoksuista löytyy esim savu ja puu, sekä old school tupakka. Jokin tuoksuttelemani tuote tuoksui perinteisen miehekkäälle kosmetiikalle, todella miellyttävä! Kotisivuilla kerrotaankin mm. näin:

"Fragrance - American Tobacco We added this because we don’t think smelling like a fruit jube is right for a grown mans hair, but old school loose leaf smoking tobacco, well that’s ok with us."

Sarjan kaikki osat eivät ole 100% luonnollisia, vaan jossain tuotteissa on säilyvyyttä parantavia synteettisiä aineita. En itse innostu synteettisistä ainesosista, kuinka ollakaan, mutta on esimerkiksi 98% luonnollinen tuote mielestäni heittämällä parempi, kuin täysin synteettiset kosmetiikkatuotteet, joita nuo mainitsemani kaksilahkeiset käyttävät parhaillaan. Laadun pitäisikin sitten olla erinomaista, ainakin kotisivujen tuotearvostelujen perusteella.Tilasin omalle inttitukkaa pois kasvattavalle miehelleni Coltrane Clay -vahan, jolla hän toivon mukaan saa hupsun näköisen hiusmallin laitettua kuntoon. Tällä hetkellä käytössä on jokin minulta nysäisty goodiebagistä aikoinaan löydetty naisten hiusgeeli, ja voin vain kuvitella miten hän tuota kyseistä putiloa piilottelee inttimestoilla. Tuo Triumph & Disasterin vaha on ulkoasultaan sen verran upea, ettei taida piilottelun olla enää aiheellista. Kyseisen vahan pitäisi jättää hiukset mattaisiksi, kun taas sarjan Ponsonby Pomade antaa kunnon old school -kiiltoa.

Omalle isälleni puolestaan oli pakko tilata sarjan Rock & Roll Suicide -kuorintavoide, sillä hänestä ei saa rockia pois kulumallakaan. Uskon hänen arvostavan vertausta "...it will be to your face what Led Zeppelin was to Rock & Roll". Odotukset voivat olla aika kovat. Kuorintavoide sopii käytettäväksi etenkin ennen parranajoa. Olisin kovasti halunnut tilata myös törkeän makean näköisen Old Fashioned Shave Creamin, mutta tiedän hänenkin käyttävän parranajokonetta, joten päädyin sen sijaan Gameface-kosteusvoiteeseen. Toivotaan, että isä innostuu tuosta kaksikosta!

Triumph & Disaster -tuotteet ovat vielä pari päivää Biodellyllä -20% alennuksessa ja isänpäiväpakettiin ehtiäkseen kannattaa tilata viimeistään huomenna. Vinkiksi teille, joilla on vielä viime hetken isänpäivälahjapaniikki, tai teille, jotka mietitte jo joululahjoja. Lupaan rutistaa ainakin omalta mieheltäni kommenttia vahasta, kunhan se on päässyt käyttöön. Näkisin niin mielelläni enemmänkin sarjan (kotisivut) tuotteita peilikaapissamme!


- Ann-Christine -

Postaus sisältää mainoslinkkejä.